Program renoviranja stanova
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program renoviranja stanova

Program renoviranja stanova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program renoviranja stanova je uglavnom neophodan onima koji će obavljati popravke, odnosno građevinskim firmama, jer je uvijek zgodno imati aplikaciju koja vam omogućava da vidite stanja građevinskog materijala kupljenog u ovom trenutku ili izračunate ukupne troškove za odabrani period i još mnogo toga. Naravno, svako ko želi da vodi ovu evidenciju ima alternativu u izboru načina na koji će je sprovesti, pošto je, generalno, za kontrolu renoviranja stana i utroška raznih materijala dovoljno da evidenciju vodi u dnevniku. ili bilježnicu pri ruci, bilježeći sve procese koji se odvijaju u vezi sa troškovima.

Međutim, kao što znate, ovo je daleko od najboljeg načina računovodstva, zbog činjenice da papirna dokumentacija nije zaštićena od slučajnog gubitka ili oštećenja, a također je prilično teško ručno izračunati ukupne brojke i spojiti informacije . Ovaj oblik kontrole je posebno nezgodan za izvođače koji često i u velikim količinama renoviraju stanove. Stoga sve više kompanija koje pružaju ove građevinske usluge smatraju da moraju koristiti specijalizirane aplikacije koje im omogućavaju da automatski izračunaju utrošeni materijal, sredstva klijenta i plate majstora u komadu. Mogu li vam najnoviji razvoji moderne tehnologije dati potpunu kontrolu nad svim ovim aspektima?

Jedna od najboljih opcija za sistematizaciju glavnih procesa renoviranja je program renoviranja stanova, USU Software. Ovu jedinstvenu aplikaciju kreirala je naša kompanija i tokom godina je uspela da osvoji tržište, pružajući bezbroj mogućnosti za upravljanje finansijskim, magacinskim, kadrovskim i poreskim aspektima bilo koje kompanije. Ovaj program može uzeti u obzir i obraditi informacije o proizvodima i uslugama bilo koje prirode, što ga čini apsolutno univerzalnim. Najznačajnija prednost pri odabiru kupaca je jednostavnost korištenja i dostupnost dizajna interfejsa, za rad sa kojim nije potrebno posedovati veštine ili odgovarajuće iskustvo. Čak i dete može savladati radni prostor programa, jer se čak i glavni ekran interfejsa sastoji od tri sekcije: Moduli, Reference i Izveštaji. Vjerovatno neće biti potrebno da se osigura renoviranje stana, ali općenito, mogućnost integracije ovog softvera sa svom mogućom opremom za skladište: čitačem bar kodova, TSD-om i printerom naljepnica može biti od koristi u bilo kojoj drugoj oblasti. Pogodno za organizaciju izvođača biće mogućnost istovremenog pristupa bazi sistema od strane više korisnika, tako da njihovi kupci, kao i šef organizacije ili vođa tima, mogu izvršiti prilagođavanja ili jednostavno pratiti tok zadatih zadataka.

Koje funkcije programa renoviranja stanova mogu biti korisne u procesu njegove implementacije? Prvo, to je mogućnost automatske registracije svih primljenih narudžbi, uz fiksiranje njihovih podataka, rokova i utrošenog materijala. Da bi se to osiguralo, u odjeljku Moduli, mogu se kreirati jedinstveni unosi u nomenklaturi za svaku prihvaćenu aplikaciju. U evidenciji navedite parametre narudžbe: vrste radova, cijenu izvršenih usluga, utrošeni materijal, potrebne podatke naručioca, izvršioca i druge detalje koji su svakako korisni u kasnijim operacijama i obračunima. Slična evidencija se kreira za svaku kategoriju proizvoda i sirovina kupljenih za renoviranje stanova. Da biste ih garantirali, postavite željene aspekte kao što su cijena, sastav, datum kupovine, stopa zaliha, datum isteka i dobavljač.

