Program za servisni centar
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servisni centar

Program za servisni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program servisnih centara koji nudimo kreiran je da pojednostavi i automatizuje aktivnosti kompanija koje pružaju servisne centre, bez obzira na veličinu i obim proizvodnje, što ga čini dostupnim kako za male radionice tako i za veliku mrežu servisnih centara, koji se bave garancijom i van. -garantne popravke, kao i održavanje bilo koje opreme.

Rad programa servisnog centra, koji je razvio USU Software sistem, održava bazu korisnika fiksirajući sve potrebne informacije, kao što su dolazni i odlazni pozivi, istorija poziva, fajl zadataka i još mnogo toga. Osim toga, naš program za naručivanje održavanja centra pruža povratne informacije posjetiteljima putem mailova, obavijesti. USU softver nije običan program za servisni centar jer je namijenjen svim korisnicima. Zahvaljujući individualnim postavkama, može se prilagoditi svakoj organizaciji. Osim toga, USU softverski sistem ima jednostavan, jasan i user-friendly sučelje, što ga čini dostupnim prosječnom stručnjaku.

Između ostalog, USU Software kreira prikladnu i jedinstvenu shemu aktivnosti za zaposlenike, koja pojednostavljuje dokumentaciju i pomaže u izbjegavanju rizika od mehaničkih grešaka od kojih osoba nije zaštićena. Tako korištenjem programa servisnih centara minimizirate ljudski faktor i riješite se većine zamornih rutinskih manipulacija koje preuzima automatizacija, što doprinosi pružanju višeg nivoa održavanja.

Excel program često koriste kompanije za obavljanje brojanja u uređivaču proračunskih tablica, ali ovo upravljanje poslovanjem nije uvijek zgodno i vremenom postaje potrebno naprednije održavanje. Nakon implementacije programa kreiranog posebno za rad ovog servisnog centra, primijetit ćete kako je postalo lako i ugodno vršiti kontrolu nad preduzećem. Imaćete priliku da pratite izvršenje naloga u bilo kojoj fazi, kao i da zabilježite datume, radnje i osobe odgovorne za njih. Kao rezultat toga, cijeli servisni centar je u vašim rukama, a u slučaju nedosljednosti bilo koje vrste, uvijek se možete obratiti programu kako biste naručili servisni centar i utvrdili u kojoj fazi i ko je napravio grešku.

USU Software također može pružiti izvještaje o svim prihodima i rashodima, koracima dovršetka zadataka i još mnogo toga. Uz pomoć programa možete dobiti programsku analizu rezultata svih poslovnih procesa kako biste napravili unapređeni plan aktivnosti u budućnosti i preraspodelili sredstva sa većom koristi za vas. Naš service desk program, u odnosu na uobičajene sisteme servisa, ima fleksibilniju politiku cijena u kojoj nema pretplate, odnosno imate mogućnost da naručite poboljšanja i platite samo njih bez obračunavanja kotizacije.

Da biste saznali koji je najbolji od svakog programa za servisni centar, možete isprobati demo verziju našeg programa tako što ćete je besplatno preuzeti s web stranice. Neke od svojstava našeg programa dostupne su za ne-online servisne centre, procjenjujući koje, sami možete shvatiti koliko vam je USU softvera potrebno.

Zahvaljujući automatizovanom programu, možete snimiti i klasifikovati sve podatke o klijentima, što olakšava poslovanje sa njima, bez obzira na to ko ih je poslednji opsluživao. Program našeg servisnog centra ne radi na mreži, što ga čini još pristupačnijim i ugodnijim za korištenje. Održava evidenciju portfelja klijenata, vašu istoriju poziva, pozive, kao i arhivu zadataka call centra. Naša aplikacija za servisni centar pruža povratne informacije kupcima putem e-pošte i obavijesti, čime se pozicioniraju gosti i podstiču da nastave koristiti svoje namirnice. Za razliku od drugih sistema, program USU Software se može prilagoditi svakom servisnom centru i ima jednostavan i zgodan interfejs koji ne zahteva posebne veštine za savladavanje. To je nova i poboljšana zamjena za Excel servisni centar.

Softverska automatizacija pojednostavljuje aktivnosti svih zaposlenih u pozivnom centru, čime se smanjuje vjerovatnoća grešaka iz nepažnje. Osigurava sigurnost cjelokupne dokumentacije servisnog centra.

Postoji kontrola pristupa zaštićena lozinkom, tako da možete sami odlučiti koje informacije ćete otvoriti određenom zaposleniku, ovisno o ovlaštenju pozicije.

Osnovni cilj našeg softverskog proizvoda je pružanje ureda visokog kvaliteta. Pruža izvještaje o troškovima, prihodima, fazama ispunjenja narudžbe i još mnogo toga. Analizira rezultate provedenih akcija, omogućavajući donošenje određenih zaključaka i poboljšanje ureda u cjelini. Preuzima rutinsko održavanje dokumenata, štedeći vrijeme i omogućavajući da se više pažnje posveti poboljšanju servisnog centra.

Pametni program poboljšava urede klijenata. Ima fleksibilnu politiku cijena koja vam omogućava da ne preplatite opcije koje ne koristite. Program fiksira datume, radnje i osobe odgovorne za njih. Uvelike pojednostavljuje kontrolu proizvodnog i servisnog centra, omogućava vam da pratite sve tehničke i finansijske promjene.

Kako biste saznali koji je program najbolji, možete preuzeti demo verziju s naše web stranice kako biste se uvjerili u njegovu pogodnost i korisnost u praksi. Naše kancelarije su jednostavne i lake za korišćenje i ne zahtevaju nikakve veštine za savladavanje. Program servisnog centra doprinosi poboljšanju kvaliteta održavanja.