Program za veterinu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za veterinu

Program za veterinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program automatizovane veterinarske medicine ima za cilj mehanizaciju radnih procesa u cilju optimizacije radnih aktivnosti kompanije kako bi se garantovalo efikasno računovodstvo i upravljanje, kao i pružanje usluga. Veterinarska medicina, kao medicinska nauka, ima svoje karakteristike. Naravno, najvažnija karakteristika veterinarskih organizacija su njihovi pacijenti - životinje. Informacijski program automatizacije veterinarske kontrole ima za cilj optimizaciju radnih procesa, u kojima će izvođenje aktivnosti pružanja veterinarskih usluga sigurno dostići nivo efikasnosti i kvaliteta. Pošto veterinarske kompanije pružaju tretman i testiranje, kompanija treba da upravlja skladištem. Osim toga, razvoj mora biti u skladu sa svim sanitarnim i epidemiološkim normama, kako u prostorijama tako iu njezi pacijenata. Nakon svakog pacijenta potrebno je tretirati prostorije. U kontekstu djelatnosti veterinarskih kompanija, često je vrlo teško pratiti sve operacije, kvalitet i vrijeme izvršenja. Stoga, u eri modernizacije, korištenje automatiziranih veterinarskih programa postaje odličan pomoćnik u reguliranju rada.

Upotreba programa veterinarske automatizacije pozitivno utiče na poslovanje kompanije, organizovanje kvalitetnog i efikasnog sistema upravljanja i računovodstva, garantuje sprovođenje operacija u skladištu, utiče na rast važnih pokazatelja učinka. Odabir odgovarajućeg veterinarskog programa može biti težak zbog raznolikosti različitih softverskih proizvoda na tržištu informacionih tehnologija. Mnogi različiti programi imaju svoje karakteristike i razlikuju se po funkcionalnim karakteristikama. Prilikom odabira veterinarskog programa potrebno je voditi računa o potrebama kompanije i specifičnostima veterinarskih ustanova, te odabrati softver koji najbolje odgovara potrebama kompanije. Pored ovog faktora, vrijedi razmotriti i vrstu automatizacije. Najprikladnija vrsta automatizacije za regulisanje aktivnosti preduzeća je integrisana metoda, u kojoj se svuda vrši mehanizacija poslovnih procesa, ali ne isključujući u potpunosti ljudski rad.

USU-Soft je inovativni automatizovani program koji ima sve potrebne opcije za optimizaciju aktivnosti kompanije. S obzirom na posebne mogućnosti sistema, USU-Soft aplikacija je pogodna za upotrebu u bilo kojoj kompaniji, bez obzira na razliku u vrsti ili sektoru djelatnosti. Program ima jedinstvenu fleksibilnost koja vam omogućava da prilagodite opcione softverske postavke. Dakle, uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti veterinarskih organizacija, moguće je promijeniti ili dopuniti opcije sistema, čime se garantuje efikasno funkcionisanje kompanije i uticaj programa na organizaciju, kao i rast globalnih pokazatelja, kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu. Realizacija programa se odvija u kratkom vremenskom periodu, bez potrebe prekida tekućih procesa i dodatnih ulaganja.

Opcione mogućnosti programa omogućavaju obavljanje poslova različitih vrsta i složenosti, kao što su organizacija i vođenje finansijskog i upravljačkog računovodstva, veterinarsko upravljanje, praćenje poštovanja normi i standarda nege u veterinarskim ambulantama, praćenje rada zaposlenih, autentifikacija, izvještavanje, obračun, upravljanje skladištem, optimizacija logističkih procesa; ako je potrebno, obuka o toku rada, planiranje, finansijska analiza i revizija i još mnogo toga. USU-Soft je efikasan program i pomoćnik u borbi za uspjeh!

Softver se odlikuje svojim jedinstvenim posebnim karakteristikama u kojima možete napraviti jezičke postavke, odabrati dizajn i temu programa po vlastitom nahođenju, držati nekoliko objekata na istoj mreži i upravljati njima centralno, itd. Korištenje programa neće uzrokovati probleme ili poteškoće. Korisnici možda nemaju tehničke vještine. Kompanija nudi obuku, a lakoća sistema olakšava i ubrzava adaptaciju na novi format rada. Automatizirano je računovodstveno poslovanje, kontrola dobiti i troškova, dinamika rasta prihoda, dokumentacija i izvještavanje, obračun itd. Upravljanje programom uslovljeno je provođenjem svih mjera neophodnih za kontrolu radnih zadataka i njihovog obavljanja. Praćenje rada zaposlenih evidentiranjem svih obavljenih operacija u veterinarskom programu omogućava uočavanje nedostataka u trenutku prijema i njihovo blagovremeno otklanjanje.

Registracija i registracija kupaca se vrši automatski, kao i obuka i vođenje kartona pacijenata, praćenje posjeta, zakazivanje pregleda. Automatski tok dokumenata sigurno će biti odličan pomoćnik u obavljanju rutinskih poslova pripreme i obrade dokumenata. Postoji mogućnost automatskog popunjavanja dokumentacije. Korištenje programa ima značajan pozitivan učinak na rast radne snage i financijski učinak veterinarske kompanije. Informisanje korisnika o datumu i vremenu prijema, čestitanje praznika ili obavještavanje o novostima i ponudama kompanije može se obaviti jednostavno i brzo putem pošte. Postoji efikasna organizacija skladištenja: obavljanje poslova knjigovodstva magacina lekova, praćenje skladištenja, kretanja i dostupnosti lekova, sprovođenje inventara, sprovođenje analiza o radu skladišta. Zahvaljujući CRM opciji, možete kreirati bazu podataka sa neograničenom količinom informacija, što vam omogućava ne samo da bezbedno pohranite podatke, već i da izvršite njihov brzi prenos i obradu.