Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila

Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo najma automobila

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo najma automobila

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za računovodstvo najma automobila

 • Računovodstveni program rent-a-car je savršen i dostupan svakom korisniku;
 • leksibilna podešavanja konfiguracije su prilagodljiva od strane svakog korisnika;
 • ostavljanje jezičke ploče omogućava vam da radite u bilo kojem dijelu svijeta, uslužujući strane klijente;
 • državanje jedinstvene CRM baze podataka koja odražava detaljne informacije, kontakte i istoriju iznajmljivanja automobila, plaćanja i status povratka;
 • a problematične klijente ili automobile bit će prikazane potpune informacije;
 • a bi se izbegla preklapanja, prisustvo određenih automobila će biti istaknuto u sistemu određenom bojom;
 • laćanje se može izvršiti u gotovini ili bezgotovinskom obliku;
 • nformacije pohranjene u centraliziranom spremištu biće dostupne korisnicima na osnovu delegiranih mogućnosti;
 • ontekstualni pretraživač ubrzava proces pružanja informacija;
 • enadžer može daljinski pratiti i analizirati rad kompanije za iznajmljivanje automobila;
 • aljinski pristup sa razmjenom podataka putem lokalne mreže svih korisnika;
 • rogram će automatski izračunati trošak plaćanja za automobil na osnovu prikazanih troškova i perioda najma;
 • plikacija pomaže u praćenju radnog vremena zaposlenih;
 • rogram zapravo može identificirati najboljeg zaposlenika i redovnog kupca upoređivanjem perioda;
 • ast booking;

Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila

Program za računovodstvo rent-a-car vam omogućava da brzo formirate bazu klijenata, optimizirate radno vrijeme prilikom kreiranja narudžbi i dokumenata (ugovori, akti, fakture itd.). Današnji programi toliko pojednostavljuju svakodnevne radnje da bi bio grijeh ne iskoristiti prilike koje se pružaju za poboljšanje procesa rada. Zahvaljujući programu računovodstva iznajmljivanja automobila moguće je optimizirati resurse zaposlenih i kompanije u cjelini, uz povećanje prometa. Program je dizajniran i za ličnu upotrebu i za višekorisnički način rada, sa pogodnom razmjenom podataka preko mreže. Na tržištu postoje različiti programi koji su podijeljeni po funkcionalnosti, cijeni i korisničkom načinu rada. Cijena je prilično pristupačna i odgovara svakom budžetu, ali funkcionalnost je neograničena, nema pretplate, što također ima produktivan utjecaj na budžet.

Računovodstveni program za iznajmljivanje automobila

Knjigovodstveni program USU za iznajmljivanje automobila ima individualna prava pristupa uz pružanje samo onih informacija koje su uključene u niz službenih ovlaštenja. brz pristup informacijama je omogućen pri skladištenju materijala u centralizovanom skladištu. Kontekstualni pretraživač omogućava brzu pretragu informacija. Računovodstveni program rent-a-car može koristiti ili jedna filijala rent-a-a ili objedinjeni u jedan centralizovani sistem. Sva vozila će biti podijeljena za brzu pretragu i pružanje informacija kupcima. Da biste brzo i efikasno, povoljno izvršili pretragu i upoznali se s imenima automobila, može se priložiti slika. Program vam omogućava da brzo kreirate rezervaciju automobila za određenog klijenta koristeći jednu CRM informacijsku bazu podataka. CRM baza podataka klijenata će prikazati informacije za svakog klijenta, uzimajući u obzir kontakt informacije, iznajmljivanje automobila, plaćanja, povezane popuste i platne kartice. Također, za praktičnost i efikasan rad, s izuzetkom raznih incidenata, program vam omogućava da snimite informacije o problematičnim klijentima. Tako će u sistemu, prilikom rezervacije i davanja automobila, zaposleni vidjeti klijente od kojih moraju uzeti 100% uplatu za iznajmljivanje.

CRM sistem za iznajmljivanje automobila

Automatizovani CRM sistem za iznajmljivanje automobila pomaže u optimizaciji svakodnevnih radnih procesa. širok spektar funkcionalnosti garantuje brz i kvalitetan rad. Da biste poboljšali tok posla, moguće je postaviti podsjetnike glasovnim ili tekstualnim porukama. Masovno ili selektivno slanje poruka omogućava vam da informišete klijente o statusu njihove rezervacije rent-a-cara, podsjetite ih na plaćanje, nagradite ih bonusom itd. Takođe, u CRM sistemu za iznajmljivanje automobila lako je prikazati informacije o statusu dostupnih i rezervisanih artikala, isključujući kašnjenja. Aplikacija vam omogućava da automatski generišete dokumente i izveštaje, fakture i akte koristeći ugrađene šablone sa dodeljenim brojevima. Prilikom odabira perioda najma za odabrani automobil, sistem će automatski obračunati uplatu prema datom cjeniku. Ako je potrebno, moguće je izvršiti izmjene odabirom određenih datuma i ponovnim izračunavanjem. Plaćanje se može vršiti u gotovini i bezgotovinskom obliku,

SRM za računovodstvo najma automobila

SRM za računovodstvo iznajmljivanja automobila pomaže u kontroli statusa narudžbi, statusa i plaćanja. Automatsko generiranje dokumentacije uključuje brzo popunjavanje potrebnih informacija, uvoz podataka iz bilo kojeg izvora, podršku različitih formata. Program pruža zgodnu funkciju za analizu i kontrolu, servisiranje automobila. Za svaki automobil bit će prikazane informacije sa slikom, bojom, kilometražom i ocjenom. U CRM programu za računovodstvo iznajmljivanja automobila, moguće je zaista efikasno analizirati aktivnosti organizacije, odražavajući prihode za određeni vremenski period. Pored tabelarnih podataka, program će obezbediti vizuelne grafikone i dijagrame za svaki automobil. Aplikacija vam omogućava da analizirate opšte informacije o najmu svakog automobila, izračunate i vidite prihode i rashode. Izvještaji o najmu vam omogućavaju da analizirate stalne kupce, dajući dodatne popuste za održavanje lojalnosti. Analitički marketinški izvještaji vam omogućavaju da vidite podatke o kupcima i izvorima svijesti, analizirajući na taj način finansijsku investiciju.

Program iznajmljivanja automobila

Program iznajmljivanja automobila omogućava vam da vodite evidenciju zaposlenih, identifikujući najaktivnijeg koji kompaniji donosi najveći profit. Svi izvještaji se generišu za određeni vremenski period. Program za iznajmljivanje automobila može se koristiti prilikom sinhronizacije sa raznim uređajima visoke tehnologije, brzog čitanja bar kodova, reflektovanja podataka sa terminala za prikupljanje podataka i štampanja dokumenata, faktura i čekova. Kako bi se povećao nivo usluge za Cainite, omogućeno je automatsko slanje poruka kako bi se dobila procjena rada zaposlenih. U današnje vrijeme teško je zamisliti brz i efikasan rad velike mreže za iznajmljivanje automobila bez specijalizovanog softvera. Da biste izgradili visoku letvicu i konkurentnost, ne treba odlagati do sutra implementaciju programa sa sveobuhvatnom automatizacijom. Da biste saznali više o razvoju i ocijenili kvalitetu putem vlastite analize funkcionalnosti, trebate preuzeti testnu verziju, predstavljenu u besplatnom formatu, sa službene web stranice.