Crm za prevodilačku agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za prevodilačku agenciju

Crm za prevodilačku agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka agencija koja pruža usluge prevođenja, prije ili kasnije, počinje da povećava promet, broj klijenata raste, a kompanija treba da ostane na površini bez gubitka obraza. Tada se javlja ideja o pronalaženju aplikacije prevodilačke agencije specijalizirane za CRM za vlasnike takvog posla. Takva aplikacija je najčešće program za implementaciju automatizacije ureda, gdje je posebna kategorija alata dizajnirana za optimizaciju i kompjuterizaciju CRM područja kompanije. Sam koncept CRM-a podrazumeva skup mera koje preduzima data organizacija za upravljanje i izgradnju dugoročnih odnosa sa potrošačima njenih usluga, najčešće koristeći automatizaciju ovih strategija. Treba napomenuti da je CRM oblast veoma važna za svaku kompaniju, jer je u naše vreme, međutim, kao i uvek, klijent najvažniji alat za ostvarivanje profita. Od toga kako se prema njemu postupalo i kakve ocjene svojih usluga ostavlja prijateljima i poznanicima, zavisi koliko će mu se povećati protok zahtjeva za prijevodima. Obično se CRM sistem predstavlja u veoma složenoj konfiguraciji, koja ne samo da razvija ovu oblast aktivnosti, već omogućava sistematsko i kontinuirano praćenje ostalih aspekata. Trenutno, proizvođači modernih automatiziranih računalnih kompleksa nude mnogo korisnih i multitasking konfiguracija koje se razlikuju po cijeni i ponuđenoj funkcionalnosti. Ovo svakako ide u prilog preduzetnicima i menadžerima koji su u fazi selekcije, jer imaju priliku da izaberu opciju koja odgovara svim kriterijumima u skladu sa njihovim poslovanjem.

Instalacija proizvoda koja ima odličnu konfiguraciju prevodilačke agencije i razvoj CRM-a unutar nje je USU softverski sistem, osmišljen do najsitnijeg detalja u svakoj svojoj funkciji od strane tima profesionalaca iz USU Software-a. To je zaista vrijedan proizvod jer je implementiran uzimajući u obzir najnovije i jedinstvene metode automatizacije kao i dugogodišnje profesionalno iskustvo programera USU Software-a. Program nije samo opcija za CRM razvoj prevodilačke agencije, već i odlična prilika da uspostavite kontrolu nad svim aspektima vaših aktivnosti: finansijskim poslovanjem, skladištem, kadrom, obračunom i isplatom vaših plata, opremom za održavanje potrebne prevodilačkoj agenciji. Aplikacija je veoma pogodna za obavljanje delatnosti agencije, jer ima širok spektar alata koji optimizuju njene radne procese. Jedna od najvažnijih je sposobnost softvera da se sinhronizuje sa različitim oblicima komunikacije sa korisnicima i između zaposlenih u timu: to može biti korišćenje SMS servisa, e-pošte, komunikacija sa operaterima PBX stanica, komunikacija u mobilnim četovima kao što su WhatsApp i Viber. Ovo je odlična podrška za kancelarijski tim, u kombinaciji sa podrškom za višekorisnički interfejs, koji generalno omogućava zaposlenima da ostanu u kontaktu i kontinuirano razmenjuju najnovije vesti. Istovremeno, radna oblast svakog prevodioca je ograničena u interfejsu ličnom konfiguracijom pristupa različitim katalozima informacija baze podataka, kao i individualnim pravima pristupa kao što su prijave i lozinke. Višekorisnički način rada pogodan je i za rukovodstvo, jer zahvaljujući njemu možete lako prikupljati ažurne informacije, dok centralizirano kontrolirate sve odjele i podružnice agencije. Čak i na poslovnom putu, menadžer je upoznat sa svim događajima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, jer je daljinski pristup podacima programa dostupan sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima pristup internetu. Pored dostupnosti korisnih alata za optimizaciju CRM-a, kompjuterski softver odlikuje se jednostavnošću i dostupnošću uređaja, što se jasno vidi u dizajnu interfejsa i glavnog menija koji se sastoji od samo tri sekcije.

