Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun najma stanova

Program za obračun najma stanova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun najma stanova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za obračun najma stanova

Besplatno preuzimanje programa za obračun najma stanova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za obračun izdavanja stanova

 • Softver ima fleksibilne opcije konfiguracije;
 • oguće je birati između širokog spektra stranih jezika;
 • plikacija omogućava održavanje nomenklature za sve objekte, pružajući klijentima ažurne informacije o cijeni, karakteristikama itd.;
 • nline pretraga se vrši unosom upita u prozor kontekstualnog pretraživača;
 • utomatsko obračunavanje radnog vremena, sa obračunom zarada od fiksne plate, bonusa i najma stanova;
 • državanje jedinstvene baze podataka CRM klijenata uz održavanje i dopunu kontakata sa istorijom rezervacija i najma, plaćanje apartmana;
 • posobnost integracije aplikacije sa različitom opremom;
 • edinstven dizajn i jednostavno sučelje s mnogo funkcionalnosti će svima pojednostaviti i automatizirati rad;
 • a svakog korisnika lično će se kreirati individualni nalog;
 • raćenje rada kompanije će biti konstantno, sa detaljnim podacima i dostavljanjem izvještaja menadžmentu;
 • utomatski obračun cijene stanova za odabrane periode najma;
 • azmjena podataka između korisnika preko lokalne mreže;
 • lanje informativnih poruka SMS i Email;
 • oristeći šablone i uzorke, moguće je brzo generisati potrebne dokumente i izveštaje;
 • ogućnost kombinovanja svih kancelarija u jedinstven informacioni sistem;

Program za obračun najma stanova

Program za obračun najma stanova je integrirani pristup automatiziranom radu. Programi su dizajnirani za svakodnevnu automatizaciju poslovnih procesa za pružanje usluga nekretninama. Iznajmljivanje stanova podrazumijeva i dnevno i mjesečno obezbjeđivanje objekata. Zahvaljujući programu moguće je jednostavno i brzo prikazati informacije o svim nekretninama, analizirati potražnju i prihode. Najkvalitetniji i automatizovani program je kompanije „Univerzalni računovodstveni sistem“. Program lako prikazuje podatke o stanovima, klijentima i zaposlenima. Za praktičnost korisnika koji će koristiti program za obračun najma stanova, moguće je kreirati lični nalog sa loginom i lozinkom za individualnu prijavu i zaštitu poverljivih informacija. Svi objekti će biti razvrstani prema određenim kriterijima (lokacija, kvadratura, cijena itd.). Putem interne lokalne mreže korisnici svih ekspozitura moći će da razmjenjuju informacijske podatke, ubrzavajući procese rada. Program omogućava ne samo sistematizaciju informacija, već i praćenje podataka o nekretninama za iznajmljivanje, procjenu opšteg stanja, rezervaciju i praćenje stanja depozita i plaćanja za dnevni, mjesečni ili godišnji najam stanova.

Upravljanje iznajmljivanjem apartmana

Upravljanje iznajmljivanjem stanova će postati što udobnije i brže uz program „Univerzalni računovodstveni sistem“. Program upravljanja iznajmljivanjem apartmana omogućava vam da brzo izvršite rezervacije sa reflektujućim informacijama o klijentima. Za kratkoročni ili dugoročni najam stanova potrebno je sastaviti ugovore. Formiranje ugovora, akata prijema i isporuke objekata, izvještaja će biti automatski proces ako su dostupni elektronski obrasci i izvještavanje će se generirati u bilo kojem formatu. Promptno popunjavanje podataka vrši se prilikom uvoza podataka sa bilo kog medija. Da biste poboljšali uslugu za strane klijente, moguće je konfigurirati jezični panel. Odrazom troškova satnog ili mjesečnog, godišnjeg najma stanova moguće je automatski obračunati trošak, primajući plaćanje u gotovini i bezgotovinskom obliku. Program povoljno prikazuje informacije o plaćanju unaprijed i potpunom plaćanju, automatski šaljući poruke podsjetnika klijentima. Softver je pogodan za trgovce nekretninama za brzu navigaciju kroz postojeće nekretnine unosom potrebnih kriterija pretraživanja u kontekstualnu tražilicu i brzim dobivanjem ažuriranih informacija.

CRM sistem za iznajmljivanje stanova

Sveobuhvatan CRM sistem za iznajmljivanje stanova je zgodan format za automatizovan rad. Program radi autonomno na neograničenom broju radnih uređaja, sa jednom vezom. Za svaki radni uređaj potrebna je kupovina licencirane verzije. Specijalisti će raditi u jedinstvenom informacionom sistemu, sa klasifikacijom materijala i isticanjem prozora u različitim bojama radi operativne orijentacije. U CRM sistemu za iznajmljivanje stanova formiraće se i dopunjavati baza klijenata sa kontaktima i istorijom rezervacije, iznajmljivanja i plaćanja stanova. Da ne bi došlo do nesporazuma, sistem će obavještavati o klijentima sa crne liste, radeći po principu 100% avansa. Za praktično, automatizovano pružanje informacija klijentima, moguće je konfigurisati automatsku distribuciju poruka odabranim kontaktima ili u masovnom obliku. Šabloni i uzorci će biti očigledni pomoćnici za optimizaciju radnog vremena.

SRM za obračun najma stanova

SRM za računovodstvo iznajmljivanja stanova vam omogućava da automatski analizirate i promptno identifikujete nesposobnost zaposlenika upoređivanjem recenzija kupaca. Prilikom izdavanja stanova za iznajmljivanje klijentima, sistem će automatski slati poruke u kojima se traži da ocijene uslugu na skali bodova. Tako će se uz ocjenu kvalifikacija evidentirati radni sati, a zatim i obračun plaća. Sve informacije u sistemu će se redovno ažurirati, pružajući korisnicima samo relevantne informacije. Tako je moguće identificirati trenutne ponude koje se traže. U SRM aplikaciji za obračun najma stanova moguće je vidjeti dinamiku potražnje i prihoda kompanije. Računovodstvo će biti zgodan dodatak, koji odražava aktivnosti kompanije. Podaci će biti prikazani ne samo u obliku tabela, već i grafikona i grafikona. Dodatne informacije možete dobiti putem kontakt brojeva navedenih na web stranici USU.kz. Također je moguće ocijeniti funkcionalnost softvera u vlastitom poslovanju instaliranjem besplatne probne verzije.