Program za prevodilačku agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prevodilačku agenciju

Program za prevodilačku agenciju



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program prevodilačke agencije pod nazivom USU Software nudi kontrolu, računovodstvo, održavanje informacionih podataka i automatizuje sve procese prevodilačkih agencija, uz optimizaciju radnog vremena zaposlenih. Prevodilačka agencija je multidisciplinarni program koji vam omogućava da prevodite tekstove različite složenosti, kako pisanim tako i zvučnim. Softver prevodilačke agencije pomaže u kontroli procesa prijema aplikacija i obrade, klasifikacije i distribucije među prevodiocima. Agencijski program za prevodioce vam omogućava da planirate svoj raspored, pravilno izračunate vrijeme prijevoda za svaki tekst, za koji se obračunavaju plate. Napredni program za registraciju prevodilačke agencije omogućava vam da koordinirate aktivnosti prevodilačke agencije koristeći automatizovani softver.

Naša kompanija i program za prevodilačke agencije pomažu u sistematizaciji i kontroli evidencije o proizvodnji klijenata, u koju je, pored ličnih podataka, moguće uneti razne informacije po sopstvenom nahođenju, kao i prilaganje raznih dokumenata, ugovora, akata i slike. Slanje poruka, bilo glasovnih, tekstualnih, opštih ili ličnih, vrši se o trošku kontakt podataka kupaca, u cilju pružanja informacija o raznim akcijama, promocijama i sl. Plaćanja se vrše na različite načine, u gotovini i ne. -gotovina putem platnih kartica, platnih terminala.

Jasno i pristupačno sučelje vam omogućava da prilagodite sve kako god želite, počevši od razvoja vlastitog dizajna. Automatsko zaključavanje štiti lične podatke od stranaca i curenja informacija. Izveštaji i grafikoni generisani u softveru pomažu u drugim operacijama za povećanje profitabilnosti i statusa prevodilačke agencije. Sva finansijska kretanja, plaćanja, rashodi i prihodi biće pod stalnom kontrolom. Automatsko dovršavanje dokumenata i raznih tekstova omogućava vam uštedu vremena i unos ispravnih podataka, kao i uvoz podataka koji prenosi informacije iz gotovih datoteka u različitim digitalnim formatima.

U jednom programu za prevodilačke agencije moguće je upravljati svim poslovnicama i poslovnicama koje su pod vašom kontrolom. Tako ćete osigurati da cjelokupna prevodilačka agencija radi kako treba, a zaposlenima pružate mogućnost komunikacije kroz razmjenu podataka i poruka. Ukoliko je potrebno, zaposleni mogu doći do potrebnih podataka kroz kontekstualnu pretragu, koja daje podatke na vaš zahtjev u roku od nekoliko minuta. U softver i računovodstvene tabele prevodilačke agencije unose se podaci o aplikacijama, klijentima, vremenu zadatog zadatka, broju znakova, ceni svakog karaktera, podacima o izvođaču itd. Tako je lako kontrolisati fazu obrade svakog transfera i po potrebi dodijeliti dodatne zadatke, zadatke zaposlenima. Plate zaposlenima se obračunavaju na osnovu ugovora o radu i uslova plaćanja, uglavnom prevodioci primaju platu za broj prevoda.

Sa softverom USU moguće je daljinski raditi na softveru, kada je povezan na internet, putem mobilne aplikacije. Probna demo verzija vam daje priliku da se iz prve ruke uvjerite u efikasnost, efikasnost i svestranost programa. Kontaktirajte naše konsultante i dobijte detaljna uputstva za instalaciju softvera i dodatne savete o modulima koji se individualno razvijaju za svaku kompaniju.

Automatizirani program za vođenje prevodilačkih biroa omogućava vam da kompetentno obavljate posao u ugodnom okruženju, bez trošenja puno vremena i truda, kao i da sve prilagodite pojedinačno za svakog korisnika, počevši od osobnog dizajna. Obračun radnog vremena radnika vrši se van mreže. Razmjena informacija i poruka između podređenih, eventualno u jednoj bazi podataka, kako bi se osigurao nesmetan i dobro koordiniran rad svih agencija

Opšti program omogućava zaposlenima u agenciji pristup podacima i dokumentaciji, uz lični nivo pristupa koji se određuje na osnovu obaveza agencije. Opća baza korisnika omogućava unos podataka o klijentima i dodatnih informacija po vašem nahođenju.

