Program za ulaznice za kino
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za ulaznice za kino

Program za ulaznice za kino • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za bioskop je sastavni dio računovodstva imovine za organizacije koje zahtijevaju računovodstvo ulaznica za bioskop. Šta je važno kada se razmatraju vaše aktivnosti? Mogućnost sagledavanja kretanja svih materijalnih i nematerijalnih vrednosti, kontrola tekućeg rada i raspodela mesta za sednice. Ovo posljednje, posebno, određuje posjedovanje informacija o broju posjetilaca. Ako kino sala ima mogućnost da obezbedi mesto za razne izložbe i druge događaje, pri čemu broj gostiju nije bitan za udobno punjenje sale, ali broj prodatih karata pomaže da se sazna taj broj, onda postaje potrebno je uzeti u obzir sve pretpostavke bilansa stanja i primijeniti drugačiji pristup prema njima. Ručno to radi dugotrajno i problematično. Stoga automatizirani programi dolaze u pomoć. Vaše prisustvo je direktan put ka uspehu kompanije. Oni zaposlenima štede vrijeme i pomažu im da postignu bolje rezultate u najkraćem mogućem roku. Takav je, na primjer, program ulaznica za filmove USU Software. U stanju je uzeti u obzir sve aktivnosti kompanije i dovesti računovodstvo do željenog rezultata.

U programu kino ulaznica, USU Software vam omogućava da kontrolišete rad svih zaposlenih, pratite zadatke, stepen postignuća i pomažete da vidite sve rokove i ispunite ugovore. Osim toga, moći ćete održavati bazu kupaca i listu dobavljača. Nijedna operacija neće biti izgubljena, a računovodstvo finansijskog kretanja će vam omogućiti da vidite u materijalnom smislu sva kretanja u organizaciji. Uključujući karte. Osim toga, sve karte moraju biti pod kontrolom, jer svaku sobu možete maksimalno iskoristiti. Na primjer, ako bioskop ima prostoriju za projekcije, zašto je ne koristiti za predviđenu namjenu, istovremeno prodavajući ulaznice za projekcije i filmske projekcije. Naravno, ulaznice za bioskop, gdje je broj mjesta strogo određen, a ulaznice za izložbu se prodaju na različite načine. Ali zahvaljujući opsežnim mogućnostima softvera USU, to više nije problem. Na početku rada sa aplikacijom dovoljno je naznačiti broj stolica u redovima i sektorima. A da biste dobili pristup izložbi, prodajte samo ulazne dokumente na računu.

Uz to, blagajnik će moći izdati ulaznice za nekoliko događaja, birajući usluge sa liste, kao što su izložba, seminar ili film sa nazivom, datumom i vremenom održavanja. Istovremeno, u slučaju izbora mesta u bioskopu, posetilac mora da ima mogućnost da na ekranu vidi raspored sale i odabere mesta koja želi, pri čemu blagajnik samo prima uplatu ili vrši rezervaciju. Sve se radi u par klikova. U programu USU Software tiketa moguće je pratiti rezultat rada u određenom periodu, koji odabere inicijator. Za to postoji mnogo dostupnih izvora za izvještavanje, koji mogu pokazati lideru one oblasti koje zahtijevaju njegovu direktnu intervenciju.

Ako vlasniku kina trebaju detaljnije informacije, onda instaliranjem dodatne opcije Biblija modernog lidera u programu možete dobiti još 150-250 izvještaja koji ne mogu samo odražavati trenutno stanje stvari. kompanije, ali i da vidimo do čega će ovo ili ono dovesti. dugoročne mjere. Softver USU je jednostavan za korištenje. Svaka operacija pruža minimum poteza za postizanje rezultata. Sistem obezbeđuje zaštitu podataka za svakog korisnika.

U programu možete stvoriti uslove da svaki zaposleni može uneti i pregledati samo one podatke koji su direktno povezani sa njegovim radnim obavezama. U programskom meniju postoje tri modula, od kojih je svaki odgovoran za određeni skup operacija. Znati gdje tražiti traženi časopis nikada neće biti zbunjujuće. Prisustvo logotipa na glavnom radnom prostoru, kao i na memorandumima kompanije, pokazatelj je vašeg odnosa prema korporativnom identitetu. Jezik i meni za kancelarijski rad mogu biti vaš izbor. Može biti različit čak i za različite korisnike. Tehničku podršku sprovode kvalifikovani stručnjaci u aplikacijskom sistemu.

U opciji Audit možete, ako je potrebno, pratiti ispravke bilo koje operacije. Traženje željene vrijednosti može se brzo izvršiti u programu pomoću praktičnih prilagodljivih filtera ili jednostavnim unošenjem prvih znakova u dnevnike. Ekran u svim referentnim knjigama i zapisima podijeljen je na dva radna prostora za lakši pregled podataka. Aplikacije omogućavaju svim zaposlenima u kompaniji da putem programa daljinski pošalju zadatke kolegama i vide trenutak njihovog završetka.

Iskačući prozori su alat za prikazivanje podsjetnika na ekranu. Nijedna aplikacija neće ostati bez pažnje. Dnevnici se mogu učitati potrebnim slikama kako bi funkcionirali kao vizualizacija ili potvrda zakonitosti dolazne operacije. Integracija programa opreme za trgovanje pomaže automatizaciji značajnog dijela svakodnevnog rada. Finansijska imovina u bilo kom obliku, zahvaljujući USU softveru, mora se u potpunosti obračunati i podijeliti na stavke rashoda i prihoda. Preuzmite softver USU danas u prikladnom obliku demo verzije kako biste lično procijenili funkcionalnost aplikacije, a da to ne morate platiti. Demo verziju možete besplatno pronaći na našoj službenoj web stranici.