Obračun zahtjeva
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Obračun zahtjeva

Obračun zahtjeva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom naručivanja potrebno je voditi evidenciju o zahtjevu kupca, jer od toga zavisi kvalitet posla i vrijeme njegovog izvršenja, kao i uspjeh poduzeća. Nije uvijek zgodno, brzo i efikasno primati i snimati prijave na papiru. Uostalom, ovo je već zastarjela računovodstvena opcija, jer je danas sve automatizirano elektronski. Korišćenjem automatizovanih elektronskih programa ne samo da automatizujete proizvodne procese, smanjujete finansijske i vremenske troškove, već i širite bazu klijenata, povećavate profitabilnost i produktivnost. Ne odgađajte implementaciju automatizirane aplikacije, a budite pažljivi i pri odabiru, s obzirom na veliki izbor i raznolikost, kako u pogledu konfiguracija tako i cijena. Zapamtite da računovodstvo na zahtjev treba biti ne samo jednostavno, već i raznovrsno, optimizirajući proizvodne procese, kao i praktično i brzo. Postoji ogroman izbor na tržištu, ali jedan od najboljih ostaje naš automatizovani uslužni softverski sistem USU, sa lako razumljivim interfejsom i cenom. Niska cjenovna politika naše kompanije nije sve uštede, jer nema pretplate, što ne može ponuditi svaki programer visokotehnološke usluge. Osim toga, naš razvoj je višekorisnički, omogućavajući zaposlenima jedinstven pristup iz različitih odjela i filijala, pristup potrebnim materijalima, na osnovu diferenciranih prava, za pouzdanu zaštitu informacijskih podataka pohranjenih u jedinstvenom računovodstvenom sistemu. Također je važno napomenuti da više ne morate gubiti puno vremena tražeći datoteke i informacije koje su vam potrebne, jer se sve automatski pohranjuje na udaljenom serveru, a možete ih pronaći putem kontekstualnog pretraživača. Podaci se redovno ažuriraju kako bi se izbjegle zabune i greške. Inače, što se tiče grešaka. Više ne morate brinuti o kvaliteti informacija koje unosite jer postoji uvoz podataka iz više izvora. Osim toga, uvoz minimizira vrijeme i trud zaposlenih, što je, opet, korisno za organizaciju. Menadžer može povećati efikasnost, pratiti rad zaposlenih i uspjeh preduzeća, primajući izvještaje o praćenju radnih dana i statističke podatke o zahtjevima narudžbi i profitabilnosti preduzeća, analizirajući zahtjeve kupaca i njihov rast. Prijem plaćanja, radi pogodnosti i efikasnosti, može se obaviti u gotovini i drugim metodama. Možete beskonačno nabrajati prednosti zahtjeva USU softvera za računovodstvo, ali zašto trošiti toliko vremena, jer možete samostalno testirati uslužni program i bliže upoznati module i mogućnosti, i to potpuno besplatno, instaliranjem demo verzije. U slučaju dodatnih pitanja, naši stručnjaci će vas rado posavjetovati ili pratiti link na našu web stranicu i dobiti detaljne informacije o željenim pitanjima.

Automatizacija obračuna poziva uz pomoć našeg univerzalnog sistema postaje lakša i brža, jasnija i bolja. Obrada podataka zahtjeva za informacijama je automatizirana, a radno vrijeme je pojednostavljeno. Elektronski sistem računovodstva zahtjeva za registraciju omogućava vam da jednostavno i trajno unesete i sačuvate podatke informacija. Materijali se mogu automatski pohraniti u željene tabele. Korištenje više formata dokumenata također vam omogućava preuzimanje podataka iz različitih izvora. Odmah zatražite pretragu ili druge informacije koristeći kontekstualnu tražilicu. Automatski unos podataka optimizuje radno vreme zaposlenih. Sistem obavještavanja vam omogućava da na vrijeme podsjetite na važne događaje. Praćenje vremena vam omogućava da koordinirate i disciplinujete zaposlene analizom kvaliteta i vremena rada i obračunom plata. SMS poruke služe ne samo za davanje informacija, već i za dobijanje povratnih informacija, povratnih informacija o kvalitetu rada, u trenutku kontakta, vođenja računovodstvenih evidencija u posebnim dnevnicima. Automatska raspodjela uloga među zaposlenima, uzimajući u obzir primljeni zahtjev. Izmjene se mogu izvršiti u zahtjevu, uzimajući u obzir vođenje elektronskih dnevnika, po toku njegovog izvršenja.

U računovodstvenom programu možete pohraniti informacije u neograničenim količinama. Aplikacija omogućava diferencijaciju korisničkih prava. Personalizacija i privatnost su osigurani svakom korisniku. Pogodne postavke konfiguracije. Korištenje pogodnih sistema plaćanja, gotovinskih i bezgotovinskih. Dostupna je besplatna demo verzija. Ugodan i prijateljski interfejs, lako prilagodljiv i prilagodljiv svakom korisniku.

U današnje vrijeme efikasno računovodstvo odnosa s kupcima postepeno postaje uspjeh i sve veći rast strategije modernih kompanija. Fokus kompanija na unapređenju komunikacije sa kupcima je zbog mnogih trendova, a posebno zbog povećanja rivalstva, povećanih zahteva kupaca za vlasništvom nad materijalima koji se nude i kvalitetom usluge, smanjenja efikasnosti marketinških opcija kao i pojave novih tehnologija za interakcija s kupcima i upravljanje odjelima kompanije. Zato je posao organizovanja i obezbeđivanja efikasnog rada sa klijentima tako neposredan. To postavlja njegove zahtjeve na upotrebljivost i prije svega na aspekte kao što su brzina usluge, odsustvo grešaka i dostupnost podataka o prethodnom kontaktu kupca. Ovi zahtjevi se mogu ispuniti samo putem računovodstvene aplikacije za automatiziranu obradu informacija. Na tržištu modernih računovodstvenih sistema postoji ogroman broj programa za evidentiranje zahtjeva korisnika, izračunavanje broja naknada i beneficija, ali većina njih se fokusira na vrlo široku temu i ne uzima u obzir specifikacije određenog kompanija. Neki od njih nemaju potrebnu funkcionalnost, neki imaju čudne opcije koje se ne isplati plaćati, sve to zahtijeva individualni razvoj sistema za potrebe kompanije. Ali u posebno dizajniranom proizvodu USU Software-a, koristit ćete samo najkorisnije i najpotrebnije računovodstvene funkcije za vas i vaše klijente.