Program prodaje karata
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program prodaje karata

Program prodaje karata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program prodaje karata omogućava kompanijama koje se bave organizacijom zabave, prijevoza putnika, izložbi i muzejskog rada da automatiziraju i na taj način uvelike pojednostave niz poslovnih procesa i računovodstvenih procedura karakterističnih za ove djelatnosti. Činjenica je da ulaznice štampane u štampariji imaju svoje brojeve i smatraju se ograničenim obrascima za obaveštavanje. Posljedično, njihova proizvodnja, prodaja, skladištenje itd. strogo su regulisani pravilima i uputstvima. Blagajnici i računovođe moraju popuniti gomilu svih vrsta knjigovodstvenih dokumenata prodaje, kao što su finansijski dnevniki, prodajni računovodstveni akti i tako dalje, izvršiti usaglašavanje i inventarizaciju, odražavajući sve transakcije sa ovim dokumentima u računovodstvu prodaje.

Široka distribucija i implementacija kompjuterizovanih sistema omogućila je izvođenje svih radnji sa prodajnim kartama, knjigovodstvom i sl. isključivo u elektronskom formatu. A korištenje interneta omogućilo je izvođenje ovih radnji na mreži. Kuponi ulaznica za pozorišta, muzeje, stadione, aerodrome, autobuske stanice generišu se programom u digitalnom formatu i štampaju, ako kupcu odgovara, na bilo kom štampaču. Rezervacije sjedišta i registracija se također vrše online u vrijeme pogodno za kupca. Kompanije za kompjuterski softver nude prilično širok spektar opcija za takve programe, za svaki ukus, potrebe i, naravno, cijenu. Kupac može samo da proceni svoje potrebe i mogućnosti, da odabere proizvod i počne da primenjuje novi efikasan alat za upravljanje.

Tim za razvoj softvera USU nudi pažnji organizacija koje rade sa ulaznicama, kao što su prijave, numerisane i sl., jedinstven program, pripremljen od strane kvalifikovanih stručnjaka na nivou savremenih računarskih standarda i sa veoma povoljnim odnosom cene i kvaliteta . Ulaznice, kuponi, sezonske karte itd. kreirani su programom u elektronskom formatu, uključujući vlastiti dizajn, jedinstveni registarski broj, bar kod i druge računovodstvene karakteristike. Mogu se pohraniti online na mobilnom uređaju, odštampati na mjestu kupovine, na primjer na blagajni ili terminalu. Prije direktne prodaje, sistem omogućava daljinsku rezervaciju mjesta, a zatim i online registraciju. Računovodstvo se vrši od strane sistema u automatskom režimu. Informacije o prodaji odmah se šalju na server za prodaju karata, kojem pristupaju svi bankomati i blagajne. Kao rezultat toga, zabuna i zabuna s mjestima ne može nastati po definiciji. Program predviđa integraciju terminala za prodaju karata i ekrana koji putnicima pružaju ažurne informacije o rasporedu događaja i vozilima, dostupnosti slobodnih mjesta za prodaju itd. tokovi i drugi resursi, kontrola poslovnih procesa itd. Kompanija korisnik može koristiti program za održavanje baze podataka kupaca, registraciju stalnih kupaca, prikupljanje informacija o njihovim preferencijama i kupovnim aktivnostima, planiranje sezonske potražnje na osnovu toga, identifikaciju najpopularnijih i najperspektivnijih područja rada, za zabavu, transportne rute itd.

Kompanija specijalizovana za oblasti koje su na neki način povezane sa korišćenjem tiket dokumenata, danas ne može da zamisli svoju delatnost bez korišćenja odgovarajućeg računovodstvenog sistema. Multi-ticket online program, pored glavne funkcije, čini dostupnim sve povezane poslovne procese. Prije donošenja odluke o kupovini, klijentovo poslovanje može pogledati demo video koji je objavljen na web stranici programera i sadrži sveobuhvatne informacije o funkcijama aplikacije. Program pruža mogućnost samostalnog online rezervacije, prodaje, plaćanja, registracije itd. stavlja kupce na pogodno mesto u pogodno vreme. Karte se kreiraju u okviru sistema u elektronskom obliku, što eliminiše problem poštovanja brojnih uputstava koja regulišu prodaju, skladištenje, knjigovodstvo štampanih kopija. Prilikom generisanja ulaznica kroz program, kompanija može kreirati dizajn koji odgovara određenom događaju, primijeniti jedinstveni bar kod i registracioni broj, čime se eliminiše zabuna prilikom korištenja, prodaje, registracije.

Karta se može sačuvati na mobilnom uređaju ili odštampati na mestu kupovine. Svi kupci mogu kupiti ulaznicu na blagajni kompanije uz učešće blagajnika, na digitalnom terminalu ili na web stranici putem online programa. Elektronsko računovodstvo garantuje sigurnost i tačnost svih podataka, odsustvo zabune i zabune sa procesima prodaje, rezervacije, registracije karata itd.

USU Software održava ažurnu bazu korisnika koja sadrži potpune informacije o svakom potrošaču, uključujući kontakte, učestalost kupovine, preferencije itd. Baza podataka omogućava obavljanje analitičkog rada, utvrđivanje sezonskih fluktuacija potražnje, područja rada koja najviše obećavaju. Za najaktivnije i najlojalnije kupce, kompanija može kreirati lične cjenovnike, razvijati bonus i programe obračunavanja popusta. Automatski SMS sistem, instant messengeri, e-mail, govorna pošta programira korisnik i može se koristiti za obavještavanje partnera o rasporedu događanja, promjenama politike cijena, promocijama itd. Dodatna naredba predviđa aktivaciju mobilnih aplikacija za online program za zaposlenike i klijente organizacije. Ugrađeni planer vam omogućava da promijenite postavke programa, kreirate raspored za pravljenje rezervnih kopija nizova informacija.