Program za cirkus
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za cirkus

Program za cirkus • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobro odabran cirkuski program pruža organizaciji efektivno računovodstvo i pouzdane podatke za analizu aktivnosti. Danas je teško naći kompaniju koja organizuje događaje i emisije, čiji menadžment nije razmišljao o implementaciji softvera koji uvelike olakšava rad sa velikom količinom informacija. Ovo pomaže kompanijama da mnogo promišljenije alociraju organizacijske resurse.

Značajan primjer takvog softvera je USU Software. Ovaj program ima tako širok spektar funkcija da je u stanju da pokrije svaku listu operacija koje možete zamisliti. Naša kompanija se više od deset godina bavi automatizacijom poslovanja u različitim pravcima. Do danas je softver USU predstavljen u više od stotinu varijanti. Svaki cirkuski poduzetnik može pronaći odgovarajući proizvod za sebe.

Ako posmatramo USU Software kao program za upravljanje cirkusom, onda bismo trebali govoriti o njegovim karakteristikama kao što su jednostavnost korištenja, pouzdanost i jednostavnost u isto vrijeme. Korisnički interfejs je toliko zgodan da je svaka operacija i referenca trenutna i intuitivna. Nadalje, svaki od korisnika ima mogućnost prilagođavanja interfejsa cirkuskog programa prema svojim željama. Budući da se to radi samo u okviru naloga, ove promjene neće nikome naštetiti. U programu cirkus mora biti u stanju da vodi evidenciju o svim komercijalnim operacijama, kontroliše kretanje imovine, raspoređuje resurse i radi ispred potražnje, provodeći živahne cirkuske reklamne kampanje i procjenjujući koja je od njih bila najefikasnija. Budući da je broj mjesta u cirkusu ograničen, to prati i program USU Software. Softver mora uključiti maksimalan broj posjetitelja i sektora ako je takva podjela potrebna. Možete postaviti vlastitu cijenu za svaku prezentaciju. Možete čak podijeliti različite kategorije karata, na primjer, za djecu, školu, pune i tako dalje.

Blagajnik, kada se obraća budućem gledaocu, može ponuditi osobi da odabere mjesto, otvarajući dijagram ispred sebe sa slobodnim i zauzetim mjestima označenim različitim bojama. Odabrana mjesta se rezerviraju jednim klikom. Ostaje samo prihvatiti plaćanje odabirom odgovarajuće opcije u programu. Za još bolje korisničko iskustvo, prilikom prijave u svaki dnevnik, prvo se prikazuje filter. Po pravilu, osoba zna šta traži, pa je zgodno pomoću filtera pronaći jednu ili više željenih vrijednosti koje zadovoljavaju unesene kriterije. Ako ne naznačite niti jedan signal za odabir, dnevnik će se u cijelosti pojaviti na ekranu.

Kada snimate bilo koju transakciju, vidjet ćete da je ekran podijeljen na dvije oblasti. Zaposlenik uprave cirkusa može lako locirati bilo koju operaciju. Da biste to učinili, ne morate otvarati svaki od njih. Jednostavno odaberite operaciju iz gornje polovine liste i njen sadržaj bi trebao biti prikazan na donjem ekranu. Program sadrži brojne izvještaje koji omogućavaju šefu cirkusa da vidi kako se organizacija razvija, koje su odluke donijele pozitivne rezultate, a od kojih treba odustati, napravi detaljnu analizu rezultata rada za bilo koji period i odluči se za strategiju. za budućnost.

Zaštita podataka od autsajdera. Spisak ovlašćenja zaposlenih u kompaniji često je drugačiji. Vidljivost informacija za svaku kategoriju također se može podesiti. Softver USU ima mogućnost brzog pretraživanja podataka po prvih nekoliko slova vrijednosti u željenoj koloni. Ovaj redoslijed kolona na ekranu, njihov redoslijed i vidljivost se mogu individualno podesiti. Sati tehničke podrške se nude kao poklon uz vašu prvu kupovinu programa baze podataka kupaca kako biste zadržali svu istoriju interakcije sa svakim od vaših kupaca ili dobavljača. Logotip se može prikazati ne samo na radnom ekranu, već i na izvještajima, kao i na štampanim obrascima izlazne dokumentacije. Računovodstveni program cirkusa omogućava ljudima da uštede vrijeme. Pomaže u kontroli svih narudžbi i vremena njihove obrade uz pomoć narudžbi. Skočni prozori su alat za prikaz svih vrsta podsjetnika na ekranu. Integracija s web-stranicom proširuje područje interakcije organizacije s budućim gledateljima.

Povezivanje cirkuskog programa otvara vam nove mogućnosti u organizaciji rada sa klijentima. Oprema za trgovinu pomaže ne samo u obavljanju gotovinskih transakcija, već i u organizaciji kontrole karata. U našem programu možete pratiti kretanje prateće robe ukoliko postoji potreba. Programska baza podataka pohranjuje podatke o svim izvršenim operacijama, uzimajući u obzir promjenu informacija u bazi.

Ako želite procijeniti funkcionalnost programa bez trošenja finansijskih sredstava na kupovinu programa, možete otići na našu službenu web stranicu i preuzeti demo verziju programa koja radi pune dvije sedmice i dolazi sa osnovnom konfiguracijom i funkcionalnost USU softvera. . Prilikom kupovine programa možete prilagoditi i funkcionalnost koju kupujete ako želite koristiti samo određene funkcije programa, a da ne morate ništa drugo plaćati! Ova fleksibilna i prilagođena politika cijena je ono što našu kompaniju izdvaja od mnogih konkurenata na digitalnom tržištu. Isprobajte USU softver danas da vidite koliko je efikasan za vas!