Program za računovodstvo klijenata i naloga
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo klijenata i naloga

Program za računovodstvo klijenata i naloga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program računovodstva kupaca i narudžbi je automatizovani program dizajniran za efikasniju organizaciju upravljanja kupcima i operativnog računovodstva i procesa obrade narudžbi. Sa programom za računovodstvo klijenata kreiraćete udobnu listu svojih klijenata i njihovih kontakata, kao i informativne kartice sa svim podacima o potrošačima, od istorije narudžbi i prosečnog čeka, pa do iznosa kupovine ostvarenih i broj ostvarenih prodaja.

Koristeći program za obračun kupaca i narudžbi, moći ćete kompetentno i unaprijed planirati svoje kupovine zahvaljujući narudžbama dobavljača i narudžbama kupaca, kao i automatskom popunjavanju skladišta za neopadajuća stanja i pridržavanje statistike prodaje. Zahvaljujući programu koji se odnosi na obračun zahtjeva kupaca, obračunavate kurirske naknade u zavisnosti od količine i vrijednosti isporučene robe, dužine rute i cijene usluge dostave.

Automatizovani računovodstveni sistem koji reguliše saradnju sa kupcima, svi vaši pozivi, pisma i prijave treba da se automatski pohranjuju u program, koji neće dozvoliti da se bilo koji kontakt izgubi i promptno šalje podsetnike na propuštene pozive menadžerima. Sa programom za računovodstvo kupaca i narudžbi uvelike ćete pojednostaviti svoj radni proces implementacijom šablona za standardne poslovne procese, poslovna pisma, poslovne ponude i fakture, kao i odobravanjem procedure za obradu prijava, izradu dokumentacije i izradu statističkih i analitičkih izvještaja.

Razvijeni računovodstveni program u potpunosti je usklađen sa osnovnim ciljevima automatizacije proizvodnih procesa u okviru računovodstva i interakcije sa kupcima, a to su povećanje nivoa prodaje, optimizacija svih pruženih usluga i svih marketinških usluga, kao i unapređenje cjelokupnog modela proizvodnje.

Automatizirani softver za računovodstvo klijenata nudi bogat izbor opcija i praktičnih univerzalnih oblika i funkcija koje su usko povezane, što vam omogućava da radite bez prebacivanja između različitih usluga. Uz pomoć računovodstvenog programa kreiranog za kupce i njihove aplikacije, ne samo da možete pratiti izvršenje aplikacija i završetak transakcija, već i održavati katalog roba i usluga u ponudi, kao i vršiti analize za formiranje kompetencija u upravljačke odluke..

Koristeći softversku računovodstvenu aplikaciju osigurat ćete ne samo kontrolu nad vremenom, sigurnošću i radnom mobilnošću svojih zaposlenika, već i nabavnu, finansijsku i analizu prodaje uz mogućnost rezervisanja i distribucije robe, praćenja vašeg statusa i štampanja potrebnih dokumenata.

Odabirom automatiziranog programa za praćenje kupaca i narudžbi, možete jasno ocrtati svoju poslovnu strategiju, koja jača partnerstvo s kupcima, pomaže vam da zadržite stare kupce i ne izgubite nove.

Uštedom vremena utrošenog na rutinske proizvodne operacije, program vam omogućava kontrolu zaposlenih, striktno praćenje svih proizvodnih procedura i donošenje ispravnih analitičkih odluka, što u konačnici dovodi do toga da ćete postati zrela uspješna kompanija. Automatsko određivanje parametara narudžbe, od statusa i načina plaćanja do isporuke. Utvrđivanje tačnih podataka o stanju proizvoda u magacinu prilikom uvoza robe i knjiženje po narudžbini kupca.

Računovodstvo i automatizovano održavanje baze korisnika, povećanje broja kontakata, registracija narudžbi, slanje komercijalnih ponuda i obrada aplikacija. Mogućnost korištenja bar kodova prilikom rada sa čitačima, generiranja i ispisa etiketa i cijena. Softver za učitavanje podataka za izradu poreskih izvještaja. Mogućnost povezivanja poreskog službenika za ispis gotovinskih računa kupcima. Mogućnost rada u različitim poreskim sistemima u jednoj kutiji. Realizacija planskih i vanplanskih zaliha proizvoda u skladištima, uzimajući u obzir podatke o njihovim preostalim pokazateljima. Integracija sa e-mailom, SMS mailingom i telefonskim servisima za upravljanje menadžerima prilikom postavljanja zadataka i podsjetnika, kao i obavještenja o statusu zahtjeva i drugih komentara.

Automatska obrada narudžbe kupca, od imenovanja prevoznika i menadžera do promjene statusa i organizacije pošiljke. Automatizovana kontrola obračuna sa kurirskim i poštanskim službama, kao i štampanje skripti narudžbine za dostavu. Razlikovanje prava pristupa programu, u skladu sa obimom službenih atribucija zaposlenih. Brzo, automatizirano označavanje otpada ili povrata, kao i ponovno označavanje robe ako je šifra oštećena ili nečitljiva. Mogućnost štampanja gotovinskih računa za kurire na povezanom fiskalnom registru ili daljinski. Pravovremeno obavještavanje programa o podacima o komisioniranju proizvoda, nedostatku zaliha i zakašnjelim pošiljkama. Rad po narudžbi i iz magacina, uz prethodnu najavu i avans. Automatsko numerisanje, masovno štampanje i arhiviranje svih informacijskih podataka. Omogućiti programerima programa mogućnost izmjena i dopuna, u skladu sa potrebama preuzimača.