U posebnom automatizovanom programu moguće je registrovati podatke, na zahtev klijenata, o predmetu zadatog prevoditeljskog zadatka, uzimajući u obzir broj znakova, sa stopama utvrđenim za znakove, uz navođenje radnog vremena i informacija na izvođača radova, eliminišući zabunu i zastoje. Pogledajmo ostale funkcije koje nudi naš program.

Slanje poruka vam omogućava da obavijestite kupce o dostupnosti aplikacije, potrebi plaćanja, trenutnim promocijama, dugovima, između ostalog. Plaćanje se vrši na više načina, kako u gotovini tako i na druge načine, uzimajući u obzir valutu koja je najpogodnija za plaćanje. Odsustvo mjesečne pretplate izdvaja naš automatizirani softver od sličnih aplikacija. Automatsko popunjavanje dokumenata olakšava rad i daje tačne informacije bez grešaka. Besplatna demo verzija pomaže vam da ocijenite efikasnost i svestranost univerzalnog razvoja, koji je jedan od najboljih na tržištu. Na osnovu obavljenog posla isplaćuju se plate stalno zaposlenima i honorarcima. Mobilna aplikacija omogućava daljinsko upravljanje knjigovodstvom prevodilačke agencije i dokumentacije putem lokalne mreže ili interneta. Uz program je moguće registrovati i proizvedeno i djelo koje se obrađuje. Automatsko popunjavanje ugovora i druge dokumentacije pomaže u generiranju tačnih informacija bez grešaka, a istovremeno štedi vrijeme zaposlenika. Brzo kontekstualno pretraživanje olakšava pronalaženje informacija koje želite u samo nekoliko minuta.

Neposredan unos podataka u program vrši se uvozom podataka iz bilo kojih gotovih datoteka u općim računovodstvenim programima.

U računovodstvenim programima uz svaku obrađenu prijavu možete priložiti razne fajlove, skenirane ugovore i akte. Automatizovani program sa mnogo modula pojednostavljuje rutinske zadatke i automatizuje sve oblasti organizacije, optimizujući radno vreme podređenih. Obuka i pružanje izvještaja i softverskih grafikona za menadžment pomaže u donošenju informiranih odluka o različitim pitanjima kako bi se poboljšao kvalitet pruženih usluga, efikasnost u prijevodima i, kao rezultat, profitabilnost. Statistika pomaže da se identifikuju narudžbe svakog kupca, u bilo kom periodu, identifikuju stalne kupce i daju im popust na naknadne tekstove. Sve poslovnice kompanije se čuvaju u opštoj tabeli programa, radi automatizacije i pravilnog funkcionisanja, svih oblasti ekspoziture. Dokumentacija u softveru se izvodi u digitalnom obliku i omogućava dugotrajno skladištenje dokumenata i informacija, zahvaljujući sigurnosnom kopiranju. Na radnoj površini softvera možete instalirati jedan od mnogih ponuđenih šablona ili tema, kao i svoju omiljenu sliku. Po potrebi je moguće ovjeriti sve tekstove dostupne kod notara. Nijedan od naših kupaca nije ostao ravnodušan prema našoj automatiziranoj, raznovrsnoj i bogatoj aplikaciji. Plate se isplaćuju i između internih prevodilaca i između slobodnjaka, na osnovu ugovora o radu.

Uvođenjem univerzalnog razvoja softvera povećavate status agencije, efikasnost, profitabilnost i profitabilnost. Zaključavanje ekrana štiti vaše lične podatke od nepoznatih osoba tokom gašenja radnog mjesta čak i na minut. Do sada se statistika stalno ažurira, dajući samo nove i tačne informacije. Odsustvo mjesečne pretplate u našem razvoju softvera štedi vaše finansije. Moći ćete stalno pratiti finansijska kretanja i dugovanja kupaca. Integracija sa softverskim kamerama za nadzor omogućava 24x7 kontrolu nad zaposlenima i organizacijom u cjelini.