Program za prevodilački biro
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prevodilački biro

Program za prevodilački biro • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prva prevodilačka agencija pojavila se 646. godine. TO JE. u Kini, zatim kasnije 1863. u Egiptu, prema najnovijim istraživačkim radovima. Do danas kontrola, upravljanje i računovodstvo finansija i zadataka prevodilačkog ureda jednostavno nisu mogući bez prisustva specifičnog programa za automatizaciju računovodstva. Naš specijalizovani program kontrole i automatizacije automatizuje i evidentira vaše poslovanje pomoću računovodstvenog programa prevodilačkog biroa. Softver prevodilačkog biroa je nezamjenjiv alat za registraciju i upravljanje vašom bazom klijenata i optimizaciju vašeg radnog vremena. Obavljanje naloga kupcima, pohranjivanje potrebnih podataka, računovodstvo aplikacija, raspodjela posla među zaposlenima su neki od zadataka koje može riješiti naš program, koji je posebno razvijen za kontrolu proizvodnje sistema registracije prevodilačkog ureda programa. Softver Prevodilačkog biroa je konfigurisan tako da u kratkom roku možete savladati program i voditi evidenciju, kontrolisati i sistematizovati podatke koji su vam potrebni. Program za automatizaciju prevodilačke agencije je univerzalan u svim svojim karakteristikama.

Program za prevodilačke agencije prepun je svih vrsta funkcija. Spektar programa je širok, raznovrstan i univerzalan za sve koji su uključeni u proces prevođenja na birou. Mogućnosti programa za prilagođavanje vlastite sheme boja za filtriranje potrebnih podataka. Program za prevodilačke agencije omogućava registraciju neograničenog broja klijenata za organizaciju. Sačuvajte sve informacije kao što su ime, telefonski brojevi, adresa, detalji, itd. Ove funkcije uključuju softver prevodilačke agencije. Sistem prevodilačkog biroa vrši brzu pretragu klijenta, filtriranje podataka.

Program za prevodilačke agencije može brzo odabrati bilo koju aplikaciju po broju, klijentu, izvršiocu itd. Održavanje prevodilačkog biroa omogućava vam da uzmete u obzir prijave za bilo koju uslugu, kao i da distribuirate aplikacije između izvođača.

Automatski obračun plaće u komadu za izvođače, uzimajući u obzir sve vrste stopa, na primjer, po riječi, po broju znakova, po satu, po danu, itd. to radi softver prevodilačkog biroa. Registracijom u prevodilačkoj agenciji obračunavate se sa umjetnicima u bilo kojoj valuti. Računovodstvo gotovinskih i nenovčanih plaćanja, računovodstvo svih finansijskih transakcija, kreiranje konsolidovanih finansijskih izvještaja, sve su to karakteristike vođenja prevodilačke agencije. Računovodstvo prevodilačkog biroa razmatra programsko računovodstvo za efikasnost oglasa. Računovodstvo klijenata prevodilačkog ureda prikazuje ukupan broj klijenata za bilo koji izvještajni period i izračunava broj finansijskih injekcija klijenta.

Upravljanje odnosima sa klijentima prevodilačke agencije pomaže u praćenju porijekla promašaja kompanije, izradi statističkih podataka o klijentu i usvajanju adekvatnih metoda rada, kao i pomoći kompaniji da pravilno posluje u kriznim situacijama. Dakle, za prevodilačke agencije, to je univerzalni sistem registracije, računovodstva, kontrole i upravljanja podacima koji vam je potreban USU Software, program koji pruža sve potrebne funkcionalnosti koje su potrebne svakoj prevodilačkoj agenciji.

Ako želite da naručite naš napredni program od prevodilačke agencije, ali ne možete priuštiti premium verziju, smatrajte da ste sretnici jer vam nudimo obje besplatne demo verzije koje vam mogu pomoći da ocijenite funkcionalnost programa, a da ne morate ni platiti za to i politika cijena prilagođena korisnicima koja vam omogućava da prilagodite aplikaciju svojim željama, bez potrebe da kupujete i plaćate funkcije i funkcionalnosti koje ne želite koristiti i implementirati u svom prevoditeljskom uredu, štedeći finansijska sredstva koja možete usmjeriti poboljšati svoju kancelariju i proširiti je u svim mogućim poslovnim pravcima.

Naš program pojednostavljuje sve računovodstvene i upravljačke procedure vaše kompanije bez da morate obraćati pažnju na tok posla, što znači da štedite troškove na ljudskim radnicima, od kojih mnoge možete smanjiti jer vam njihove usluge neće trebati uz korištenje našeg programa . Ukoliko želite da proširite funkcionalnost programa za kontrolu i optimizaciju upravljanja prevodilačkim biroima, uvek se možete obratiti našem razvojnom timu, koji će vam rado pružiti sve funkcije koje želite da koristite u svakodnevnom životu u vašoj kompaniji.

Naš program također nema nikakvu finansijsku naknadu za korištenje, što znači da nećete morati trošiti nepotrebna sredstva da biste nastavili raditi s programom. Softver USU dolazi kao jednokratna kupovina, za razliku od mnogih sličnih programa koji zahtijevaju godišnje, polugodišnje ili čak mjesečne naknade za korištenje. Ako želite procijeniti aplikaciju, kao i njenu funkcionalnost, a da u nju ne morate ulagati nikakva finansijska sredstva, možete preuzeti službenu probnu verziju programa na kojoj možete pronaći link na našoj službenoj web stranici. Ako želite da kupite softver nakon procene karakteristika njegove demo verzije, samo kontaktirajte naš razvojni tim da kupite punu verziju. Isprobajte program već danas da vidite koliko je efikasan za vas!