Program za provjeru karata
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za provjeru karata

Program za provjeru karata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program verifikacije karata ima za cilj kontrolu i evidentiranje prodaje karata. Neophodan je na svakom prodajnom mjestu i konferenciji za ulaznice. U našem profesionalnom programu moći ćete pratiti kako ulaznice vezane za sjedišta, na primjer, kino, tako i sezonske karte bez sjedišta, na primjer, park. Blagajnik će uvijek tačno znati koje su pretplate već prodate i koliko je ostalo. Program blokira već prodate lokacije i ne dozvoljava njihovu preprodaju, garantirajući gotovinu. Trebali biste moći postaviti različite cijene karata ovisno o različitim kriterijima. Prilikom prodaje karata, moći ćete da odštampate prelepe karte direktno iz programa. Ova funkcija je također dobra, jer ne morate naručivati dodatne karte na štampaču, koje se možda neće prodati. To znači da ćete uštedjeti novac, štampam samo karte koje su već prodate. Na ulazu sakupljač ulaznica može provjeriti sezonske ulaznice pomoću barkod čitača, odmah označivši one koji su već prošli na događaj u programu. Ako gledaoci zatraže primarnu knjigovodstvenu dokumentaciju, ni to neće biti problem. Program automatski generiše dokumente kao što su faktura, tovarni list, akt. Naš softver radi sa komercijalnom opremom kao što su štampači računa, čitači bar kodova, poreske evidencije.

U ovom programu takođe možete unapred rezervisati mesta da bi ih gledaoci kupili neposredno pre događaja. To će vam omogućiti da doprete do što većeg broja potencijalnih kupaca. Program verifikacije pretplate će Vas u zakazano vrijeme podsjetiti da je potrebno prodati rezervirane karte ili otkazati rezervaciju za kupce koji su došli da ih kupe. Osim toga, program može automatski poslati SMS u određeno vrijeme s podsjetnikom posjetiteljima koji na osnovu vaših rezultata verifikacije nisu kupili rezervirana mjesta. Gledaoci mogu da biraju svoja željena mesta iz rasporeda dvorane, gledajući koja mesta su zauzeta, a koja su slobodna, jer će biti istaknuta različitim bojama. Rezervisana mesta će se takođe razlikovati po boji od zauzetih i slobodnih. Dakle, ne morate brinuti o provjeri pretplata prije prodaje: one su zauzete ili slobodne. Usput, ako želite u program dodati vlastiti izgled hodnika, onda možete koristiti ugrađeni kreativni studio i kreirati vlastiti šareni izgled za nekoliko minuta! Zbog mogućnosti kopiranja pojedinačnih elemenata i cijelih blokova kola, ovaj rad neće oduzeti puno vremena.

Takođe je lako odštampati raspored događaja za svaki naporan dan. Program automatski generiše raspored na vaš zahtev. Može se odmah odštampati ili sačuvati u nekom od popularnih elektronskih formata koji se nude u programu. Ako želite zadržati bazu korisnika, dobit ćete dodatne mogućnosti kao što je automatsko slanje programa putem SMS-a, e-pošte i glasa. Bilten može biti za cijelu bazu podataka ili pojedinačni. Dostupni su i izvještaji klijenata koji će vam pomoći da identifikujete najprofitabilnije. Možete čak dodijeliti različite statuse svojim klijentima, kao što su VIP ili problematični. Dakle, kada komunicirate sa ovim klijentom, unaprijed ćete znati s kim imate posla.

Svaki rukovodilac želi da zna kako funkcioniše njegova kompanija. Zbog toga su naši programeri dodali mnogo korisnih izvještaja u provjeru potpisa, omogućavajući vam da analizirate poslovanje kompanije iz različitih uglova. To su finansijski izvještaji o prihodima, rashodima i dobiti kompanije za različite vremenske periode i izvještaji o povratku svakog događaja, izvještaji kupaca, izvještaji o efikasnosti njenog oglašavanja i mnogi drugi. Možda vidite aspekte za koje niste ni znali. Uz sveobuhvatnu analizu, lako ćete uočiti prednosti vaše kompanije i one na kojima vrijedi raditi. Donošenjem ispravnih upravljačkih odluka na osnovu analitičkih izvještaja, možete podići svoje poslovanje na novi nivo, ostavljajući svoje konkurente daleko iza sebe!

Imajući nekoliko grana, vrlo je zgodno držati sve zapise iz njih u jednoj bazi podataka. To je moguće u našem programu za provjeru potpisa! Za to je dovoljno imati zajednički server. Dakle, zaposleni i menadžer moraju biti u mogućnosti da istovremeno rade na programu, da vide sve promjene u realnom vremenu. Osim toga, moći će se pregledati izvještaji za sve filijale odjednom i za svaku posebno.

Prodajom srodnih proizvoda posjetiteljima, moći ćete ih pratiti u našem programu. Također ćete moći vidjeti najprofitabilnije i zastarjele proizvode. Saznajte koji proizvod je već na izmaku i vrijeme je za naručivanje. Ako prodavac u programu naznači koji se proizvod često traži od onih koje ne prodajete, onda možete koristiti identificirani izvještaj o potražnji i shvatiti na čemu još možete zaraditi.

Zgodno i intuitivno korisničko sučelje pomaže čak i zaposleniku koji je daleko od računara da brzo savlada program. Na program možete postaviti svoj logo, što dodatno pojačava korporativni duh kompanije. Mnogi prekrasni dizajni razvijeni za vas učinit će vaš rad u programu još ugodnijim. Odaberite dizajn po svom ukusu i zabavite se. U softveru USU možete označiti sezonske karte koje su gledaoci već prošli.

Pogodan program za provjeru karata koji se lako uči značajno povećava lojalnost vaših kupaca. Biće zadovoljni Vašim brzim i kvalitetnim radom. Ovaj program za provjeru ulaznica pruža menadžmentu sve informacije potrebne za obavljanje analize poslovanja kompanije. Donošenjem ispravnih upravljačkih odluka možete dostići neviđene visine. Prelijepo i intuitivno sučelje čini rad u programu još ugodnijim.

Softver za provjeru pretplate treba da vas podsjeti na bilo koji posao planiran u određeno vrijeme, na primjer, da otkažete rezervaciju pretplate. Ovaj program za provjeru ulaznica automatski generiše primarne računovodstvene dokumente ako je potrebno. Naš program podržava i rad sa komercijalnom opremom poput skenera bar kodova, štampača računa i druge. Sa ovim programom dobijate tačan obračun i kontrolu prodaje i verifikacije pretplata. Ova aplikacija ima mogućnost provjere i održavanja evidencije o prodaji povezanih proizvoda. Koristite automatsku e-poštu ili funkciju govorne pošte da obavijestite svoje kupce o promocijama, premijerama i svim drugim informacijama. Sam program potvrđuje da je prodato mjesto besplatno i automatski generiše kartu lijepog izgleda. Samo treba odštampati. Gledaoci moraju biti u mogućnosti da biraju svoja mjesta u programu direktno iz izgleda svog kina.

Koristite naše rasporede soba ili kreirajte vlastite šarene rasporede u našoj aplikaciji. U programu za verifikaciju potpisa možete verifikovati karte i održavati jedinstvenu bazu podataka u svim vašim filijalama. Navedite u programu kako su vaši posjetitelji saznali o vama i analizirajte učinkovitost oglašavanja. Investirajte samo u najproduktivnije oglase.