Program za karte za cirkus
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za karte za cirkus

Program za karte za cirkus • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program cirkuskih karata kreiran je za automatizaciju registracije slobodnih mjesta. To uvelike olakšava rad blagajnika i omogućava vam kontrolu svih procesa u vezi s prodajom karata za cirkus. Softver USU ne dozvoljava blagajniku da dva puta proda istu kartu tako što će napisati napojnicu da je već prodana. To će vam pomoći da izbjegnete neugodne situacije i povećate broj zadovoljnih gledatelja. U isto vrijeme, blagajnik će uvijek znati koliko je slobodnog prostora ostalo. Prilikom prodaje, program također generiše i ispisuje prekrasnu cirkusku kartu, što vam omogućava da uštedite na štamparskim mašinama i odštampate ne sve moguće karte, već samo one prodate. Kupci bi trebalo da imaju mogućnost da biraju mesta direktno iz rasporeda sedenja, što je nesumnjivo veoma zgodno. Prodata sedišta će se razlikovati po boji od slobodnih. Ako želite, možete rezervisati karte u softveru USU. Osim toga, program će vas obavijestiti da li ste kupili kartu ili ne i kada trebate otkazati rezervaciju ako niko nije došao da je preuzme. Moći ćete doći do više potencijalnih kupaca bez rizika od gubitka profita. Rezervisane karte će biti istaknute drugom bojom, što će vam takođe pomoći da ih ne zaboravite. Održavanjem baze korisnika, imat ćete pristup drugim funkcijama programa, na primjer, slanje SMS-a, e-pošte i glasovnih poruka.

Koristeći mailing listu, možete obavijestiti kupce o premijerama, promocijama i drugim događajima koji će nesumnjivo privući njihovu pažnju. Možete slati masovne ili pojedinačne poruke direktno iz programa ako imate broj telefona ili e-mail adresu svojih gledalaca. Dostupna je analitika kupaca gdje možete vidjeti ko vas najčešće posjećuje ili kupuje najviše karata. Možete ih potaknuti i dodatno zainteresirati posebnim cijenama ili na bilo koji drugi način. Program cirkuskih karata također vam omogućava kontrolu punjenja cirkusa ako sakupljač karata označi šifru karte na ulazu, na primjer čitajući je skenerom bar kodova. U našem programu možete jednostavno postaviti različite cijene ulaznica za cirkus za svaki pojedinačni događaj, ovisno o cirkuskoj liniji ili sektoru.

Zahvaljujući internoj reviziji, menadžer bi trebao biti u mogućnosti da vidi radnje svakog zaposlenog u programu. Svaki menadžer može cijeniti mnoge korisne izvještaje koje ovaj program ima. Potrebni su za sveobuhvatnu analizu poslovanja kompanije i za pronalaženje slabosti koje je potrebno ispraviti. To su finansijski izvještaji i izvještaji o zaposlenima, kupcima, posjećenosti događajima i tako dalje. Šef će moći da kontroliše prihode, rashode kompanije, povratak događaja i tako dalje. Tako ćete uvijek imati potpune informacije o poslovanju kompanije. Zahvaljujući izvještaju o izvorima informacija, možete mjeriti kako ljudi saznaju više o vama i investirati samo u najefikasnije oglašavanje.

Program može formirati i štampati raspored događaja. To je vrlo zgodno i štedi vrijeme zaposlenima jer ne moraju ručno da ga upisuju u programe treće strane. Samim tim, moći će da rade i važnije stvari. Još jedna prednost našeg programa je što ima zgodan i intuitivan interfejs sa mnogo lepih dizajna. Odabirom dizajna po vašem ukusu učinit ćete svoj rad u programu još ugodnijim.

Ako uz ulaznice za cirkus prodajete povezane proizvode, možete ih pratiti u ovom programu! Vodite evidenciju o dolasku robe u skladište io njenoj prodaji. Postavite željene cijene, analizirajte izvještaje o prodaji za bilo koji period, identificirajući najpopularniji i najprofitabilniji proizvod. Ako imate više tačaka ili filijala, oni se lako mogu kombinovati u jednu bazu podataka, što znači da će svaki zaposleni vidjeti sve promjene programa u realnom vremenu.

Budući da je gledaocima pogodno da biraju mjesta, znajući gdje će se tačno nalaziti, predlažemo korištenje rasporeda cirkuskih dvorana. Štoviše, ne samo da možete koristiti sheme koje su već dostupne u programu, već i smisliti vlastite, ako se vaš cirkuski paviljon razlikuje od predloženih. Za to je naš tim programera razvio cijeli kreativni studio koji vam omogućava da kreirate šarena okruženja po vašem ukusu! Osim toga, program obračuna ulaznica u cirkusu na vrijeme podsjeća na predviđene slučajeve, čime se isključuje njihovo nepoštovanje. Vi i vaši zaposleni sve ćete obaviti na vrijeme.

Ako su kupcima potrebni primarni računovodstveni dokumenti, oni se mogu automatski generirati i ispisati iz ovog programa. Ako koristite pisač računa, čitač bar kodova, porezni registar i drugu poslovnu opremu, cijenit ćete da ih naš program također podržava. Program prodaje karata za cirkus omogućava vam da vodite tačno računovodstvo, kontrolu i numerisanje prodatih karata. Zahvaljujući ovom programu, osigurani ste od ponovne prodaje sezonskih karata. Uz funkciju rezervacije mjesta moći ćete proširiti krug potencijalnih gledalaca. Program prodaje ulaznica za cirkus ima prilagodljive podsjetnike na zakazane zadatke u zakazano vrijeme. Morate biti u mogućnosti kontrolirati zauzetost prostorija provjeravanjem propusnica na ulazu. Gledaocima je zgodnije da biraju sedišta, videći ih u rasporedu cirkuske sale. Pored šema koje su već dostupne u programu, obezbeđen je kompletan dizajnerski studio za kreiranje sopstvenih šarenih soba.

Kompatibilnost programa cirkuskih karata sa skenerima bar kodova, štampačima računa i drugom maloprodajnom opremom povećava produktivnost. Ulaznice za cirkus mogu imati različite cijene, podijeljene prema različitim kriterijima. Održavanje baze kupaca pruža dodatne mogućnosti. Na primjer SMS, e-pošta, govorna pošta i još mnogo toga. Izdajte primarne dokumente, generišući ih automatski u programu. Analizom izvještaja uvijek ćete biti svjesni cjelokupnog poslovanja kompanije. Mnogi korisni izvještaji pokazuju prednosti i područja na kojima vrijedi raditi. Kroz reviziju, menadžer uvijek može vidjeti sav rad svakog zaposlenog u programu. Osim toga, možete pratiti prodaju povezanih proizvoda i još mnogo toga!