Program za računovodstvo prevoda
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo prevoda

Program za računovodstvo prevoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni softver za prevođenje razvijen je za automatizaciju vašeg poslovanja u modernom društvu. Multifunkcionalni program uključuje praktično skladištenje i implementaciju velikih količina informacija. Prevodilačke agencije zahtijevaju preciznost u detaljima i uredno rukovanje dokumentima. Računovodstveni sistem prevoda omogućava praćenje od perioda rada do završetka. Prevoditeljski posao ima svoje korijene još od vremena postojanja čovječanstva iz trećeg lica. Pojavom kompjutera razvijaju se različiti prevodilački programi. Olakšavanje metode prevođenja i pojednostavljivanje procesa rada. Informaciona tehnologija podiže prevodilačko poslovanje na novi nivo, prevodilačke kompanije koje koriste softver napreduju u razvoju mnogo brže.

Za kompanije je veoma važno da idu u korak s vremenom, povećavaju profit i budu u kontaktu sa velikim protokom kupaca. Softver za računovodstvo dokumenata povezuje upotrebu softvera za digitalno prevođenje, čime se povećava ukupna efikasnost kompanije. Računovodstveni sistem prevoda ujedinjuje čitavu organizaciju u jedan izvor dinamičnog i čvrstog radnog tima. Svaka podružnica ima informacije o svim područjima organizacije. Koordinacija aktivnosti u korišćenju prevodilačkog knjigovodstvenog programa, dinamizam odgovaranja na zahtjeve u dvostrukom vremenu, zbog formiranja potrebnih informacija automatski. Instalacija programa je jednostavna, dostupna u bilo kojoj zemlji svijeta, uz prijevod na bilo koji strani jezik.

Softverska rješenja danas omogućavaju poslovanje bez grešaka, što dovodi do usvajanja svih potrebnih mjera. Program prevođenja računovodstvenih dokumenata uključuje neophodne funkcije za kontrolu i razvoj agencije, formiranje gotovih dokumenata. U sektoru usluga, dajući korisnicima individualizirani pristup, broj potrošača se povećava. Program bilježi svakog kupca u bazu podataka, usmjeravajući podatke od korisničke službe do ličnih karakteristika. Tako se formira baza kupaca koja je uvijek pri ruci. Sistem kontrole ograničava prava pristupa za sve zaposlene, svaki zaposleni ima svoj obim kontrole koji je uključen u sistem individualnim lozinkama i loginovima.

Osoba koja je zadužena za kompaniju ima pristup cjelokupnom sistemu knjigovodstva prevoda. Menadžer je izložen cjelokupnom konceptu menadžmenta, marketinškog izvještavanja, finansija, izvještavanja zaposlenih i podružnica. Ovo omogućava da se razvije pravi akcioni plan u promociji prevodilačke kompanije. Tačna statistika je posljedica pravilnog vršenja upravljačke kontrole. U modernom društvu sa ogromnim protokom informacija nije praktično žuriti, program sve te informacije sprema i sam implementira. Zaposleni u kompaniji dijele odgovornosti, imaju redosled izvođenja poslova, rukovodeći procesom njegovog izvršenja. Program za prevođenje računovodstvenih dokumenata pohranjuje sve informacije sigurno i uredno. Sistem uključuje tehničku podršku, koja omogućava formiranje ugovora, dokumenata, izvještaja, grafičkih datoteka. U sistemu se registruje pokretanje rekvizicija, distribucija gotovih materijala i materijala u procesu izvršenja. Demo verzija programa računovodstvenog prevođenja dostupna je na web stranici, nakon mjesec dana korištenja možete kupiti punu verziju programa. USU softver je ključ uspjeha i razvoja poslovanja. Potpuna mobilna verzija programa dostupna je menadžerima za efikasnu kontrolu prevođenja dokumenata, uzimajući u obzir sve interne procedure. Automatski sistem se ažurira inovacijama, vršeći korekcije u sistemu upravljanja. Moderan automatizirani alat za obračun prijevoda u offline modu, za svakodnevnu kontrolu.

Infrastruktura programa laka za korišćenje olakšava rad, dobijanje i ispravan unos informacija. Dokumenti u cijeloj kompaniji se čuvaju na sigurnom, što omogućava zaposlenima koji su nadležni da ih vide. Svaka prijava mora biti pod kontrolom, od trenutka prihvatanja dokumenata, pa do izvršenja praćenog programom. Cijeli proces knjigovodstvene dokumentacije se evidentira po implementaciji.

Finansijska strana kompanije je pod kontrolom USU Software-a, koji generiše izvještaje o različitim novčanim tokovima. Kupci plaćaju u valuti koja im je potrebna i traženim načinom plaćanja, u gotovini i putem bankovnog prijevoda. Multifunkcionalnost sistema objedinjuje ogranke organizacije pod jednom kontrolom. Svijest o cjelokupnoj implementaciji kompanije kroz praćenje svake akcije od strane baze. Trenutačno generiranje marketinških izvještaja, čime se rangira profitabilnost reklamnog pravca. Finansijski precizan pokazatelj evolucije prihoda kompanije. Računovodstveni prevoditeljski program generira plate zaposlenima vođenjem evidencije o radnom procesu zaposlenih. Demo verzija programa je predstavljena na web stranici, uz dozvoljeno mjesečno korištenje sistema. Iskoristite kasnije uz jednokratnu naknadu bez mjesečne naknade. Račun za prevode na bilo koji drugi strani jezik. Preko sistema su dostupni ugrađeni prijevodi tekstova i prijevod cijelog programa. Automatsko popunjavanje finansijskih dokumenata, spremnih za štampanje i izdavanje kupcima. Statistiku prijave za bilo koji period generiše program, potrebna dokumentacija se prilaže uz narudžbe. USU softver je nezamjenjiv oblik poslovnog upravljanja kako biste ostali konkurentni na prepunom tržištu.