Program za bioskop
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bioskop

Program za bioskop • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za pozorište omogućava vam da lako i praktično pratite prodaju karata, troškove i prihode kompanije i još mnogo toga. Zahvaljujući našem programu, možete održavati jedinstvenu bazu podataka ne samo na više blagajnika, već i na više filijala! Menadžer će u svakom trenutku moći da vidi u realnom vremenu koje podatke je koji zaposlenik uneo u program. Sada je vrlo lako kombinovati sve vaše tačke i grane kako biste imali potpuni uvid u situaciju u kompaniji.

Za blagajnike bi USU Software također trebao postati nezamjenjiv pomoćnik. Uz njegovu pomoć možete bezbedno da se nosite sa prodajom karata za kino, znajući da program neće dozvoliti da se karta ponovo proda, čak i ako blagajnica slučajno odluči da je proda drugi put. Možete postaviti različite cijene ulaznica za kino u zavisnosti od različitih kriterija: red ili sektor itd. Da bi se gledaocima olakšao izbor sedišta, program kina sadrži šeme sala na kojima su vidljiva sva slobodna i zauzeta mesta. Ako vam rasporedi dvorana koji su već uključeni u program ne odgovaraju, onda možete kreirati vlastite šarene rasporede koristeći sav kreativni studio ugrađen u aplikaciju! Sa njegovim karakteristikama, moći ćete da kreirate prekrasan izgled salona za nekoliko minuta! Prilikom prodaje lokala, blagajnik može odštampati i prekrasnu kino ulaznicu direktno iz programa! Ovo će pomoći u smanjenju troškova štampanja karata u štampariji, jer ćete moći da štampate samo prodate karte.

Inače, ako vas zanima što potpuniji obuhvat potencijalnih posjetitelja, možete koristiti funkciju rezervacije mjesta. Ne žele svi kupci doći pola sata ili sat prije početka sesije da bi kupili karte na pogodnim mjestima. Ali oni će rado pogledati film ako mogu unaprijed rezervirati mjesta i otkupiti karte prije početka predstave. I ovdje postoji nekoliko ugodnih trenutaka za vas: prvo, program vas može podsjetiti u dogovoreno vrijeme da rezervisana mjesta treba iskoristiti ili otkazati. Drugo, rezervisana mesta će biti istaknuta na dijagramu drugom bojom od slobodnih i zauzetih. Tako će biti pred vašim očima, ne dozvoljavajući vam da zaboravite na sebe. U portfoliju kupaca možete naznačiti i ko je tačno rezervisao vaša mesta sa svim potrebnim informacijama o kupcu, uključujući kontakte pomoću kojih možete da podsetite kupca na potrebu otkupa kino karte. Možete nas podsjetiti ili putem telefona ili automatskim slanjem programa putem SMS-a, e-pošte ili govorne pošte. Da biste to uradili, potrebno je da u bazi podataka navedete telefon ili email kupca.

Ako prodajete srodne proizvode, možete ih pratiti u našem profesionalnom programu. Također, ako prodavači u programu navedu proizvode koji se često naručuju, a vi ih ne prodajete, tada će se na osnovu izvještaja moći odlučiti da li se ovaj proizvod isplati kupiti. To se zove identifikovana potražnja. Ako možete zaraditi više s ovim proizvodom, zašto ne?

Veoma je važno da svaki menadžer dobije sve finansijske analitičke podatke o aktivnostima kompanije. Zato su naši programeri dodali mnogo korisnih izvještaja u program. Moći ćete vidjeti ne samo finansijske izvještaje kao što su naknade za događaje, opći izvještaji o prihodima i rashodima, detaljni izvještaji o prodaji za različite vremenske periode i drugo, već i izvještaje o učešću na događajima, najefikasnije oglašavanje, ako navedete izvore informacija u bazi podataka o tome kako su kupci saznali za vaš bioskop i druge. Možda ćete vidjeti aspekte o kojima nikada prije niste razmišljali. Analizom predloženih izvještaja i donošenjem ispravnih upravljačkih odluka, možete podići svoje poslovanje na viši nivo!

Softver za bioskop također vam omogućava da automatski kreirate raspored događaja za bilo koji dan, što vašim zaposlenima štedi vrijeme kako bi ga mogli potrošiti na korisnije stvari. Raspored se može odštampati direktno iz programa ili sačuvati u jednom od najpogodnijih elektronskih formata za vas.

Nadalje, program za USU Software ima vrlo lagan i intuitivan interfejs s mnogo prekrasnih dizajna. Zahvaljujući tome, svaki vaš zaposlenik, čak i ako nije dovoljno informativan, moći će brzo savladati program. A odabirom dizajna po svom ukusu učinit ćete svoj rad u programu još ugodnijim. Koristite naš visokoprofesionalan softver i ostavite konkurenciju iza sebe! Jednostavno i intuitivno sučelje programa za bioskope pomoći će vam da ga brzo i lako savladate i vidite prve rezultate rada u softveru u bliskoj budućnosti.

U programu možete voditi kompletnu evidenciju i kontrolisati prihode i rashode kompanije. Mnoštvo korisnih analitičkih izvještaja pomaže vam da podignete svoje poslovanje na viši nivo, ostavljajući konkurenciju iza sebe. Radi vaše udobnosti, možete automatski kreirati raspored događaja za bilo koji dan i sačuvati ih u jednom od predloženih popularnih elektronskih formata ili ispisati direktno iz programa. Održavanjem baze klijenata, imat ćete pristup automatskoj korespondenciji putem SMS-a ili govorne pošte. Program za bioskope omogućava vam da vodite tačnu evidenciju prodatih ulaznica, što vam omogućava da ostvarite maksimalnu zaradu. Rezervacija mjesta vam omogućava da doprete do više potencijalnih posjetitelja. Kada dođe vrijeme za prodaju, možete odmah odštampati lijepu kartu iz aplikacije, štedeći novac u štamparijama. Pomoću ovog softvera možete jednostavno kombinirati sve svoje podružnice u jednu bazu podataka. Prilikom kupovine, posetioci mogu da biraju mesta iz tabele, imajući jasnu predstavu gde će se osećati najudobnije. Kreativni studio u našem kino programu trebao bi vam omogućiti da za nekoliko minuta kreirate svoj vlastiti šareni izgled kina. Uz pomoć izvještaja o izvorima informacija, menadžer će moći procijeniti učinkovitost svake vrste oglašavanja i investirati samo u najproduktivnije oglašavanje. U softveru za kino, također možete pratiti prodaju srodnih proizvoda. Izvještaj o otkrivenoj potražnji pomaže vam da pravilno proširite asortiman prodanih proizvoda i još mnogo toga!