Program za popravku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravku

Program za popravku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljačka aplikacija USU Software (u daljem tekstu USU Software) se praktikuje u okviru specijalizovanog programa za sve modele vaših zanimanja. Ova skica posebno opisuje kako kompjuterski besplatni softver za popravku u servisnom centru ili depou za popravke pomaže vašem poslovanju da napreduje uzbrdo. Pa počnimo.

U principu, program upravljanja popravkom i operacija tvorničke popravke nikada ništa ne zaboravljaju, jer se informacije za inspekciju proizvodnje popravka uvijek unose u mrežu. Što se tiče portfelja kupaca, program registracije i verifikacije omogućava da ga uvijek držite pri ruci iu poboljšanom obliku.

Drugo, softver USU, kao razvojni program za računovodstvo popravki i popravki, podržava administrativne poslove, od tada program održava instrumente kao što su dokaz o prijemu, garantni list, potvrda o industrijskom statusu, pribavljanje na čuvanje, potvrda o izvršenom servisu itd. . Program mehanički prati sve lokacije od interesa, obavljajući kompletan pregled popravke, knjižeći različite poreske evidencije i završavajući operacijom popravke dijelova opreme.

Treće, računovodstveni program popravki, praćenje i planiranje aktivnosti u proizvodnji podržavaju ne samo čuvanje svih automatizovanih podataka u jednom prostoru, već i prečišćavanje i sprovođenje same procedure proizvodnje.

Sada hajde da okarakterišemo sam program o listiću za popravku i upravljačkom sistemu. Sistem za snimanje popravke počinje normalno, tj. od ikone na radnoj površini i tada se pojavljuje prozor za unos. Svaki korisnik mora unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Osim toga, svaki radnik ima posebna prava pristupa računovodstvenom programu kako bi vidio samo one podatke koji su implicirani njegovim pravima. Program mehaničara također može podijeliti podatke za direktora, menadžera ili običnog zaposlenika, što je vrlo udobno i nije komplikovano prilikom prijave za program upravljanja. Sva dešavanja koja su već napravljena nalaze se u sistemskoj datoteci, što je veoma udobno kada ponovo kontaktirate vašu organizaciju ili vratite nelikvidnu stavku u fabriku. Softver USU obavlja automatsku pretragu po ključnim riječima, posebnom broju, imenu korisnika ili detaljima rezervacije, što skraćuje period pretraživanja programa i omogućava više vremena za druge aktivnosti. Upravljanje servisom popravke pomaže u širenju novih dolaznih zahtjeva prema strogosti, kapacitetu ili bilo kojem drugom filteru koji želite.

Sve posebnosti kadrovske kontrole su u pozadini, jer vidite afirmativnu ili privatnu dinamiku rada, pa smislite rješenje koje optimizira vaš entitet za popravku. Na osnovu dobijenih informacija, možete pratiti aktivnost radnika, izračunati platu po konceptu cijene ili dobit od svake prodaje organizacije.

Sistem upravljanja popravkom omogućava praćenje svih kvarova i promjena u instalaciji, što vidljivo poboljšava praćenje rada i instalacija koje treba zamijeniti. Automatizacija upravljanja servisima, servisima ili popravkom hardvera je izvrsnost iu kvalifikovanoj kompaniji poslovanja, uslov u kojem se formira afirmativan stav kupaca i kompanija koje sarađuju sa vama.

Praćenje odjela za popravke i automatizacija računovodstva popravaka ima jednostavan meni. Organizaciono upravljanje i kontrola su olakšani sa funkcijom Izveštaji u programu. Funkcije 'Uvoz' i 'Izvoz' u programu omogućavaju vam da konvertujete dokumente. Rad u 'Modulima' čini upravljanje radnjom brzim i efikasnim. Sveukupno praćenje aktivnosti popravke vrši se lagano pomoću analitike. Pronalaženje informacija u programu postaje gotovo mučno.

Promjena ostalih programskih kartica za kontrolu računovodstvenih popravki ne zahtijeva nepotrebna kretanja. Funkcija kontrolnog računovodstva stvara asertivan imidž kompanije. Nije potrebno provoditi radnje za razvoj kadrovskog računovodstva, jer multifunkcionalnost razvoja omogućava potpuno praćenje rada zaposlenih i isplate plata. Korisnička radna površina čini radne informacije jednostavnom i pristupačnom procedurom. Prevlačenje i upravljanje lako se postiže korišćenjem informacija iz analize poreskih prijava. Razrada razvoja automatizacije je naša životna pozicija. Poštovani smo što vam predlažemo sistem visokog kvaliteta. Iz programa se može izgraditi primjena stimulansa na zaposlenike kompanije. Detektori kvaliteta i produktivnosti su uvijek javno dostupni osoblju sa šifrom.

Servis i računovodstvo kroz program automatizacije nikada nije bilo lakše. Prikaz logotipa kompanije i veza na svim izjavama menadžmenta. Odgovarajuće grupisanje informacija po odabranom automatskom praćenju. Meni varijabli otvara više mogućnosti za program. Popis i revizija se rade na dvije udobne metode. Baza kupaca nikada ne zataji. Dnevnik praćenja popravka prikazuje sve aktivne i završene narudžbe.

Automatizirana evidencija praćenja radionice i administrativni program radi tečno i precizno. Značaj osnovnih sredstava u postupku remontne proizvodnje, osobenosti njihove reprodukcije u tranziciji ka tržišnoj ekonomiji određuju posebne zahtjeve za podacima o raspoloživosti, kretanju, stanju i upotrebi osnovnih sredstava. Sve ove procedure mogu se malo pojednostaviti posebnim programom za popravku softvera USU.