Program za održavanje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za održavanje

Program za održavanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Servisni centri posljednjih godina aktivno koriste specijalizirani program za obavljanje održavanja kako bi optimizirali određene nivoe upravljanja, pojednostavili protok dokumenata i kompetentno iskoristili raspoloživu radnu snagu, proizvodne resurse i financijska sredstva. . Interfejs programa je razvijen sa očekivanjem udobnosti svakodnevnog rada, gde korisnici imaju pristup raznim tehničkim proširenjima, bazi podataka šablona normativne dokumentacije, uputstvima za korisnike, uslugama popravke, ličnim podacima stručnjaka u timu.

Na službenoj web stranici USU Software-a, programi tehničke popravke zauzimaju posebno mjesto. Programeri su uspjeli izbjeći uobičajene greške i probleme, što kvalitet održavanja čini efikasnim i preciznim. Nije tako lako nabaviti odgovarajući program koji će istovremeno preuzeti kontrolu nad organizacionim pitanjima, uspostaviti komunikaciju sa kupcima, dati sveobuhvatnu procjenu učinka osoblja, kontrolirati raspodjelu budžeta organizacije i automatski pisati potrebne izvještaje.

Nije tajna da arhitektura programa uključuje različite kategorije informacione podrške sa bilo koje tehničke pozicije. Za svaki nalog za popravku kreira se posebna kartica sa fotografijom uređaja, karakteristikama, vrstom kvara i oštećenja. Lako je priložiti sve dokumente koji se odnose na uslugu na posebnu digitalnu karticu. Treba napomenuti da program prilagođava operacije u realnom vremenu. Korisnici neće morati da održavaju sesije popravke dugo vremena kako bi podijelili relevantne informacije s kupcem.

Ne zaboravite na kontrolu isplate plata zaposlenima u centru za održavanje. U ovom slučaju, program također primjenjuje dodatne kriterije automatskog punjenja - složenost popravka, utrošeno vrijeme, pozitivne povratne informacije o radu određenog majstora. Softverski modul CRM, odgovoran za sve vrste komunikacije s kupcima, promociju održavanja, marketinške i reklamne akcije, ne treba posebnu prezentaciju. Ako trebate hitno stupiti u kontakt s kupcima, lakše je nego ikad omogućiti razmjenu poruka putem Vibera ili SMS-a.

Program je opremljen sa ugrađenim dizajnerom tehničke dokumentacije, koji vam omogućava da unaprijed pripremite prijemne akte, ugovore, druge regulatorne obrasce i deklaracije. U nedostatku potrebnog predloška u digitalnoj bazi podataka, možete sigurno dodati novu tekstualnu datoteku. Inteligentne operativne informacije podižu održavanje na novi nivo kvaliteta, gde se svaka odluka menadžmenta zasniva na statističkim sažetcima, prognozama, najnovijim računovodstvenim pokazateljima, grafikonima i analitičkim tabelama. Izvještaji menadžmenta se generišu na istoj osnovi.

Današnji servisni centri dobro su svjesni prednosti digitalne podrške. Uz pomoć programa mnogo je lakše kontrolisati ključne nivoe organizacije, organizovati tok posla, uspostaviti komunikaciju sa kupcima i racionalno koristiti budžet i resurse. U nekim slučajevima je teško nositi se sa osnovnom konfiguracijom, što primorava kompaniju za održavanje da razmotri mogućnosti dodatne funkcionalne opreme. Lista na web stranici olakšava odabir određenih kontrola, dodataka i opcija.

Platforma kontroliše glavne parametre tehničke podrške, prati operacije popravki, vodi dokumentaciju, reguliše rokove izvršenja naloga i raspodelu resursa. Korisnicima je potrebno minimalno vrijeme da savladaju alate programa, da pravilno koriste ugrađene ekstenzije i opcije, detaljne analitičke podatke, grafikone i tabele. Postavka može preuzeti kontrolu nad gotovo svim aspektima usluge, uključujući komunikaciju sa zaposlenima i klijentima. Za svaki nalog za popravku izrađuje se posebna kartica sa fotografijom uređaja, karakteristikama, opisom vrste kvara i oštećenja te planiranom količinom posla.

Korišćenjem CRM modula mnogo je lakše raditi sa programima lojalnosti, baviti se aktivnostima promocije usluga, marketingom i oglašavanjem, automatskim slanjem poruka putem Vibera i SMS-a. Podešavanje pomno prati tehničke procese tako da može brzo izvršiti podešavanja. Praćenje cjenovnika centra za održavanje pomaže u utvrđivanju profitabilnosti date usluge, smanjenju troškova i procjeni trenutnih i dugoročnih ekonomskih izgleda. Projektant integrirane dokumentacije unaprijed priprema sve prijemne potvrde, ugovore, deklaracije i finansijske izvještaje. Lakše je nego ikad definirati novi predložak i dodati propisane obrasce u bazu podataka.

Postavka uključuje i plaćeni sadržaj. Određena proširenja i softverski moduli dostupni su samo na zahtjev. Kontrola isplate plata zaposlenima u centru za održavanje je potpuno automatizovana. Nije zabranjeno koristiti dodatne kriterije samopoštivanja: složenost popravka, utrošeno vrijeme i drugo. Ako su problemi opisani na određenom nivou upravljanja, postoje tehnički kvarovi, pad profitabilnosti, program održavanja će to odmah prijaviti. Prodaja asortimana, rezervnih delova, komponenti i delova kontroliše se u posebnom programskom interfejsu.

Sistem održavanja pažljivo prati indikatore aktivnosti klijenta, omogućava sortiranje, grupisanje akreditiva, određivanje cjenovnih segmenata, najtraženije usluge i operacije. Dodatni problemi funkcionalnosti se lako rješavaju kroz prilagođeni dizajn gdje možete birati između određenih elemenata, softverskih funkcija, proširenja i opcija. Probna verzija se distribuira besplatno. Po završetku probnog rada, vrijedi službeno kupiti licencu.