Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za klupske karte

Program za klupske karte



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Copyright

    Copyright
  • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za klupske karte
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sportske ustanove često koriste klupske kartice. Ali ne dozvoljava im svaki program da iskoriste priliku i vode evidenciju klupskih kartica. Specijalizirani program će pomoći u rješavanju problema. Klubske kartice, pretplate, uplate, izvještaji, prepiska - ovo je samo djelimičan spisak svega što se može automatizirati pomoću USU-Soft sistema. Pomoću programa možete iskoristiti jedinstvene mogućnosti za privlačenje novih kupaca i automatizaciju upravljanja poslovanjem. Ako vaša ustanova redovno koristi sistem klubskih kartica, nastavite ili počnite koristiti sistem u našem softveru.

Sučelje USU-Soft sistema za klupske kartice je vrlo jednostavno za korištenje. Moći ćete popunjavati bazu kupaca, uređivati, registrovati plaćanja, popuste ili koristiti klupske kartice, u kojima ističete svoje stalne kupce, i nudite im, na primjer, popust, kao i vršite potpunu kontrolu. Sve ovo moći ćete navesti u računovodstvenom sistemu za klupske kartice. Pomaže vam da sa lakoćom radite ne samo sa svakim kupcem, već i da pratite plaćanje i kretanje novca u vašoj kompaniji. Automatizacija klupskih kartica glavni je pomoćnik u vođenju vašeg poslovanja. Softver postaje pomoćnik ne samo za administratora, već i za računovođu, marketinškog stručnjaka ili direktora. Ovdje možete upravljati procesima, kreirati bilo koji raspored, pratiti marketinške performanse, što vam omogućava da pravilno rasporedite novac za pravo oglašavanje. Koristeći ovaj softver za klupske kartice automatizirat ćete svoj radni sistem!

Uvijek obraćamo pažnju na ono što moderne tehnologije mogu istovremeno. Na primjer, šta može novi model telefona? Šta može nova mikrotalasna pećnica? Koliko funkcija ima? USU-Soft sistem za klupske kartice nije izuzetak. Često nas pitaju šta je tako posebno u našem softveru. Naš odgovor je jednostavan i kratak: bogatstvo funkcionalnosti. Iako imamo prilično dugačak video koji opisuje karakteristike programa, to nije sve. Bilo bi potrebno mnogo sati da snimite sve radnje koje možete poduzeti sa softverom za klupske kartice! Brojni izvještaji, koji se generiraju na vaš zahtjev, prikazuju sve manipulacije koje napravite u programu. Sve ovo vam pomaže da imate potpuniju sliku o tome kako se vaše poslovanje razvija. Želite li znati šta se dešava u vašem centru? Ovo pokazuje poseban izvještaj. Želite znati koja roba je ostala u vašem skladištu? Naš program će vam reći. Želite li znati koji klijenti najviše obećavaju i zahtijevaju dodatnu pažnju? Nema problema. Ne možete se sjetiti ko je platio u cijelosti, a ko drugi treba da plati? Program vas podseća generisanjem posebnog izveštaja. Spreman je da ispuni svaki vaš hir!

Također, mnogi privrednici se žale da je za uspješno poslovanje potrebno instalirati dva ili čak tri (ponekad i više) specijalizirana programa za praćenje ovog ili onog procesa koji se odvija u vašoj teretani. Ovo je definitivno nezgodno. Zato smo nastojali da napravimo program za klupske kartice koji može zamijeniti nekoliko računovodstvenih sistema odjednom! Njegovi resursi su tako veliki. Ne morate instalirati gomilu nepotrebnih programa, samo instalirajte naš program za klupske kartice i zauvijek zaboravite na zastarjele neugodne sisteme iz prošlosti, koji imaju ograničenu funkcionalnost i loše karakteristike. Živimo u 21. vijeku, tako da morate paziti na nove proizvode i birati samo najnaprednije tehnologije ako želite ostati na tržištu i pobijediti sve svoje konkurente. Upravo to je program klupskih kartica koji nudimo.

Novi dan, novi protok informacija, novi obim radne rutine, u kojoj se konstantno prate greške koje dovode do pada profita i pada rejtinga vaše kompanije. Ako ste umorni od ovoga, morate poduzeti odlučnu akciju. Morate izaći izvan svoje zone komfora i unaprijediti svoje poslovanje toliko da će vam se gore navedeni problemi činiti iz prošlog stoljeća. Tehnologija ne miruje. Mnogi su već instalirali programe poput ovog koji nudimo. Možda su oni vaši direktni konkurenti! Zato ne gubite ni minut i instalirajte naš program za klupske kartice. Ako želite da broj kupaca samo raste, potrebno je da instalirate naš program. Nudimo obilje analiza kako bismo vam pokazali gdje je vaše poslovanje manje efikasno i šta možete učiniti da to popravite. Moći ćete kontrolirati svoje zaposlenike, praviti planove rada za svakog trenera uzimajući u obzir opterećenje prostorija i želje klijenata. Ako ste u nedoumici, posjetite našu web stranicu koja sadrži sve potrebne informacije.

Era sistema automatizacije danas cveta. Sve više i više vlasnika preduzeća okreće se USU-Soft-ovom programu računovodstva i automatizacije. Od vitalnog je značaja biti u stanju generirati platformu koja se može primijeniti na bilo koju vrstu kompanije. Program je ono što nastojite osigurati rast i stabilnost. Dok radite u aplikaciji, ne brinete ni o postavkama, jer je sve već podešeno i savršeno za rad. Jasno je kao dan - članovi vašeg tima će imati pravo da pokrenu program. Ovo je neophodno kako bi se osiguralo da se podaci unose redovno i ispravno, kao i da se radno vrijeme prilagodi u kontekstu novih detalja i promjena termina.

Poslovanje je važno ako želite da budete nezavisni, a takođe je od vitalnog značaja da uvek vodite računa o svom poslu. To je teško bez prave aplikacije. USU-Soft bi mogao biti ono što vam treba!