Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za sportski klub

Program za sportski klub



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Copyright

    Copyright
  • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za sportski klub
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Radeći sa kontrolom sportskih klubova, često se suočavamo sa poteškoćama u izradi rasporeda za trenere i trkače, što je složen proces. Čovjek griješi kada radi matematiku u sportskom klubu ili provodi više vremena. S našim programom sportskih klubova to možete riješiti u nekoliko klikova. U slučaju automatizacije sportskih klubova, možete se osloniti na naš program sportskog kluba i raditi sa klijentima, opremom i sezonskim ulaznicama. Uz određene informacije o sezonskim ulaznicama, njihovoj cijeni i vremenu, program sportskog kluba pruža zgodan opis ulaznica za svaku osobu. Upravljanje fitnes centrom i njegovim sezonskim ulaznicama se odvija u programu na sljedeći način: ako osoba kupi sezonske karte od vas unaprijed ili kao poklon, koristi polje koje treba popuniti, gdje jednostavno navede datum početak i kraj sezonskih ulaznica. Kao rezultat, imate praktičnu tabelu u kojoj možete pratiti status, plaćanje, početak i kraj posjeta. Doprinoseći pažljivijem praćenju teretane, po potrebi možete unijeti i sve napomene. Rad sa programom sportskog kluba biće brz i lak.

Program fitnes centra je veoma fleksibilan i jedinstven; sva podešavanja programa sportskog kluba se izrađuju individualno. Za upravljanje sportskim klubom potrebno je održavati ne samo bazu klijenata, već i gotovinsko poslovanje. Naš klupski program vam može ponuditi ovu priliku. Računovodstvo sportskog kluba, kako finansijsko tako i drugo, vrši se kroz uvođenje podataka, uz mogućnost generisanja izvještaja različite prirode. Razmišljajući o kvalitetnom menadžmentu sportskog kluba, razmišljate o svojim kupcima. Pogodnost registracije baze podataka kupaca, klijenata, posjeta, obračuna plaćanja i automatizacije mnogih drugih stvari u vašem poslovanju - sve je to program našeg sportskog kluba.

Sve radnje izvršene u programu dovode do stvaranja ogromnog broja različitih finansijskih izvještaja. Glavni je izvještaj o plaćanju. Uz njegovu pomoć možete vidjeti stanja bilo kojeg blagajnika i bankovnog računa u realnom vremenu, vidjeti ukupan promet novčanih priliva i odliva, te provjeriti stanja sa detaljnim izvodom, ako je potrebno. Ako imate mrežu odjela, možete vidjeti sve filijale odjednom. Ali svaka filijala vidi samo svoje finansije. Primljena sredstva mogu se analizirati u smislu pruženih usluga. Ovaj izvještaj pokazuje koliko je puta i koja usluga prodata, koliko novca ste zaradili sa ovom uslugom, kao i cijenu posebne usluge. Ako ste kupili specijalnu opremu ili unajmili dodatno osoblje za pružanje grupe usluga, lako ćete vidjeti koliko se vaša investicija isplati.

Osim toga, lako možete kontrolirati bilo koji razvoj bilo kojeg područja vaše djelatnosti. Za svaki smjer bit ćete upoznati sa dinamikom razvoja. Također možete obračunati svoje troškove u programu. Tada ćete moći bolje da ih kontrolišete. Vidjet ćete ukupne sume svake stavke troškova, kao iu kontekstu svakog mjeseca rada, tako da možete lako pratiti dinamiku razvoja. Imajte na umu da je svaki izvještaj popraćen različitim grafikonima i grafikonima. Ovo je urađeno tako da možete samo pogledom na grafikon shvatiti šta se dešava u vašoj kompaniji i kako se razvija. Zelene linije označavaju prihode, a crvene rashode. Dobit za svaki mjesec se izračunava automatski. Uz implementaciju našeg programa, Vaš rad će biti lakši.

Možda je sada vrijeme da modernizujete svoje poslovanje. Mnogi smatraju da sada nije vrijeme za rizikovanje, jer je ekonomija nestabilna, vrijedi čekati bolja vremena. To mnogi ljudi misle i griješe! Potražnja za sportom je uvijek velika, stoga rizikujte i unaprijedite svoje poslovanje. Dobijte jedinstvenu priliku da zaobiđete svoje rivale. Naš program vam to garantuje. Pogodna funkcionalnost, jedinstven dizajn i korisničko sučelje, te veliki izbor izvještaja - sve to po razumnoj cijeni i najboljeg kvaliteta. USU-Soft - izaberite nas i mi ćemo biti uz vas do kraja!

Mnogi kritikuju kada se poduzetnici odluče uvesti novi način kontrole rada zaposlenih, jer većina njih teži uspostavljanju totalne kontrole, bez slobode i slobodne volje u kontekstu kreativnog odlučivanja. U potpunosti se slažemo sa ovim ljudima. Sloboda nas čini da radimo bolje, a saznanje da ne postoje stroga ograničenja u pitanjima kao što je izbor strategija za ispunjavanje radnih zadataka je način da se poveća produktivnost, kreativnost i efikasnost na poslu. Ali onda se postavlja pitanje – kako sve kontrolisati ako nije preporučljivo uspostaviti potpunu kontrolu nad svime u tradicionalnom obliku značenja? Odgovor bi bila aplikacija USU-Soft, koja kontroliše sve, ali istovremeno to radi na način koji vašim zaposlenima nije vidljiv i samim tim se ne osjećaju viđenim i pristupanim. Oni samo unose neke podatke i na taj način doprinose performansama kompanije. Menadžer vidi sve rezultate i kada ne radi, zahvaljujući prilici da radi na daljinu sa bilo kog mjesta u svijetu. A zaposleni se osjeća slobodnim i bolje radi. Program sportskih klubova koji nudimo za kupovinu odlikuje se visokokvalitetnim karakteristikama u kombinaciji sa modernim dizajnerskim rešenjima. Kritike na program sportskih klubova su pozitivne i čine nas proizvodom rada koji radimo.