Program za rad sa zahtjevima
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad sa zahtjevima

Program za rad sa zahtjevima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Rad sa resursima, bez greške, treba obavljati u bilo kojoj kompaniji, koja uvijek uspješno pruža svoje usluge i robu svojim kupcima. Optimiziranje rada sa privlačnošću kupaca bez automatiziranog kompjuterskog programa je prilično teško, uzimajući u obzir mnoge faktore i rad sa različitim izvorima informacija. Dobiveni podaci omogućavaju poboljšanje kvalitete rada sa zahtjevima, proširenje baze kupaca, poboljšanje proizvoda, bez gubitka produktivnosti i zahtjeva kupaca. Da bi se postigla efikasnost, nije dovoljno prihvatiti zahtjev, potrebno je preduzeti potrebne mjere u skladu sa radom preduzeća. Za rad sa građanima i zahtjevima, automatizirani program USU Software je idealan, sa pristupačnom cijenom, bez mjesečne naknade, naprednim postavkama, neograničenom memorijom i višekorisničkim načinom rada.

Praćenje i analiziranje aktivnosti će biti dar za menadžerski tim vašeg preduzeća, jer ova karakteristika našeg programa uzima u obzir sigurnost svih operacija, automatsko generisanje dokumentacije i izveštaja, statističke podatke, upotrebu šablona u upravljanju dokumentima, uštede i optimizaciju fizička snaga zaposlenih pri radu u razglasu. Radni nalog u aplikaciji je prilično jednostavan i koncizan, uzimajući u obzir korištenje multifunkcionalnog korisničkog interfejsa, lijepog izgleda, lako dostupan svakom korisniku, individualno kalkulirajući preferencije svakog klijenta.

Prilikom registracije, svaki korisnik dobija login i lozinku, lični kod i nivo pristupa na osnovu njegovog službenog položaja u kompaniji, što vam omogućava da bezbedno sačuvate sve informacije o podacima, štiteći ih od spoljnih strana. Naš univerzalni program vam omogućava da optimizirate rad i performanse svake uloge, bez propusta i grešaka, ispunjavate svaki zahtjev, ne ostavljate ga bez nadzora, promptno ga distribuirate zaposlenima, fiksirate zadatke u specijaliziranom dnevnom redu.

Prijem i registracija aplikacija omogućava zaposlenima da brzo izvršavaju postavljene zadatke, uz minimalno ulaganje vremena i truda, automatiziraju uobičajene zadatke, posvećujući više pažnje važnim stvarima. Sistematsko prikupljanje informacija obezbijediće jedinstvenu bazu podataka za analizu rada po zahtjevima, što je važan faktor. Uz pomoć našeg programa ne samo da automatizujete proizvodne procese, već i privlačite više kupaca, nećete ostaviti nijednog kupca ravnodušnim, povećati produktivnost i profitabilnost vašeg preduzeća. Kontekstualni pretraživač omogućava pronalaženje potrebnog dokumenta ili informacije u roku od nekoliko minuta, bez napora i bez gubljenja vremena na pretraživanje po arhivama, jer je čitav tok dokumenata pouzdano pohranjen na udaljenom serveru, čime se jamči pouzdana sigurnost materijala. Elektronski oblik zaprimanja prijava građana je najefikasniji i najproduktivniji način koji utiče na uspjeh kompanije.

Da biste se upoznali s dodatnim alatima i funkcijama programa, posjetite našu službenu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju programa. U slučaju dodatnih pitanja, naši stručnjaci će vam rado pomoći, savjetujući vas sve što trebate znati. Automatizacija rada sa zahtjevima građana, ubrzava obradu informativnih materijala, uz potpunu optimizaciju radnog vremena zaposlenih. Uz digitalni rad zahtjeva, zajamčena je optimizacija i kontrola svih proizvodnih procesa. Program USU može raditi u višekorisničkom načinu rada.

Upravljanje dokumentima, uz uvođenje tačnih informacija, korišćenjem uvoza informativnog materijala, iz bilo koje vrste izvora. Korišćenje različitih formata opštih računovodstvenih sistema, vodeći računa o optimizaciji radnog vremena. Možete analizirati rad sa zahtjevima generiranjem izvještaja koristeći šablone dokumenata i šablone koje ste sami razvili ili preuzeli sa Interneta. Automatizirani program koji može raditi s velikom količinom informacijskih podataka, uzimajući u obzir operativni sistem i memoriju. Kontekstualni pretraživač omogućava preciznu i brzu pretragu potrebnih materijala, uzimajući u obzir optimizaciju vremena i truda. Hajde da vidimo šta USU Software još nudi svojim korisnicima.

Login i lozinka su obezbeđeni za svakog zaposlenog. Pristup jedinstvenoj bazi podataka je omogućen na osnovu radnih obaveza. Moguća je interakcija sa raznim alatima, aplikacijama i uređajima. Menadžer može ne samo da kontroliše proizvodne procese, već i da daje uputstva svojim podređenim, vidi dinamiku razvoja kompanije, uspešno obrađuje svaku narudžbu, prima statističke podatke. Instalirajte demo verziju kako biste optimizirali utrošeno vrijeme, kao i za potrebe evaluacije. USU Software, uz potpunu optimizaciju radnog vremena, finansijskih troškova i drugih bitnih stvari, omogućava vam da povećate produktivnost i povećate potencijal kompanije višestruko, a da pritom ne morate trošiti dodatna finansijska sredstva kompanije na funkcionalnosti koje možda nećete potrebe ili nikakve naknade, jer naš napredni program računovodstva i upravljanja dolazi kao pogodna jednokratna kupovina, nakon koje ne morate platiti nikakav iznos da biste ga nastavili koristiti.