Program za sklonište za životinje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za sklonište za životinje

Program za sklonište za životinje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u skloništu za životinje nije lak zadatak i zahtijeva određeni napor upravljanja. Na primjer, morate imati na umu količinu i kvalitet lijekova u veterinarskoj bolnici, inače će liječenje biti štetno. Ili upis pacijenata, što također pojednostavljuje cijeli proces u veterinarskim organizacijama. Automatizacija skloništa za životinje je ono što vam je potrebno da osigurate kvalitetan razvoj vašeg poslovanja! Predstavljamo vam program kontrole skloništa za životinje. Upravljanje azilom za životinje pomaže da se automatizuje ceo proces, od registracije klijenata do skladišta u kojem se čuvaju lekovi. Računovodstvo i upravljanje skloništima za životinje kroz naš računovodstveni sistem ugodan je i jednostavan dodatak svakodnevnom radu veterinara. Cijeli proces u veterinarskoj ambulanti je u potpunosti automatiziran, a upravljačko računovodstvo će sigurno dostići novi nivo kontrole. Sada je sve pod kontrolom programa skloništa za životinje. Počevši od dijagnostike životinja pa do ostataka lijekova u magacinu.

Sam program skloništa za životinje je intuitivan. Meni se sastoji od samo 3 stavke: Moduli Reference Books Reports. Veterinari obavljaju sav svakodnevni posao u sekciji Moduli. Tamo možete vidjeti klijente i postaviti dijagnozu, kao i propisati tretmane. Imenici su potrebni za čuvanje i zamjenu svih potrebnih informacija o organizaciji u svakodnevnom radu i izvještavanju. Izvještaji, pak, mogu biti veoma različiti: izvještaj o inicijalnom pregledu i recept za lijekove, dnevni ili mjesečni izvještaj ili druga potrebna dokumenta. Tu je i funkcija uvoza i izvoza. Moguć je uvoz i izvoz iz nekoliko programa skloništa za životinje, uključujući MS Word i Excel, što će mnogo pomoći u prenošenju stare baze podataka korisnika u program skloništa za životinje bez gubitka podataka. Sklonište za životinje je zaštićeno lozinkom koja se može promenio po želji. Postoji i funkcija blokiranja, koja omogućava, u slučaju kraćeg odsustva korisnika, blokiranje pristupa drugih ljudi programu skloništa za životinje. Takođe možete priložiti fotografiju za svakog kupca, ili fotografiju kućnog ljubimca. To olakšava pronalaženje i prepoznavanje kupaca. Uz program USU-Soft, upravljačka kontrola i automatizirano računovodstvo u veterinarskoj ambulanti će postati učinkovitiji, a ugled veterinarske medicine će se povećati.

Izvještaji se automatski generiraju u programu upravljanja skloništima za životinje veterinarske klinike. Ponovno povezivanje će pomoći ažuriranju informacija. Postoje i funkcije kao što su: dovođenje klijenata u određeno vrijeme kod određenog veterinara, prilaganje povijesti bolesti svakog klijenta, prilaganje fotografije u bazu podataka klijenata, obračun lijekova u skladištu, automatsko upravljanje inventarom lijekova i njihovim narudžbama, vođenje elektronska kartica za bolest, kao i štampanje bilo koje izjave za klijenta. Intuitivni interfejs programa razumljiv je svakom korisniku. Svetlosni meni u programu skloništa za životinje ne izaziva probleme sa razumevanjem. Interfejs programa može se mijenjati ovisno o insistiranju, preferencijama i godišnjim dobima. Podržava liječenje mačaka, pasa i drugih životinja. Dijagnostika je već u bazi podataka programa. Sve dijagnoze su preuzete iz ICD (Međunarodne klasifikacije bolesti).

Obračun radnog vremena omogućava isplatu zarada na osnovu podataka evidentiranih i prenetih sa kontrolnog punkta. Rad na softveru može se obaviti na daljinu pomoću mobilne aplikacije koja radi na Internetu. Sve dijagnoze i termini za liječenje kućnih ljubimaca obavljaju se ručno ili automatski. Program za veterinarsko sklonište USU-Soft podržava formate Microsoft Word i Excel, što omogućava uvoz podataka iz svih dostupnih dokumenata ili datoteka. Sve informacije se automatski spremaju u bazu podataka, a uz redovne sigurnosne kopije sva dokumentacija i informacije se čuvaju dugi niz godina, nepromijenjene, za razliku od papirnog toka rada. Popisivanje je brzo i jednostavno zahvaljujući čitaču bar kodova koji veterinaru pojednostavljuje rad. Sa uvozom podataka, lako je prenijeti potrebne informacije direktno u računovodstvene tabele iz bilo kojeg dostupnog dokumenta. Brza pretraga pojednostavljuje rad veterinara i pruža sve potrebne informacije u nekoliko sekundi.

Neograničen broj filijala je konsolidovan. Plaćanje se vrši u bilo kom obliku, gotovinski i bezgotovinski. Postoji prava integracija sa uređajima visoke tehnologije (terminal za prikupljanje informacija i čitač bar kodova), omogućavajući brzu inventuru, analizu i kontrolu materijala. Implementacijom jedinstvenog veterinarskog CRM sistema automatizujete aktivnosti i imidž organizacije. Niska cijena dostupna je svima. Ovladavanje i instalacija neće oduzeti mnogo vremena, bez dodatne obuke i utroška novca. Kada se integriše sa 1c računovodstvom, moguće je izvršiti sve finansijske transakcije, pregledati plaćanja i transfere, izračunati trošak na elektronskom kalkulatoru i kreirati dokumente sa izveštajima. Sustav veterinarskog računovodstva USU-Soft uzima u obzir sve nijanse, dajući pravo izbora određenih modula, koji se, ako je potrebno, mogu razvijati pojedinačno.