CRM za veterinarsku ambulantu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za veterinarsku ambulantu

CRM za veterinarsku ambulantu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom brige o kućnim ljubimcima potrebno je voditi računa ne samo o hrani i spavanju, već i o pravovremenim vakcinacijama, raznim aktivnostima kako bi se ispoštovali normativi, održali i osigurali zdravlje. Stoga vam je potreban CRM za specijalizirane lokacije poput veterinarske klinike. Ljudi koji profesionalno pomažu životinjama moraju prvo razmisliti o ispravnom tretmanu i pristupu, umjesto da vode evidenciju i izvještaje, što dovodi do gubljenja vremena. U tu svrhu razvijeni su CRM sistemi za veterinarske ambulante koji omogućavaju automatizaciju proizvodnih procesa, optimizaciju radnog vremena, povećanje kvaliteta i produktivnosti pruženih usluga, zadovoljavanje potreba tržišta i želja kupaca. Spektar veterinarskih usluga u ambulanti može biti raznolik i različit za životinje, jer su pasmine i vrste različite (od najmanjih do najvećih). Takođe, lekove različitog spektra treba uvrstiti u posebne časopise.

Stoga, CRM program upravljanja veterinarskom praksom mora biti odabran pojedinačno za veterinarsku praksu, uzimajući u obzir detalje njene institucije. Kako ne biste gubili vrijeme na traženje CRM sistema za računovodstvo veterinarskih ambulanti, iskoristite naše savjete i obratite pažnju na USU-Soft automatizirani program za vođenje veterinarskih ambulanti, dostupan zahvaljujući cjenovnoj ponudi, bez mjesečne naknade, individualizirani pristup, velika izbor modula i mnoge druge prednosti koje pružaju udobnost, brzinu i optimizaciju radnog vremena. Naš CRM softver nudi beskrajne mogućnosti koje, za razliku od sličnih ponuda, mogu koristiti kompanije u bilo kojoj oblasti djelatnosti, a ne samo u veterinarskoj ambulanti, odabirom potrebnih formata i kontrolnih modula. Sve informacije stižu automatski, uz dugogodišnje čuvanje, korištenjem backup funkcije, prijenosa dokumenata i izvještaja. U nomenklaturi se uzimaju u obzir sve pozicije lijeka, uključujući dekodiranje, serijski broj, količinu, rok trajanja, likvidnost i sliku. U slučaju nedovoljne količine, CRM sistem veterinarske ambulante automatski dopunjava potrebnu količinu, uzimajući u obzir troškove naznačene u analitičkim i statističkim izvještajima. U slučaju isteka roka trajanja proizvoda, predmet će biti vraćen ili recikliran. Održavanjem jedinstvene CRM baze podataka automatski se unose podaci o kućnim ljubimcima i vlasnicima, koji se ažuriraju svaki put nakon sljedećeg prijema i analize ili događaja.

Kartoteka (istorija bolesti) sadrži potpune podatke o životinji: vrstu životinje, pol i starost, dijagnozu, primjenu vakcina, podatke o izvršenim aktivnostima, uplatama i dugovanjima, planiranim operacijama, uz foto prilog. Korištenjem kontakt brojeva moguće je slati poruke SMS-om ili e-mailom radi obavještavanja o raznim promocijama, bonusima i podsjećanju na termine koje kupac može samostalno izvršiti putem web stranice i elektronske registracije, uvida u prozore, rasporede i besplatno podaci o veterinaru. Softver CRM je višekorisnički i omogućava svim stručnjacima da se prijave na jedan način pomoću lične prijave i lozinke, uz delegiranje prava korištenja, razmjenu informacija i poruka na lokalnoj mreži. Ovo je vrlo zgodno kada se objedinjuju svi odjeli, upravljaju svakim u isto vrijeme i dobijaju pouzdane informacije o posjećenosti, kvaliteti, prihodima i rashodima. Lako je izvršiti operacije poravnanja, jer su svi procesi automatizirani, uzimajući u obzir elektronski kalkulator, navedene formule i prihvatanje plaćanja koja se mogu izvršiti na bilo koji prikladan način (gotovina i ne).

U besplatnoj demo verziji možete procijeniti CRM sistem veterinarske ambulante, kontrolisati kvalitet i brzinu rada veterinarskih ambulanti, što je jedinstveno rješenje za spor između nužnosti i efikasnosti. Na stranici možete odabrati željeni format modula, analizirati cijenu, a također poslati CRM aplikaciju našim stručnjacima koji će vas kontaktirati i savjetovati o svim pitanjima koja vas muče. Ekskluzivni CRM program za upravljanje veterinarskim ambulantama, kreiran za korištenje u veterinarskim ambulantama, automatizira upravljanje i računovodstvo, uz kontrolu svih proizvodnih procesa. U CRM softveru možete kreirati bilo koji dokument i izvještaj koristeći šablone i uzorke. Ulazak (informacije, uvoz i izvoz) promoviše brz i kvalitetan ulazak. Postoji interakcija sa Microsoft Office Word i Excel dokumentima i formiranje časopisa i recepata, postavljanje dijagnoze sa lekovima. Dostupnost mogućnosti i alata prilagođena je svakoj veterinarskoj klinici.

Teme su odabrane između pedeset različitih tipova, također ažurirane dodacima po potrebi. Operativno traženje materijala omogućeno je programiranim kontekstualnim pretraživačem. Unos informacija je moguć i ručno i uz potpunu automatizaciju. Redovna kontrola veterinarskih ambulanti (aktivnost specijalista, korisničke službe, pojedinih odjela) se odvija kroz integraciju sa kamerama za video nadzor, pružajući informacije u realnom vremenu. Delegiranje korisničkih prava vrši se na osnovu radne aktivnosti; stoga menadžment ima neograničene mogućnosti. Interakcija sa 1C sistemom omogućava vam kontrolu nad finansijskim kretanjima, generisanjem izvještaja i dokumentacije. U ovoj oblasti možete objediniti neograničen broj filijala. Plaćajte u bilo kom obliku (gotovinski i bezgotovinski). Postoji mogućnost izrade rasporeda rada, uz navođenje radnih zadataka. Može se integrirati sa specijalizovanim uređajima (terminal za prikupljanje informacija i čitač bar kodova), pružajući trenutnu kontrolu zaliha, računovodstva i sredstava. Povezivanjem i ugradnjom CRM uslužnih programa možete automatizirati aktivnosti i poboljšati imidž svoje kompanije.