Program za knjigovodstvo životinja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo životinja

Program za knjigovodstvo životinja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi imamo omiljenog kućnog ljubimca, bilo da je to mačka ili pas, hrčak, papagaj ili nešto egzotično poput zmije ili pauka, ali ih ipak cijenimo i njegujemo. Uvek, kada se osećamo loše, ili smo neraspoloženi, sve tuge i nevolje odlaze u drugi plan, kada vam priđe voljena životinja, pogleda vas u oči, popne vam se u zagrljaj i zagreje vas, lečeći dušu. . I zaista želimo učiniti sve kada se najdragocjenija životinja osjeća loše. U takvim trenucima veterinarska medicina priskače u pomoć. Ova industrija zapošljava ljude koji su i srcem i dušom čvrsto povezani s našom manjom braćom. I stoga, nesebični veterinari svu brigu i tretman kućnih ljubimaca dijele s vlasnicima. Također, ne smijemo zaboraviti da svaki veterinar ima nekoliko desetina oboljelih životinja. Nije malo vjerovatno da će ovaj ili onaj lijek ponestati i da ćete morati ići u apoteku. Ili postoji aktivan red, što također nije baš zgodno za životinje. Na osnovu navedenog, možemo zaključiti da je rad veterinarske medicine naporan i veoma odgovoran.

Kako bismo olakšali rad veterinarima i što brži oporavak kućnih ljubimaca, nudimo vam USU-Soft računovodstveni program za medicinu životinja! Upravljanje će postati lakše i produktivnije s ovim računovodstvenim programom za brigu o životinjama! Uostalom, u svakoj veterinarskoj stanici postoji skladište lijekova i preparata neophodnih za liječenje svih živih bića, a sada će biti automatizirano. To znači da će svi lijekovi biti uneseni u bazu podataka, a po potrebi i preuzeti iz skladišta, što daje pravo programu tretmana životinja i računovodstva da počisti bilance i izloži nedostajuće lijekove na licu mjesta. kolona naloga. Automatizacija s ovom aplikacijom otvara vam čitav niz namjena, usmjerenih na poboljšanje vašeg poslovanja i njegovu kasniju promociju. Računovodstveni program za brigu o životinjama omogućava vam da motivišete zaposlene koji rade u vašoj organizaciji i istovremeno olakšavaju njihov rad. Dobro osmišljen sistem obavještavanja omogućava vam da ne zanemarite nijednu bitnu stvar. Izvještaji se mogu voditi prema bilo kojem od parametara - financije, depozit, narudžbe, popularne usluge, doktori itd. Svaki izvještaj se može generirati za bilo koji vremenski period i popraćen je vizualnim grafikonima koji vam omogućavaju da izgradite predstavu o situaciji za nekoliko sekundi, bez gubljenja previše vremena.

Zbog stalno proširene funkcionalnosti računovodstvenog programa tretmana životinja, gotovo svaka manipulacija vam može biti dostupna. Možete naručiti pojedinačna poboljšanja, a programeri čine sve kako bi osigurali da računovodstveni program brige o životinjama ispuni očekivanja i uzme u obzir sve najvažnije karakteristike vašeg poslovanja. Aplikacija je već implementirala slanje SMS obavještenja, a ovo možete koristiti po vlastitom nahođenju. Ovisno o postavkama i namjenama korištenja, SMS poruke se mogu slati kupcima koji su zakazali termin ili obavještavati sve o aktuelnim akcijama i popustima. Veterinarsko računovodstvo zasigurno će postati ne samo jednostavno za korisnika, već i vrlo učinkovito uz USU-Soft program računovodstva životinja. Automatizacija nikada nije bila tako jednostavna za korištenje! Računar radi sve za vas. I ubacuje klijente, distribuira liječenje, otpisuje lijekove i vrši revizije! Softver se može preuzeti kao demo opcija sa naše web stranice. Podignite svoj rad na veterinarskoj kontroli na novi nivo sa softverom!

Program za računovodstvo veterinarskih životinja automatizuje proces kontrole rukovanja. Može generirati bilo koji izvještaj. Postoji automatsko formiranje recepta i dijagnoze. Funkcionalnost skladišta pomaže u rješavanju problema droga i uzima u obzir njihovu količinu. Dijagnoza se može odabrati između predloženih ili uneti ručno. Računovodstveni program stočarske medicine sa automatizacijom i kontrolom računovodstva i upravljanja pomaže u optimizaciji i uspostavljanju rada u veterinarskoj medicini. To je neophodna tačka u razvoju poslovanja, jer je najbolja dostupna ponuda. Veterinarski menadžment s programom kontrole računovodstva životinja sigurno će oduševiti ne samo zaposlenike već i kupce. Upravljačko računovodstvo pomaže u stvaranju uspješnog i pozitivnog imidža organizacije. Upravljanje kompanijom je uspješnije i produktivnije automatizacijom preduzeća. Program računovodstva i izvještavanja o tretmanu životinja pomaže vam da uvedete i poboljšate moderno upravljanje u vašoj organizaciji.

Poslovno planiranje postaje vaš nezamjenjiv pomoćnik za stimulaciju prodaje i povećanje ekonomske efikasnosti kompanije. Rezultate posla možete lako analizirati u odjeljku izvještaja. Savremena analiza sprovedena uz pomoć programa tretmana životinja i računovodstva daje sve pokazatelje razvoja preduzeća. Normalno je pratiti u Excel dokumentu, ali sa našim programom možete obaviti i obračun plaća. Outsourcing kompanije obećavaju da će riješiti mnoge probleme. Ali zašto vam je potrebna nepotrebna potrošnja? Organizirajte sve sami koristeći program. Evidencija kupaca pomaže u pravilnom praćenju posjeta. Program izračunava preostale lijekove i automatski uključuje konačne lijekove u listu narudžbi. Program uvijek može pronaći pravog kupca kroz zgodnu kontekstualnu pretragu za nekoliko sekundi. Elektronska verzija vam omogućava pristup materijalima gdje god želite, pretvarajući dokumente u ovaj ili onaj format. Kontrola video kamere pomaže u praćenju svih operacija unutar organizacije.