Program za održavanje i popravke
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za održavanje i popravke

Program za održavanje i popravke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program održavanja i popravka pomaže u organizaciji visokokvalitetnog računovodstva svih procesa koji se odvijaju unutar sličnog poduzeća, koristeći funkciju automatizacije ovih aktivnosti. Ovaj program omogućava menadžerima kontinuiranu kontrolu aktivnosti, čak i kada im se pristupa na daljinu, daleko od radnog mjesta. Pored automatizovanog računovodstvenog metoda, sektor održavanja primenjuje i manuelni pristup njegovoj implementaciji, što se pretvara u korišćenje i popunjavanje posebnih računovodstvenih dokumenata. Iako je ručna metoda još uvijek potrebna u mnogim kompanijama jer se dezinformisani menadžeri boje da potroše mnogo novca na instaliranje programa i obuku za njegovu upotrebu, ona ne pruža potrebnu efikasnost i pouzdanost. Svim organizacijama koje pružaju usluge održavanja i popravke, a posebno onima sa velikim brojem aplikacija, preporučujemo da instaliraju specijalizovani program za automatizaciju aktivnosti održavanja, jer ispunjava zadatke koje su preduzetnici definisali za razvoj kompanije i vaš uspeh.

Prema mnogim korisnicima, najbolja verzija programa za održavanje i popravke po svojim funkcionalnim karakteristikama je razvoj računara kompanije USU Software. USU softverski sistem uveden na tržište savremenih tehnologija automatizacije prije mnogo godina. Jedinstvena svojstva ovog programa pogodna su za kompanije bilo koje kategorije, jer kontroliše bilo koju vrstu proizvoda, čak i ako se u proizvodnim aktivnostima koriste poluproizvodi ili sastavni dijelovi. Elektronski prostor neograničeno skladištenje i obrada informativnog materijala ima mnogo više prednosti u odnosu na evidenciju koja se vodi na papiru. Povoljni uslovi za saradnju sa stručnjacima kompanije USU Software nabavite aplikaciju na najisplativiji način, jer se program plaća jednokratno, tokom procesa instalacije i kada besplatno koristite njegovu funkcionalnost. Osim toga, cijena programa je mnogo niža od cijene konkurenata. Programeri pružaju tehničku podršku samo čim se pojave problemi u programu, na vaš zahtjev. Plaća se prema pruženim uslugama. Velika prednost je što je uprkos već bogatom alatu programa, softverska konfiguracija dopunjena opcijama posebno dizajniranim prema vašem poslovnom segmentu. Posebnost USU softverskog sistema je njegova jednostavnost korišćenja, jer je njegov samostalni razvoj, u nedostatku bilo kakve obuke, dostupan svim zaposlenima, bez obzira na dužinu radnog staža. Veoma prijatan i koncizan interfejs, osim toga, odlikuje ga jednostavnost uređaja, jer čak i glavni meni sadrži samo tri odeljka: 'Moduli', 'Izveštaji' i 'Reference', od kojih svaki obavlja svoju funkciju. Automatizacija preduzeća za održavanje je posledica upotrebe savremene opreme u procesima delatnosti, čiji se rad zasniva na upotrebi bar kod tehnika. Zahvaljujući tome, njegov tim brzo prima pokvareni uređaj, identifikuje ga u bazi podataka i preuzima njegov dosije koji otvara skeniranjem koda. Dodatno, skener se može koristiti za brzo izračunavanje stvarnog broja artikala u radionici.