Strukturu sistema je moguće razumjeti samostalno, bez ikakvog dodatnog obrazovanja ili vještina, budući da se sve u njemu radi intuitivno, a da bi olakšali radni tok, programeri USU Software-a su dodali nagoveštaje koji se kasnije mogu onemogućiti. Također, kako poduzetnici ne bi morali trošiti budžetska sredstva na obuku osoblja, tim USU Software-a je na svoju web stranicu postavio besplatne video snimke sa treninga koje svi mogu pogledati. Dakle, proces savladavanja instalacije softvera je prilično brz i nije kompliciran, čak i ako prvi put imate ovo iskustvo u automatiziranom računovodstvenom vođenju.

Koje su specifične opcije aplikacije primjenjive za CRM smjernice u prevodilačkoj agenciji? Prije svega, ovo je očito sistematizacija računovodstva kupaca, koja se provodi kroz automatsko kreiranje baze kupaca. Baza se u potpunosti sastoji od vizitkarti posjetitelja, koje sadrže detaljne informacije o svakoj. Drugo, u obradi narudžbi i komunikaciji s kupcima koriste se različiti instant messengeri koji su neophodni za slanje grupnih ili pojedinačnih obavijesti o informacijama. Odnosno, možete poslati poruku klijentu da je vaš prevod spreman, ili ga obavestiti da treba da vas kontaktira, čestita rođendan ili praznik. U ovom slučaju, poruka se može izraziti u tekstualnom i glasovnom obliku i poslati direktno iz interfejsa programa. Odličan način za uspostavljanje CRM-a je rad na kvalitetu usluge biroa, za šta je, naravno, potrebno izvršiti anketu. Može se poslati SMS poštom, koja sadrži poseban upitnik, čiji odgovor mora biti izražen brojem koji označava ocjenu posjetioca. Bez sumnje, da biste analizirali ove informacije neophodne za CRM biro, možete koristiti funkcionalnost odjeljka 'Izvještaji', koji ima analitičke mogućnosti. Možete saznati više o ovim i mnogim drugim CRM razvojima na službenoj stranici softvera USU na Internet alatima.

Sumirajući rezultate ovog testa, želeo bih da istaknem višezadaćnost ovog računarskog softvera i istaknem isplativost njegove nabavke, budući da je za tako opsežnu funkcionalnost potrebno platiti samo jednom, u fazi implementacije, a zatim možete koristiti sistem godinama potpuno besplatan. USU softver je najbolja investicija u razvoj vašeg poslovanja i CRM strategiju.

Zahtjevi za prijevod se automatski unose u CRM sistem, u obliku jedinstvenih zapisa naziva. Ova konfiguracija USU softvera je jedan od najboljih automatizovanih sistema prema razvoju CRM-a ne samo u kancelariji već uopšte za srednja i mala preduzeća. Jedinstvena aplikacija automatski generiše finansijske i porezne izvještaje. Pozitivne recenzije stvarnih korisnika USU Software-a na stranici ukazuju na to da je ovo zaista visokokvalitetan proizvod sa 100% rezultata. Baza podataka vaših kolega se takođe može koristiti za identifikaciju dolaznih pretplatnika prilikom poziva. Zahvaljujući rasporedu koji je integrisan u sistem, šef prevodilačke agencije brzo i efikasno distribuira poslove prevođenja.

Softverski sistem USU je savršen za prevodioce da obavljaju posao na daljinu, zahvaljujući svom višekorisničkom režimu. Kako biste praktično pratili vašu narudžbu od strane kupaca, možete razviti mobilnu aplikaciju prema njima po posebnoj cijeni na temelju glavne verzije softvera USU. Konfiguraciju CRM sistema naše prevodilačke agencije možete procijeniti u praksi preuzimanjem njegove demo verzije i testiranjem u svojoj organizaciji. Stručnjaci za prevođenje naše kompanije pružaju vam tehničku podršku od trenutka implementacije i tokom cijelog perioda korištenja kompleksne instalacije. Za još veći CRM učinak, možete koristiti više cjenovnika u radu svoje agencije istovremeno za različite klijente prevodilačke agencije. U odeljku 'Izveštaji' možete jednostavno generisati statistiku o broju narudžbi koje je izvršio svaki kupac i razviti politiku lojalnosti za redovne posetioce. Trošak usluge prevođenja za svaku narudžbu program automatski obračunava na osnovu cjenovnika pohranjenih u 'Imenicima'.

Prikupljanjem povratnih informacija od posjetitelja agencije i njihovom analizom možete raditi na problematičnim područjima u svojoj agenciji i dostići novi nivo agencije. CRM sistem prevođenja za prevodilačku agenciju ove verzije ima prilagodljiv interfejs za svakog korisnika.