Softver
  1. Home Automatizacija poslovanja
  2.  › 
  3. Programi za automatizaciju poslovanja
  4.  › 
  5. Program za sportsku organizaciju

Program za sportsku organizaciju



  • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
    Copyright

    Copyright
  • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
    Provjereni izdavač

    Provjereni izdavač
  • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
    Znak povjerenja

    Znak povjerenja
 
Program za sportsku organizaciju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje sportskom organizacijom zavisi od kvalitetnog programa. U upravljanju sportskom organizacijom važno je uspostaviti kontrolu. Automatizirani računovodstveni program za klijente sportske organizacije bit će vam važan pomoćnik. Uz pomoć našeg programa možete kontrolisati radnje koje se sprovode u vašoj organizaciji, kao i kvalitetno upravljati sportskom organizacijom. Radeći sa programom organizacije sporta, lako možete prilagoditi korisničku podršku, raspored teretana, raspored trenera i trkača. Moći ćete prilagoditi klijentske i profesionalne rasporede, bez obzira na veličinu vaše organizacije.

Upravljanje kadrovima u sportskoj organizaciji postaje jednostavno i organizirano uz pomoć USU-Soft programa. Sa programom za organizaciju sporta, imaćete red i bolje upravljanje u svojoj organizaciji. Uz naš program također možete imati mnogo računovodstvenih ili marketinških izvještaja. Održavanje sportske organizacije sada će postati lako. A automatizacija sportskih organizacija otvara vam nove mogućnosti. Uz mogućnost višekorisničkog pristupa programu, naš program sportske organizacije vam omogućava da radite sa različitim zaposlenima iz različitih odjela bez narušavanja integriteta baze podataka. Program pomaže u održavanju reda i kontrole nad sportskom organizacijom. Donesite pravu odluku za kontrolu sportske organizacije! Odabirom našeg programa birate poredak vašeg sistema upravljanja!

Pored finansijskog računovodstva, računovodstvo proizvoda je takođe značajan problem u programu USU-Soft. Ovaj problem možete držati pod kontrolom koristeći grupu specijalnih izvještaja koje generiše naš svestrani program. Osnovni izvještaj prikazuje ostatke robe u bilo kojem od vaših skladišta ili pododjeljaka. Također možete vidjeti u gotovinskom ekvivalentu gdje i koliko ima preostale imovine. U programu je moguće prikazati obim prodaje po pojedinačnim uslugama, kao i po čitavim grupama i podgrupama usluga. Moguće je tražiti zastarjelu robu koja se ne prodaje. Poseban zapis prikazuje robu koja će uskoro nestati, tako da naručite taj proizvod na vrijeme.

Takođe, u program upišete proizvod koji su kupci naručili, a vi ga nemate, jer ga uopšte ne naručujete. Ako se ovaj proizvod često traži, naručite i iskoristite novootkrivenu potražnju. Ono što se često vraća je nekvalitetan artikal, koji je takođe lako prepoznati gledajući broj vraćanja. Izvještaj s najboljim rezultatima navodi stavke koje zarađuju najviše novca ako imate trgovinu u svom sportskom centru. A izvještaj “Popularnost” prikazuje artikle s najvećom potražnjom. Kako biste izbjegli gubitak dodatnog novca na naručivanje robe, pregledajte izvještaj "Dostava robe". Pogledajte kada, po kojoj cijeni i šta je kupljeno. A vrhunac rada sa robom je kompjutersko predviđanje. Naš program može izračunati, uzimajući u obzir različite faktore, koliko dana neprekidnog rada sa ovim ili onim proizvodom možete raditi.

Neko dođe do zaključka da je sport deo života kada je kasno i počne da se bavi u starosti, da bi bio srećan. Neko je od malih nogu navikao na aktivan život. A neko je shvatio da je teško živjeti bez sporta tek kada izađeš iz svoje kućne komforne zone, zaposliš se ili upišeš fakultet gdje moraš dugo sjediti na jednom mjestu i raditi monoton posao: na poslu ili aktivnosti koja zamara oči i telo. Zbog toga postoji želja za kretanjem. Kako to učiniti? Ići u park sa prostirkom da vežbaš napolju? Trčati? Kupiti sezonsku kartu za sportski klub? Sve ovo odjednom je najbolja opcija. Nažalost, u modernoj stvarnosti najčešće se bira samo posljednja opcija zbog nedostatka vremena. Ali moderne teretane nude toliko različitih sportskih aktivnosti koje su zamjena za jutarnje trčanje i aktivnosti na otvorenom! Sport je ono što je bio, jeste i biće veoma tražen. Zato dajte sve od sebe da vaša teretana bude najefikasnija i konkurentnija. Uradite to sa nama!

Aplikacija USU-Soft omogućava balansiranje i optimizaciju sportske organizacije. Moguće je napraviti raspored treninga i za odrasle i za malu djecu. Ovima će se, inače, svakako svidjeti grupni časovi, kada je moguće zabaviti se u okruženju djece i koji zaista vole da komuniciraju sa ljudima istog uzrasta. Osim toga, vrlo je korisno i za starije osobe da se bave sportom, jer ga preporučuju mnogi ljekari. Ipak, ne zaboravite da se prvo posavjetujete sa svojim ljekarom. Zaključak je očigledan - napredna civilizacija mora biti zdrava i imati takvu lakoću u svakom gradu, možda ni u jednom. Sigurni smo da će to tamo biti potrebno. Međutim, takva institucija će morati da instalira poseban softver za kontrolu procesa i balansiranje sistema pružanja usluga. Vjeruje se da je program USU-Soft jedna od najsavremenijih aplikacija koja može usavršiti vašu instituciju i učiniti plivačku kompaniju boljim.

Koristite sistem. Isprobajte funkcije koje se ovdje nude kako biste ih mogli proučiti. Demo verzija je univerzalni alat koji se može koristiti za razumijevanje primjenjivosti aplikacije u kompaniji. USU-Soft je vaš prijatelj i pouzdan partner u svakodnevnim aktivnostima vaše kompanije.