Program za servis
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servis

Program za servis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za uslužne poslovne subjekte omogućava potpunu automatizaciju i optimizaciju internih procesa. Zahvaljujući najnovijim dostignućima, lako i brzo možete povećati stepen organizacije odjela. U programu proizvodnih usluga formiraju se posebni grafikoni koji pokazuju stepen implementacije u svakoj fazi. Tako vlasnici preduzeća vide opterećenje opreme i svojih zaposlenih. Na osnovu podataka određuje se kapacitet skladištenja.

Softverski program USU za uslužne organizacije radi u standardnoj konfiguraciji. Prvo morate instalirati osnovnu verziju, a zatim i dodatna proširenja. Softverski program USU ima svoje karakteristike koje se mogu odrediti nakon prvih nekoliko dana korištenja. Da biste iskoristili sve tehničke karakteristike, potrebno je da konfigurišete dodatne funkcije potrebne za određenu aktivnost. Usluga USU softvera se vrši u roku od godinu dana od dana kupovine. Za produženje ovog perioda, plaćanje se vrši prema fakturi koju je dostavio proizvođač.

Softverski sistem USU je program nove generacije koji služi za razvoj različitih privrednih aktivnosti. Ova konfiguracija, za razliku od drugih sistema, pretpostavlja upotrebu u javnim i privatnim institucijama. Svestran je. Ugrađeni sorteri i referentne knjige dizajnirani su da služe građevinarstvu, proizvodnji, transportu i drugim poslovima. Zahvaljujući besplatnom probnom periodu, možete procijeniti sve aspekte programa. Elektronski asistent pruža šablone i primjere popunjavanja dokumenata. Novi korisnici brzo pronalaze funkcije koje su im potrebne jer su raščlanjene na blokove specifične za softverski proizvod.

Ovaj program organizira finansijske pokazatelje po vrsti i vremenskim intervalima. Uz pomoć napredne analitike, analiza trendova se provodi kroz nekoliko godina. Pokazuje koji faktori utiču na pokazatelj uspješnosti privrednog subjekta. Na osnovu toga vlasnici donose upravljačke odluke o razvoju politike promocije i razvoja za budućnost. Pravilnim održavanjem opreme možete čak i produžiti vijek trajanja svoje opreme, što značajno smanjuje vaše troškove.

Softverski sistem USU, kao i kvalifikacioni program, kreira rezervnu kopiju i sinhronizuje je na serveru kompanije. Kontrola potraživanja i obaveza vrši se u realnom vremenu. Svaka uplata se evidentira u posebnom dnevniku. Na kraju perioda kreiraju se izvještaji o usaglašavanju i šalju se partneru na potvrdu. Ako su podaci tačni i pouzdani, dokument će biti potpisan i vraćen. Ovo utiče na rezultate internih revizija i izvještaja. Ako je organizacija velika i ima više podružnica, izvještaji se objedinjuju. To ne utječe na brzinu zahtjeva za uslugom, jer program ima visoke performanse, za razliku od bilo kojeg sličnog programa.

Poseban program usluga kompanije osigurava striktno poštovanje normi i standarda. Pretpostavlja kontinuirano vođenje komercijalnih aktivnosti, kao i praćenje svih operacija. Zahvaljujući ispravnoj konfiguraciji, osnovne funkcije možete delegirati običnim zaposlenicima. Pritom će biti odgovorni za određeni segment odjela ili lokacije. Automatizacija doprinosi jačanju kompanije. Garantujemo visoke performanse programa.

Procijenite sami. Servisni program ima mnogo korisnih opcija, uključujući opsluživanje različitih sektora privrede, implementaciju u velikim i malim kompanijama, konsolidaciju računovodstvenih i poreskih izveštaja, usklađenost sa zakonima, autorizaciju login i lozinki, sinhronizaciju podataka, imenike dobavljača i kupaca, kontrolu nad korištenje materijalnih sredstava, plaće po komadu i vremena, obrazac i obrazac ugovora, prodaja neispravnih proizvoda, automatska centrala, Viber, potraživanja i obaveze, izvod iz banke, računi za plaćanje, usaglašeni izvještaji sa partnerima, popis i revizija, obračun finansijskog položaja i finansijsko stanje, određivanje isplativosti, ugrađeni kalkulator i poziv za pomoć.

Postoji i implementacija u proizvodnim i građevinskim kompanijama, prebacivanje platforme iz drugog programa, snimanje događaja, popunjavanje hronološkog redosleda, ličnih dokumenata, izbor redosleda toka rada, evaluacija kvaliteta rada, povratne informacije, individualna predaja, kratkoročno i dugoročno planiranje, obavljeni radni akti i fakture, fakture zahteva, kontni plan i podračun, kontrola kvaliteta, napredna korisnička podešavanja, raspodela materijala po grupama artikala, pomoćnik, kalendar proizvodnje, prijem viškova i otpis izostanaka, obračun nabavke i potražnja, postavljanje fotografija, integracija sa web-stranicom, kontrola toka novca, finansijski dokumenti, podjela velikih procesa u faze, preinaka, proizvodnja raznih roba, pružanje usluga popravka i pregleda, prijem internet naloga, novčanih uputnica i potraživanja, bonusi i popusti, baza kupaca i izbor metoda određivanja cijena. Uloga nekretnine u procesu proizvodnje usluga, posebnosti njene reprodukcije u tranziciji ka tržišnoj ekonomiji određuju posebne zahtjeve za informacijama o dostupnosti, kretanju, stanju i korištenju nekretnina. U kontekstu tranzicije ka tržišnoj ekonomiji, računovodstveni zadaci su ispravan i pravovremen odraz prijema, prodaje i kretanja nepokretnosti, kontrola njenog prisustva i sigurnosti na mjestima poslovanja. Sve ove operacije mogu se lako optimizirati servisnim programom USU Software-a.