Crm za veterinare
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za veterinare

Crm za veterinare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani CRM sistem za upravljanje veterinarima je potreban kako bi se osiguralo brzo i kvalitetno obavljanje dodijeljenih zadataka prema politici i standardima. Veterinar mora imati ne samo znanje, već i ljubav prema životinjama, s kojima se moraju svakodnevno nositi, pružajući ugodno okruženje. Međutim, i njima je potrebna pomoć. Šta može biti bolje od specijalizovanog CRM sistema koji uzima u obzir sve procese i obezbeđuje kontrolu, računovodstvo i upravljanje? Ne zaboravite na upravljanje kancelarijskim radom. Ali s ručnim upravljanjem to je prilično teško i zahtijeva dosta vremena. Uz implementaciju našeg USU-Soft programa veterinarskog menadžmenta, možete postići željene rezultate, povećati produktivnost i privući više kupaca, zadržavajući ih dugo vremena uz povećanu profitabilnost. Automatizacijom proizvodnih procesa možete optimizirati radno i radno vrijeme, efikasno utječući na razvoj vašeg poslovanja, šireći horizonte i odjele.

Naš CRM softver za veterinarsko računovodstvo dostupan je u pogledu funkcionalnosti, cijena, razvoja i rada u višekorisničkom načinu, uzimajući u obzir potpuno odsustvo pretplate. U ovoj oblasti djelovanja veterinara moraju se uzeti u obzir svi aspekti, od prijema i brige o životinjama, računovodstvene kontrole i sigurnosti lijekova, osiguravanja tačnosti izvještaja i dokumenata, koji u svim slučajevima moraju biti održavana u pouzdanosti i sigurnosti. Vođenje više dnevnika je neophodnost koju obezbeđuje naš automatizovani Vet CRM sistem koji podržava skoro sve Microsoft Office formate dokumenata (Word i Excel). Podaci će se redovno ažurirati, uzimajući u obzir određene kriterijume. Opseg mogućnosti u CRM aplikaciji veterinarske kontrole je neograničen, što možete provjeriti instaliranjem demo verzije, koja je besplatno dostupna na našoj web stranici.

Osim toga, na našoj web stranici postoji izbor modula s kojima se možete upoznati i odabrati, uzimajući u obzir aktivnosti vaše organizacije. Tu je i cjenik i recenzije kupaca. Nedostatak kotizacije značajno utječe na finansijska sredstva vaše veterinarske organizacije, što našu CRM aplikaciju također razlikuje od sličnih ponuda. Sve informacije idu u CRM aplikaciju, trajno pohranjene u njoj na udaljenom serveru putem sigurnosne kopije. Možete pohraniti neograničene količine informativnih podataka koristeći funkcije Veterinary Management System. Za razliku od papirne dokumentacije, ne morate da brinete o bezbednosti materijala i kvaliteti i efikasnosti pretrage, jer su programeri izgradili kontekstualni pretraživač koji za nekoliko minuta pruža sve po vašem zahtevu. Osim toga, prednosti vođenja elektronskih formata su dostupnost s bilo kojeg mjesta u svijetu, odnosno interakcijom i povezivanjem na internet, mobilnu verziju veterinarskog CRM programa, imate pristup njima. Takođe, u ovom slučaju ste u mogućnosti da u potpunosti upravljate veterinarskom ambulantom, vodite evidenciju i kontrolišete analize, kamate i vrste traženih usluga, obračunavate prihode i rashode, pratite dolazak i odlazak klijenata, kvalitet usluge itd. Ako je potrebno, svi dokumenti i informacije o kućnim ljubimcima se vraćaju ili pretvaraju u bilo koju vrstu Microsoft Office formata (Word ili Excel).

Razlikovanje prava pristupa ne dozvoljava neovlašćenim osobama da uđu i imaju pristup njima, blokirajući ulaz i dajući login i lozinku koje imaju svi veterinari. Zaposleni, koji obavljaju sve radnje, prate se pomoću CCTV kamera, kao i praćenje odrađenog vremena, što omogućava analizu stvarnog broja sati rada, upoređujući ga sa rezultatima drugih ljudi. Plate se obračunavaju na osnovu ovih očitavanja. U CRM sistemu je stvarno vođenje evidencije istorije bolesti životinja automatskim unosom informacija, uvozom ili izvozom iz različitih izvora. Osim toga, u anamnezu se upisuju potpuni podaci o kućnom ljubimcu, uključujući spol i starost, veličinu, pritužbe, istoriju vakcinacije, planirane događaje, kontakt podatke kupca, prilaganje slike i razne rezultate krvnih pretraga i rendgenskih snimaka. Ako trebate poslati informacije ili obavještenja, CRM aplikacija automatski obavlja grupni ili pojedinačni rad u slanju poruka putem mobilnog telefona ili e-pošte. Veterinarski računovodstveni CRM softver je sposoban za interakciju sa visokotehnološkim uređajima (terminal za prikupljanje i obradu podataka i čitač bar kodova), promptno obavljajući inventuru lijekova.

Kada vršite inventuru, uvijek ste svjesni dostupnosti lijekova, konačnih pozicija i pravovremene dopune. Veterinarski CRM sistem se može povezati sa elektronskim serverima, obezbeđujući jedinstveno upravljanje, gde se svaki klijent može prijaviti za konsultacije i preglede, birajući besplatne prozore i informacije o specijalistu. U našem CRM softveru za upravljanje veterinarstvom, možete pratiti i upravljati ne jednom veterinarskom klinikom, već nekoliko, objedinjujući ih u zajedničku bazu podataka. Tako uvijek možete analizirati popunjenost, dolazne i odlazne kupce. Utvrdite kvalitet rada stručnjaka. Relevantnost je dostupna kroz ocjene korisnika, slanjem SMS poruke sa zahtjevom za procjenu kvaliteta pružene usluge. Zatim klijent bira željenu marku, a informacije ulaze u izvod, na osnovu čega je moguće poboljšati kvalitet i status u klinikama.