Minimalne zalihe pojedinačnih građevinskih materijala mogu se automatski izračunati na osnovu analize podataka, a usklađenost s tim pomaže vam da kontinuirano obavljate stabilne popravke u stanu. Čuvanje kontakt podataka kupaca koji koriste vaše usluge popravke omogućava da se vremenom formira jedinstvena elektronska baza podataka, koja će vam svakako biti potrebna u budućoj saradnji. Posebno ga je zgodno koristiti za funkciju obavještavanja putem tekstualnih poruka putem e-maila, SMS-a ili modernih instant messengera po vašem izboru. Ovaj univerzalni program je veoma koristan i praktičan za šefa ili osobu zaduženu za organizaciju renoviranja stanova, jer zahvaljujući ugrađenom planeru distribuira zadatke tekućeg perioda na podređene, uz mogućnost njihovog kontinuiranog praćenja.

S obzirom na to da program omogućava daljinski pristup bazi podataka ako imate mobilni uređaj sa internet vezom, uvijek možete držati situaciju pod kontrolom čak i kada ste van radnog mjesta. Isto važi i za čarobnjake, koji ispravljaju zapise i označavaju status izvršenja naloga posebnom bojom kako se sledeći korak završi. Ovo je dobra prilika za kontrolu i istovremeno automatsko obračunavanje obavljenog posla. U softveru USU vrlo je jednostavno i zgodno registrirati materijale, jer ćete u rubrici Izvještaji prikazati statistiku njihovog korištenja u odabranom periodu, saznati postoji li višak i saznati razlog. Isti odjeljak vam omogućava da generišete bilo koji oblik izvještaja kako biste kupcu rekli koliki su bili troškovi tokom procesa popravke. Odraziti plan rada koji je izvršio svaki majstor i ukupnu ocjenu obavljenog posla.

S obzirom na to da navedeni materijal još uvijek ne ukazuje na sve funkcionalne mogućnosti programa renoviranja stanova, u svakom slučaju, već se možete uvjeriti u potrebu njegovog korištenja kako biste osigurali učinkovito izvještavanje kupaca i kvalitetno obračunavanje troškova. Imamo sjajne vijesti: imate tri sedmice besplatnog probnog perioda osnovne postavke programa renoviranja stanova kako biste donijeli pravu odluku. Samo preuzmite potrebnu datoteku koristeći sigurnu vezu za preuzimanje koja se nalazi na službenoj stranici.

Svakom majstoru i menadžeru je lako raditi sa jedinstvenim programom za renoviranje stanova USU Software-a zbog jednostavnijeg interfejsa. Obračun obavljenog posla može se izvršiti u programu na bilo kojem odabranom jeziku, jer ugrađeni jezički paket to omogućava. Funkcionalnost odjeljka Izvještaji vam omogućava da analizirate izvršene narudžbe za odabrani period i vidite koji kupci će najvjerovatnije zatražiti usluge, a koje. Formiranje raznovrsnih izvještaja o materijalnim troškovima ili plaćanju zanatlija pomaže u optimizaciji budžeta. Uz stalno obnavljanje, lako je zaboraviti na mjesečne naknade za program. Dakle, sistem plaćanja naše aplikacije je da plaćate da jednom pokrenete instalaciju, a zatim koristite softver potpuno besplatno.

Niska cijena procesa instalacije programa renoviranja stanova pogodna je čak i za start-up kompanije koje pružaju usluge popravke. Uz svaku narudžbu nisu priložene samo tekstualne napomene, već i slike, poput fotografije željenog krajnjeg rezultata u dizajnu, ili skeniranih dokumenata i računa. Tehnička podrška za program se vrši i plaća samo na Vaš zahtjev u potrebno vrijeme. Višekorisnički režim, podržan programom, takođe omogućava delimičan pristup informacijama kupcu kako bi mogao da prati proces renoviranja stana.

Stručnjaci su programsko sučelje obdarili ne samo pristupačnošću i jednostavnošću uređaja, već i konciznim dizajnom. Program može slati bilo koje dokumente kreirane u njemu ili skenirane i pohranjene u arhivu putem e-pošte direktno iz sučelja. Informacijski materijal o naručivanju, dobavljaču, kupcu, zaposlenicima i nabavci je katalogiziran kako bi se osiguralo jednostavno vođenje evidencije. Zaposlenici automatizaciju poslovanja obavljaju na daljinu unatoč različitim lokacijama kupaca. Planiranje, prema odjeljku Izvještaji o potrošnji materijala i sirovina, omogućava vam da efikasno potrošite budžet organizacije. Prilagodljivi meni na radnoj površini programa vam omogućava da kreirate prečice na traci zadataka kako biste osigurali brz i trenutan pristup željenim odeljcima.