Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za fitnes salu

Program za fitnes salu



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Copyright

    Copyright
  • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za fitnes salu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aktivan način života postaje vrlo trendi. Upravo je ovaj fenomen podstakao nagli razvoj sportskih usluga u različitim pravcima i doveo do otvaranja različitih fitnes sala. Sportske organizacije za sve ukuse otvaraju se posvuda, povećavajući potražnju na tržištu teretana. Danas mnoge kompanije razvijaju posebne napredne programe za efikasno organizovanje rada različitih kompanija. Neko je specijalizovan za jednu delatnost ili vrstu računovodstva, dok drugi imaju mogućnosti da razviju i pokriju sve moguće industrije. Svaki program računovodstva i upravljanja u fitnes centru ima jedinstvene karakteristike i interfejs. Međutim, jedan od njih se značajno izdvaja od većine zbog uspješnih inženjerskih rješenja i maksimalnog prilagođavanja korisnicima. Naziv ovog programa kontrole kvaliteta i automatizacije za fitnes salu je USU-Soft. Ovaj program upravljanja zaposlenima može transformirati sve vaše ideje o programima fitness soba.

Velike mogućnosti ovog programa obuke i modernizacije računovodstva su zahvaljujući kompetentnom pristupu i fokusu naših stručnjaka na rezultate. Počnimo s činjenicom da je program automatizacije i modernizacije USU-Soft vrlo jednostavan za korištenje i nije potrebno mnogo vremena da vaši zaposleni steknu vještinu rada u njemu. Osoba može početi da radi sa njim za sat ili dva nakon što instalira program za procenu kvaliteta na svom računaru. Napredni program USU-Soft za fitnes salu može se modificirati i opremiti novim funkcijama prema vašim željama i prema nalogu koji je uspostavljen u vašoj kompaniji. Nudimo vam zgodnu šemu plaćanja koja ne uključuje naknadu za registraciju i koja vam omogućava da plaćate samo termine i poboljšanja programa fitnessa koja su vam potrebna.

Zahvaljujući USU-Softu, šef fitnes sale kontroliše zaposlene i njihov učinak sa svih strana. Svaki zaposlenik, koristeći program u fitnes sali, planira dnevne aktivnosti, pravi raspored, označava obavljene zadatke i daljinski ih dodjeljuje svojim kolegama. Naša kompanija garantuje očuvanje kvaliteta informacija uključenih u program teretane. Osim toga, odgovorni će moći kontrolisati prava pristupa podacima svakog zaposlenog u teretani. Različiti izvještaji pomažu menadžmentu organizacije da vidi rezultate kompanije i analizira njihovu učinkovitost. Revizija pomaže da se smanji ili eliminiše uticaj različitih negativnih faktora u teretani. Demo verzija USU-Soft prikazuje glavne karakteristike programa za teretanu. Instaliranjem na svoje računalo sa naše web stranice, moći ćete odabrati najpogodnije funkcije za vaše poslovanje.

U svakoj grani moguće je sagledati ne samo uporedne karakteristike, već i analizirati dinamiku njenog razvoja tokom vremena. Poseban izvještaj prikazuje listu kupaca koji su se prijavili, ali ne pohađaju nastavu. Također ćete moći iskusiti one koji ignoriraju druge vrste časova koji se održavaju u vašoj teretani. Ovo je odlična prilika da značajno povećate svoju prodaju ako svojim klijentima samo ponudite da pohađaju komplementarne kurseve. Lako je namamiti ljude tamo - samo dajte popust pri kupovini drugog jela. Istovremeno, možete kontrolirati bilo koje popuste u posebnom izvještaju, ako postoje ponude za primjenu kako u segmentu srednje cijene tako iu premium segmentu. Ako želite da vidite u kom segmentu cena se najčešće kupuju vaše usluge, koristite poseban izveštaj. Ova analiza vam pomaže da vidite one cijene koje vaši kupci mogu smatrati jednostavno neupravljivim.

Jeste li nedavno otvorili teretanu? Ne znate kako da osavremenite kontrolu svih aktivnosti, bilo koje akcije koja se odvija u vašem klubu? USU-Soft će vam pokazati kako to učiniti. Znaćete sve što se dešava u vašoj kompaniji, a hiljade različitih izveštaja o različitim aspektima daće vam potpuni uvid u razvoj vašeg poslovanja. Samo uz naš program moći ćete aktivno komunicirati sa klijentima koji će uvijek biti zadovoljni uslugom koju nudite. Automatizujemo veliki broj obrta. Uz naše iskustvo, možemo učiniti da vaš posao radi kao sat. USU-Soft - automatizacija kao skok u budućnost!

Izračunavanje plata ponekad može biti prilično teško, jer računovođa mora znati količinu obavljenog posla, kao i uzeti u obzir bonuse za dobar rad i dobre kritike kupaca. Zamislite koliko nepotrebnih pokreta i radnji treba vašem računovođi da izvrši tako lak zadatak. Nije racionalno raspoređivati svoju radnu snagu. Zašto se gnjaviti s tim stručnjakom kada posao možete obaviti brže bez truda svog računovođe? Ovaj instrument se zove USU-Soft računovodstveni program. Vaši zaposlenici samo popunjavaju potrebne podatke dok obavljaju posao obučavajući klijente u teretani, a zatim te informacije idu u poseban izvještaj koji strukturira te podatke. Prema rezultatima, računovođa ne mora posvetiti puno vremena - moguće je odmah vidjeti iznos koji treba isplatiti zaposlenima. USU-Soft ovo čini vrlo lakim. Ako vam se sviđa ideja, kontaktirajte nas!