Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za plastične kartice

Program za plastične kartice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za plastične kartice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upotreba plastičnih kartica omogućava mnogim sportskim institucijama da budu modernije i automatizovanije. Međutim, suočena s tako teškim zadatkom kao što je obračun plastičnih kartica, administracija odbija gubiti dodatno vrijeme. Međutim, automatizacijom plastičnih kartica možete postići veći uspjeh na tržištu usluga. U našem programu za plastične kartice možete jednostavno optimizirati svoje poslovanje i koristiti ga kako za vođenje evidencije plastičnih kartica i baze podataka kupaca tako i za plaćanja. Odnosno, korištenje različitih vrsta plastičnih kartica je jedna od mogućnosti našeg programa. Upravljanje plastičnim karticama više nije nemoguć užitak u sportskom centru. Kroz program možete automatizirati cjelokupni računovodstveni sistem vaše institucije i pretragu bar kodova.

Kontrolom plastičnih kartica možete istovremeno kontrolisati i baze podataka klijenata. Pogledajmo pobliže upotrebu plastičnih kartica u našem programu koji pomaže u održavanju baze podataka kupaca. Često se suočavamo sa izgubljenim vremenom čekajući da se kupac nađe u bazi podataka. Ali ako uvedete program plastičnih kartica s opremom, tada rad s plastičnim karticama i sa klijentima postaje brži - ovo je veliki plus i odlična reklama za vašu instituciju. U našem programu za automatizaciju plastičnih kartica odmah vidite podatke o klijentima, koliko će časova pohađati, koliko je već platio, koliko je ostalo da plati, koji kurs pohađa itd. on. Sve se to radi uz pomoć programa, jednostavne opreme i nekoliko sekundi! Općenito, ne možete samo pregledati podatke, već ih i uređivati. Kada radite s programom za plastičnu karticu, štedite vrijeme. Program plastične kartice možete preuzeti kao demo verziju na našoj web stranici. Automatizacija plastičnih kartica je brzo rješenje!

Program prikuplja statističke podatke prema kojima menadžer u realnom vremenu vidi koje su fitness prostore u njegovoj ustanovi traženije, a koje nisu. On vidi efikasnost oglašavanja i procjenjuje kvalitetu usluge, jasno razumije ko je ciljna publika i zna šta zaista želi. Osim aktivnosti posjetitelja i statistike posjetitelja, program USU-Soft donosi mnogo informacija o stvarnom stanju sportskog centra. Kao na šahovskoj tabli, postavlja osnovne figure - finansije, depozite, trgovinu robom, kadrovsku aktivnost i stanje baze podataka o kupcima - sve se procjenjuje i kao rezultat toga možete brzo donijeti potrebne odluke menadžmentu. Praktično je nemoguće pogriješiti s toliko informacija. Sigurno ćete najaviti pratioca svom konkurentu u ovoj igrici!

USU-Soft ima brz početak, jednostavan i jasan interfejs, tako da je vaše osoblje u teretani brzo obučeno za rad u programu. Moguće je konfigurirati upravljanje programom na različitim svjetskim jezicima - na jednom ili više jezika istovremeno. Demo verzija je dostupna na web stranici naše kompanije. Možete ga besplatno preuzeti da biste saznali više o mogućnostima automatizacije vašeg poslovanja. Naši stručnjaci će instalirati punu verziju fitnes programa na daljinu putem interneta. Ova metoda se smatra najbržom i najefikasnijom, jer svima štedi glavni resurs - vrijeme.

Imamo mnogo resursa za ponuditi. Osim imena klijenta, kartica koja se pojavljuje kada pozovete može sadržavati i druge korisne informacije: da li klijent trenutno pohađa nastavu, da li ima dug, koga je zadnji put posjetio, koje su mu želje, da li on ili ona je li problem kupac ili ne. Vaš administrator neće potrošiti više od jedne sekunde tražeći informacije, što znači da će vaš učinak biti maksimalan. Osnovni paket dostupan je svim organizacijama koje su ga kupile; ekskluzivne karakteristike, naprotiv, nisu dostupne svima. Stoga će uvijek ostati isključivi. Oni koji ulažu u svoj posao videće mnogo više povrata. Naš premium program je ulaganje u vaše poslovanje i razvoj.

Sportom se bave predstavnici nekoliko generacija. Danas se sport smatra određenom kulturom, koju morate slijediti da biste bili sretni. Zdravo telo ima zdrav duh! Ali da bi ljudi mogli doći u vaš sportski klub, morate se potruditi i učiniti sve da postanete bolji i uspješniji od svojih konkurenata. Znate li kako se to radi? Hajde da uzmemo nagoveštaj i pokažemo vam! Samo nas kontaktirajte i dobićete individualan pristup i sve potrebne informacije. Mi ćemo Vam pomoći da ostvarite sve Vaše snove. Vrijeme je da modernizujete svoje poslovanje. I bolje je to uraditi sa nama. Šta je plastična kartica i koliko je važna u organizaciji fitnes kluba? Koji je razlog zašto ih mnogi vole kupiti kada redovno posjećuju sportsku organizaciju? Pa, plastična kartica je zgodan alat i za šefa sportskog centra i za klijente. Prvi prima stalne kupce koji posjećuju samo ovu instituciju i ne odlaze kod rivala. Program daje značajne rezultate u pogledu pokazatelja efikasnosti, kao i mogućnosti uspostavljanja potpune kontrole nad radom zaposlenih, kretanjem materijala itd. iskoristite ovu priliku i kontaktirajte nas za više informacija o ovoj temi.