Program za zahtjeve
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zahtjeve

Program za zahtjeve • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aktivnost između kupca i kupca nije dovoljno laka što se može brzo i efikasno pomoći automatizovanim programom za upravljanje štetama. USU Software, program za zahtjeve čije recenzije možete pročitati na našoj službenoj web stranici, zajedno sa cjenovnikom i dodatnim sistemskim postavkama. Program za obračun IT zahtjeva iz softvera USU omogućava vam da brzo izvršite dodijeljene zadatke. Pokažite svoju najbolju stranu vršenjem kontrole nad zahtjevima, izjavama, kontrolom recenzija kupaca i plaćanja, vođenjem evidencije u svim smjerovima, ne zaboravljajući papirologiju. Knjigovodstvo i upravljanje nalozima, nalozima za naloge, biće sistematizovano, brzo i efikasno unoseći informacijske podatke u program, računajući, kalkulišući i kalkulišući potrebne parametre. Pogodan i lijep sistem programa razlikuje USU Software od sličnih zahtjeva, štedeći ne samo vrijeme tokom rada, već i finansijska sredstva, jer zahtjev odlikuje niska cijena i potpuno odsustvo bilo kakvih vrsta mjesečnih naknada, bilo da se radi o naknadama godišnje, mjesečne ili čak avansne uplate. Takođe, mogu se razviti i dodatni servisi i podešavanja, što se razlikuje od ostalih programa na tržištu.

Program odgovora na zahtjev je univerzalan, automatiziran i fleksibilan, prilagođava se svakom korisniku, pojedinačno, kroz personalizirane konfiguracije, uzimajući u obzir djelatnost Vaše kompanije. Uzimajući u obzir registraciju zahtjeva, program može kombinirati i priložiti operacije koje se izvode s narednim proizvodnim koracima. Kontrola narudžbi se vrši automatski, čineći uobičajene operacije prijema narudžbi lakšim i kvalitetnijim, podižući proizvodnju na potpuno novi nivo. Za razliku od našeg programa, drugi sistemi mogu obavljati samo primarne i elementarne operacije i imaju pristup samo ograničenom broju korisnika. Naš program ima ne samo multitasking, već i višekorisnički način rada, istovremeno pristupa i radi na sistemu, uz osobnu prijavu i lozinku, pored komunikacije u lokalnoj mreži ili putem interneta.

Prilikom rada sa narudžbama za robu, u pravilu se radi uz održavanje nomenklature, fiksiranje cijene i količine, također dopunjujući raznim prilagođavanjima. Tako će vam biti mnogo lakše prodavati proizvode i upravljati narudžbama pomoću našeg programa. Po želji, radi praktičnosti, nazivi proizvoda i usluga u narudžbama mogu se podijeliti u grupe i druge karakteristike. Uvezite materijale, dostupne iz više izvora, koristeći više formata dokumenata. U programu, plaćanja se mogu prihvatiti na zahtjev, gotovinom ili na drugi način, u bilo kojoj valuti.

U programu se mogu koristiti različite tabele i časopisi, radi veće pogodnosti, dodajući istoj bazi kupaca, prema zahtevu, nomenklaturu. Operativna pretraga vam omogućava da brzo i efikasno pronađete informacije koje su vam potrebne. Program pruža punu funkcionalnost o kojoj možete beskrajno pričati, a instaliranjem u besplatnu demo verziju možete se upoznati. Za dodatna pitanja kontaktirajte naše konsultante.

Program, za zahtjeve i aplikacije, brzo hvata različite materijale, informacije se mogu dopuniti iz različitih izvora korištenjem različitih formata dokumenata. Brzo fiksiranje primljenih informacija. Postoji puna kontrola nad zahtjevima, čije se analize uzimaju u obzir u bazi podataka. Napredni proces upravljanja štetama i održavanja je pojednostavljen efikasnim obavljanjem dodijeljenih zadataka.

Softver USU, na zahtjev, može obraditi i pohraniti čak i najveće količine podataka, s velikom količinom računarske memorije. Pogledajmo neke karakteristike koje USU softver pruža svojim korisnicima nakon kupovine programa. Narudžbe se šalju brzo i koncizno.

Klasifikacija podataka, uzimajući u obzir različite parametre. Jednostavno i korisničko sučelje dostupno je svim korisnicima. Svaki korisnik dobija ličnu prijavu i lozinku. Fleksibilne postavke konfiguracije prilagođene svakom zaposleniku. Menadžer može pratiti i kontrolirati sve proizvodne procese. Multiplayer mod, koristi se za neograničen broj korisnika. Program pohranjuje sve operacije s recenzijama kupaca. Razlikovanje prava korišćenja, omogućava zaštitu ličnih podataka.

Široke mogućnosti za rad sa bazom podataka. Postoji filtriranje i sortiranje materijala, uzimajući u obzir recenzije. Upravljanje štetama, kroz automatizovani program, pojednostavljuje i poboljšava sve procese. Pogodan sistem kontekstualnog pretraživanja olakšava i smanjuje vremenske troškove. Povratne informacije o softveru USU su samo pozitivne i mogu se pronaći na našoj web stranici. U proračunske tablice i računovodstvene časopise možete unositi razne podatke, dopunjavati pregledom, robom i još mnogo toga. Ako želite procijeniti funkcionalnost aplikacije bez trošenja financijskih sredstava na kupovinu aplikacije, možete preuzeti probnu verziju aplikacije s naše službene web stranice. Radit će u ograničenom periodu od dvije sedmice, sa svim osnovnim funkcionalnostima koje se mogu naći u punoj verziji programa. Optimizirajte svoje poslovanje bez našeg programa već danas!