Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za dečiji centar

Program za dečiji centar



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Copyright

    Copyright
  • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za dečiji centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija je sada potrebna u gotovo svim područjima djelatnosti, a ni dječji centri nisu izuzetak. Ako tražite program za vođenje dječjeg centra, onda ste sigurno shvatili da je vrlo teško pronaći kvalitetan sistem koji ispunjava sve vaše zahtjeve. Sistem USU-Soft za ugradnju u dječije centre je usklađen, kvalitetan i istovremeno jednostavan za korištenje program za dječje centre koji su kreirali naši programeri. Potencijal i mogućnosti računovodstvenog programa za dječje centre možete procijeniti testiranjem demo verzije, koju možete preuzeti potpuno besplatno. Program USU-Soft za dječje centre namijenjen je običnim korisnicima računara; nema potrebe da trošite puno vremena da biste ga savladali.

Nakon instaliranja programa za dječji centar, stručni tehničar provodi individualiziranu obuku, a zatim korisnici upravljaju sistemom kako bi ispunili svoje ciljeve. Kreatori programa upravljanja dječjim centrom pobrinuli su se i za odgovarajući nivo sigurnosti – zaštićen je loginom i lozinkom. U slučaju dužeg odsustva, sistem se automatski blokira i sve radnje su ograničene pravima pristupa. Računarski program Dječijeg centra je instaliran na vašem računaru i podaci se pohranjuju lokalno, tako da ne morate brinuti o sigurnosti svojih podataka ako ih redovno pravite sigurnosne kopije.

Sučelje računovodstvenog i upravljačkog programa za dječje centre je jednostavno i praktično, što također pomaže da se smanji vrijeme potrebno za implementaciju USU-Soft. Na lijevoj strani nalazi se glavni meni računovodstvenog i upravljačkog programa koji uključuje minimalan broj stavki – Moduli, Izvještaji i Priručnici. Odjeljak Moduli će dobro doći vašim administratorima i menadžerima koji unose naloge i zadatke u sistem, registruju plaćanja i obavljaju druge dnevne operacije. Tokom ranih faza implementacije programa automatizacije implementacije modernizacije, od dječjeg centra će se očekivati da popuni imenike i ažurira ove informacije po potrebi. Odeljak Izveštaji se može zatvoriti za redovne zaposlene; uglavnom je koristan u upravljanju organizacijom, jer ćete ovdje pronaći široku paletu analiza podržanih grafičkim podacima. Sistem USU-Soft za dječji centar nije pretjerano zahtjevan softver - za instaliranje softvera trebat će vam računar sa srednjim parametrima. Jedini obavezan uslov je Windows operativni sistem na vašem računaru.

Napredni program za dečiji centar sadrži mnoštvo jedinstvenih namirnica koje čine vaš radni proces lakšim i prijatnijim. Posebno treba spomenuti mogućnost slanja obavještenja putem SMS-a, e-pošte, Viber poruka i glasovnih poziva, koji su uključeni u funkcionalnost. Ova funkcija modernog programa dječjeg centra štedi vašim podređenima mnogo vremena i resursa, a ova masovna obavještenja se često nude po niskim cijenama.

Činjenica da se vaš centar dobro razvija pokazuje izvještaj „Rast baze klijenata“. Ako je rast daleko od pozitivnog, obratite pažnju na marketinški izvještaj. Pokazuje kako kupci saznaju više o vama. Ne trošite novac na neefikasne metode oglašavanja. Osim što ćete privući nove kupce, nemojte izgubiti stare. Pazite na one koji vas posjećuju duže vrijeme, a onda iznenada nestanu. Možda razlog nije činjenica da se klijent seli u drugi grad. Možda su njega ili nju privukli vaši konkurenti. Možete nazvati svoje klijente i pitati ih da li su vas napustili ili su samo privremeno odsutni. Vidite njegovu negativnu dinamiku, koja se gradi od kupaca koji su ga napustili, na pozadini svakog radnog mjeseca. Gledajući zašto vas napuštaju, možete razumjeti slabosti vaše organizacije. Možda je u pitanju cijena? Ili se radi o servisu? Ili se radi o nečem drugom?

Koliko god se trudili da poslujete bez specijalizovanog, ažurnog programa, koliko god želeli da radite na starinski način (na papiru ili u Excelu), nećete uspeti. Uvijek postoje ljudi koji razmišljaju progresivno i voljni su kupiti programe za upravljanje kadrovima i materijalno računovodstvo. Ako to ne učinite, zaostat ćete daleko za svojim suparnicima i kao rezultat ćete biti uništeni zbog visokih zahtjeva današnjeg konkurentnog tržišta. USU-Soft - biraju nas samo najbolji!

Brzina rada sistema je karakteristika kojom se stručnjaci kompanije USU-Soft mogu pohvaliti. Razlog je spoznaja da nismo odabrali ove radne algoritme koji se sada mogu primijeniti u bilo kojoj organizaciji koja se bavi bilo kojim poslom. Produktivnost se vidi po tempu izvršavanja zadataka, što ne utiče na kvalitet. Svi razumiju da je jednostavnije upravljati organizacijom kada je baza podataka o korisnicima strukturirana. Uzgred, to ne igra ulogu ako imate stotine hiljada kupaca, jer baza podataka nije ograničena obimom skladišnih kapaciteta. Aplikacija ne vidi poteškoće u tome i pokazuje briljantne rezultate nakon samo nekoliko sati korištenja. Naši kupci nam kažu da nisu u potpunosti vjerovali da je sistem savršen kada su ga kupili. Međutim, praksa im je pokazala da novac koji platite za proizvod zaista vrijedi. Ima vremena za djelovanje. Sada izaberite najbolji program!