CRM za veterinu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za veterinu

CRM za veterinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi vole kućne ljubimce, ali ima ljudi koji se trude da profesionalno pomognu u raznim stvarima, a to je upravo ono što im treba. Specijalizovani CRM sistem za veterinarske organizacije omogućava vam da kontrolišete sve procese, automatizujete računovodstvo i kontrolu, vodite evidenciju i kancelarijski rad, analizirate potražnju i konkurenciju u ovoj oblasti delatnosti. Veterinarske ambulante mogu imati uski ili široki fokus. Stoga izbor CRM aplikacije mora biti individualan, jer je potrebno razmišljati o radu s određenim životinjama koje se razlikuju ne samo po temperamentu, već i po veličini i lijekovima. Zapravo, veterinarsku ambulantu treba posmatrati kao kompleksnu oblast u kojoj treba pokazati i snagu volje i znanje, jer životinje osjećaju apsolutno sve, uključujući ljubav i naklonost. Za automatizaciju rada veterinarske ambulante neophodna je automatizovana i savršena instalacija, kao što je slučaj sa USU-Soft, koji za razliku od sličnih ponuda ima pristupačnu politiku cena, raznovrsnu modularnu strukturu i veliku brzinu, uz optimizaciju rada. vrijeme. Svi podaci stižu automatski i pohranjuju se dugi niz godina, ostajući nepromijenjeni, na udaljenom serveru. Svi procesi su povezani sa veterinarskim CRM sistemom veterinarskih ambulanti, čineći poslovanje lakšim i produktivnijim.

Svaki ljubimac ima individualan pristup i njihovo stalno praćenje, zbog rada CRM aplikacije 24 sata dnevno, integrirajući se s različitim vrstama aplikacija i CRM uređaja, ali o tome ćemo u ovom članku detaljnije. Odmah napominjemo politiku niske cijene, potpuno odsustvo mjesečnih naknada, izradu rasporeda rada i razne aktivnosti, uključujući finansijsku kontrolu, analitičke i računovodstvene aktivnosti za kućne ljubimce, lijekove i djelatnike veterinarskih ustanova. USU CRM softver za veterinarsko upravljanje svim odjelima je jedinstveni razvoj koji pruža individualizirani pristup u svakoj organizaciji, s podjelom kompetencija i odgovornosti, dostupnošću pa čak i razvojem modula koje Vi i naši stručnjaci odaberete u prilagođenoj verziji, ovisno o polje aktivnosti. Osim toga, veterinarski CRM sistem je višekorisnički, u kojem može raditi neograničen broj zaposlenih i ući u CRM sistem, koji mogu raditi zajedno, razmjenjujući informacije i poruke preko lokalne mreže. Za svakog zaposlenog, veterinara, rukovodioca, blagajnika i ostale zaposlene obezbeđen je lični login i lozinka za nalog, gde obavljaju zadatke koji su im dodeljeni, unose podatke i automatski ih pregledavaju. Po ulasku, moguće je odustati od ručne kontrole, preći na automatizaciju, uvoz i izvoz materijala iz različitih izvora.

Prikaz informacija je dostupan putem kontekstualnog pretraživača koji optimizira radno vrijeme stručnjaka. Korisnici mogu bez poteškoća savladati CRM aplikaciju, uzimajući u obzir javno dostupne konfiguracijske parametre, elektronski vodič i servisnu podršku. Veterinarski CRM softver ima samo tri sekcije (Izvještaji, Reference, Moduli) tako da neće biti teško saznati, a informacije su pojednostavljene. Osim toga, veterinarski CRM program ima lijep i multitasking interfejs koji se prilagođava svakom specijalistu, uzimajući u obzir lične potrebe. Osim toga, CRM softver može komunicirati sa Internet resursima, web stranicama, ispunjavanjem narudžbi, pružanjem menija i usluga, sa cjenovnikom, automatski obračunavajući cijenu određenih usluga, birajući slobodna vremena u rasporedu jednog ili drugog stručnjaka Odjela. Za svakog pacijenta, analiza i registracija će se vršiti u posebnom dnevniku, sa prikazom sadržaja pruženih usluga, priloženih vakcina, podataka o kućnim ljubimcima (ime, starost, pol), uključujući žalbe i analize, izvršene sisteme plaćanja i dugovanja . Specijalisti brzo dobijaju informacije, upoznaju se sa njima, pre dolaska klijenata, prate stanje lekova. U posebnoj tabeli sačiniće se nomenklatura, obračun i kontrola lijekova i lijekova, sastavljanje inventara na osnovu indikacija, dopune ili otuđenja proizvoda. Prilikom popisa lijekova i drugih materijala koriste se elektronski uređaji.

Praćenje video kamerama omogućava analizu kvaliteta rada zaposlenih, analizu bezbednosti proizvoda pod kontrolom organizacije, pružanje informacija u realnom vremenu. Dakle, menadžer prati rad proizvodnje, analizira aktivnosti podređenih, vidi korisničku podršku i analizira, fiksira finansijske troškove i prihode, uzimajući u obzir mogućnost konsolidacije odjela, skladišta i veterinarskih ambulanti, držeći ih u jedinstvenom sistemu i računovodstvenim 1C blagovremeno generisanje dokumenata i izveštaja, kroz podnošenje poreskim komisijama. Po potrebi, veterinarski CRM sistem šalje masovne ili lične poruke podsjećajući da zakažete termin, pruža informativnu podršku o raznim popustima i promocijama, potrebi otplate dugova itd. Prihvatite plaćanje veterinarskih usluga, eventualno gotovinsko i bezgotovinsko, koristeći različite resurse i aplikacije za online plaćanje. Za procjenu rada veterinarskog CRM programa koristite demo verziju, koja je dostupna besplatno, sa svim mogućnostima, ali privremeno. Za razna pitanja obratite se na navedene kontakt brojeve za savjet naših stručnjaka.

Univerzalni automatizirani veterinarski CRM program dizajniran za veterinarske odjele automatizira računovodstvenu i upravljačku kontrolu. U Veterinary CRM sistemu možete kreirati bilo koji dokument i izvještaj koristeći šablone i uzorke. Funkcionalne mogućnosti i alati su prilagođeni za svaku organizaciju, sa širokim spektrom modula. Možete birati teme između pedeset različitih opcija, također ažurirati i dodavati prema vlastitom nahođenju. Brzo traženje informacija omogućeno je ugrađenim kontekstualnim pretraživačem. Očitavanje je moguće izvršiti i ručno i uz potpunu automatizaciju. Konstantna kontrola veterinarske medicine, aktivnosti zaposlenih, korisničke službe u pojedinim odjeljenjima odvija se kroz interakciju sa sigurnosnim kamerama, pružajući informacije u realnom vremenu. Delegiranje prava korišćenja vrši se na osnovu efikasnosti rada podređenih. Stoga menadžment ima neograničene mogućnosti. Integracija sa 1C računovodstvom omogućava vam kontrolu financijskih kretanja, generiranje izvještaja i dokumentacije.