Kako još može pomoći program za održavanje softvera USU? Prije svega, vrijedno je napomenuti jednostavnost registracije informacija o nalozima za popravke u bazi podataka, jer se svaki od njih kreira na jednom računu, koji se sastoji od opisa predmeta programa, datuma njegovog prijema, njegovog sažetka opis, okvirni trošak usluga popravke, podaci o kupcima i drugi parametri potrebni za organizaciju pouzdanog računovodstva. Popunjavanje elektronske evidencije obavljaju serviseri, a sami ih prilagođavaju kako se mijenja status zahtjeva za popravku. Radi lakšeg pregleda i praćenja statusa aplikacija, obložene su različitim bojama. Pored tekstualnih informacija i efikasnosti u identifikaciji uređaja tokom pretrage, uz zapis je priložena i fotografija opreme, prethodno snimljena web kamerom. Inteligentni sistem pretraživanja vam omogućava da pronađete željeni redoslijed po prvim znakovima upisanim u polje tražilice. Održavanje elektronske evidencije omogućava menadžmentu, čak i van radnog mesta, da prati izvršenje narudžbi u realnom vremenu i kontroliše tačnost njihove isporuke kupcima. Vaši zaposleni neće morati gubiti vrijeme na evidentiranje prijema oštećenih uređaja ili izvršenih popravki. Program održavanja omogućava automatsko kreiranje dokumenata održavanja, na osnovu posebnih modela ovih obrazaca sačuvanih u sekciji 'Reference'. Svaki od ovih dokumenata može se poslati poštom vašem kupcu kao potvrda pružene usluge. Sistem omogućava uspostavljanje kontrole ne samo nad glavnim aktivnostima kompanije, već i nad njenim finansijskim i kadrovskim aspektima. U odjeljku 'Izvještaji' možete vidjeti statistiku o svim uplatama u potrebnom periodu. Za majstore održavanja možete definisati pojedinačne tarife za plaćanje usluga održavanja po prezimenu, na osnovu njihove efektivnosti. Kao što vidite, postoji mnogo prednosti korištenja univerzalnog programa USU Software-a u području održavanja i popravka.

Kao i kod kupovine bilo kojeg drugog proizvoda, važno je dobro razumjeti njegove prednosti i nedostatke. Da biste to učinili, predlažemo da preuzmete osnovnu postavku instalacije programa za održavanje sa službene web stranice softvera USU i testirate je lično tri sedmice, što je besplatan probni period. Naši konsultanti su uvijek spremni odgovoriti na vaša dodatna pitanja putem kontakt obrazaca dostupnih na web stranici.

Održavanje softverskog sistema USU se plaća pružanjem podrške u slučaju problema; ostatak vremena ne morate da plaćate pretplatu. Program USU Software optimizira radno mjesto svakog majstora i proces njihovih popravki. Zahvaljujući automatizovanoj službi za korisnike u radionicama i servisnim centrima, nivo i kvalitet usluge raste.

Popravka opreme se vrši planirano, na osnovu prethodno pristiglih prijava, predstavljenih od strane menadžera u integrisanom planeru slučajeva.

Baza kupaca formirana iz evidencije korisna je za slanje obavještenja o promjenama statusa narudžbe. Informativni materijal se može sortirati u kolonama uređivača tabele u odeljku Moduli uzlaznim i silaznim redosledom. Menadžer može izabrati i imenovati jednog od zaposlenih kao 'Administratora', omogućavajući mu da drugim korisnicima da posebna prava za ulazak u bazu podataka i kontrolu njihovog pristupa informacijama. Formiranje bilo kakvog izvještaja menadžmenta moguće je u odeljku 'Izvještaji'. Funkcionalnost odjeljka 'Izvještaji' vam omogućava da predvidite i distribuirate dolazne zahtjeve za popravku za narednih nekoliko dana, na osnovu podataka o vremenu koje su pomoćnici potrošili da dopune zahtjev.

Dizajn interfejsa programa za popravku predstavljen je u širokom spektru stilova, koji uključuju oko 50 tipova. Možete raditi sa stranim zaposlenima, jer je program dostupan za istovremenu upotrebu na više jezika.

Povezivanjem svojih zaposlenika putem lokalne mreže ili interneta možete im omogućiti istovremeno korištenje softverske funkcionalnosti. Program samostalno vrši sva plaćanja za pružene tehničke usluge, uzimajući u obzir kriterijume koje unesu zaposleni. Različiti kupci se obračunavaju po različitim cjenovnicima, jer neko može dobiti popust kao promotivnu politiku. Redovno ocjenjivanje majstora o kvalitetu obavljenog posla omogućava praćenje njihovog tima.

Informaciona baza programa USU Software omogućava čuvanje i prikaz celokupne istorije saradnje sa kupcima i dobavljačima.