Automatski informacioni sistem po narudžbi
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatski informacioni sistem po narudžbi

Automatski informacioni sistem po narudžbi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani informacioni sistem na zahtev se realizuje prema potrebama konkretnog kupca. U tržišnoj ekonomiji, automatizovani informacioni sistemi su postali relevantni. Kako je koristan automatizovani informacioni sistem?

Prvo, stvaranje automatizovanih proizvoda ima za cilj automatizaciju aktivnosti kompanije, kao i konsolidaciju, transformaciju, obradu, skladištenje, prenošenje informacija. Automatizirani informacioni sistem uključuje bankarske, željezničke, avio i korporativne upravljačke platforme. Glavne funkcije automatiziranog informacionog sistema: povećanje produktivnosti osoblja, poboljšanje usluge, pojednostavljenje i smanjenje radnog intenziteta radnog procesa, minimiziranje broja grešaka. Automatizovani informacioni sistem narudžbi kompanije USU Software je moderna automatizovana platforma preko koje možete efikasno upravljati svojim poslovanjem.

Prilikom rada sa kupcima, naši programeri uzimaju u obzir sve nijanse aktivnosti kompanije. Da bi izvršila ispravno računovodstvo, svaka kompanija treba da kreira bazu podataka o ugovornim stranama, izgradi interakciju sa pravilima kupaca, ispravi narudžbe, nadgleda zaposlene, obavlja usluge ili prodaje robu. Sve ove funkcije nalaze se u softverskom automatiziranom proizvodu USU. Osim toga, možete efikasno raditi sa raznim dokumentima, obrascima. Radi uštede vremena, punjenje se vrši automatski. Softverski sistem USU pomaže u kontroli važnih stvari, u planiranju posla za svakog pojedinog specijaliste, osim toga, automatizirana platforma nudi mogućnost automatskog slanja SMS poruka koje se provode grupno i pojedinačno. Ako vaše poslovanje koristi oglašavanje za promociju vašeg proizvoda, putem softvera možete izvršiti efikasnu analizu marketinških odluka u smislu dovođenja novih kupaca i primanja uplata. U aplikaciji je konfigurisana finansijska kontrola, program prikazuje statistiku plaćanja, potraživanja i obaveze, troškove za željene stavke. Program vam omogućava da analizirate rad zaposlenih, upoređujući postignuća vaših zaposlenih prema različitim kriterijumima: po nalogu, dobiti ili drugim pokazateljima koji su važni za vašu kompaniju. Naručivanje proizvoda integrira se s najnovijim tehnologijama, na primjer Telegram Bot, telefonija, razna skladišna oprema, dostupna je integracija web stranica. Također možete povezati procjenu kvaliteta za pruženu uslugu, konfigurirati rad sa platnim terminalima i tako dalje. Platformu odlikuje lijep dizajn i jednostavnost funkcija. Vaš tim se brzo navikava na rad u novom formatu. Na zahtjev, naši programeri su spremni ponuditi sve ostale funkcije, a sve želje su uzete u obzir. Probna verzija proizvoda dostupna je na našoj web stranici. Automatski informacioni sistem za narudžbu od softverske kompanije USU možete kupiti slanjem prijave na e-mail adresu ili pozivom na navedene kontakt brojeve. Pratite napredak pomoću automatizovanog informacionog sistema USU Software-a.

Informacioni sistem proizvoda USU Software omogućava održavanje baze podataka o ugovornim stranama, formirajući na taj način jedinstveni nalog kupca i dobavljača. Sve informacije o drugoj strani unesene u automatizovanu bazu podataka. Za svakog kupca možete označiti sve planirane aktivnosti kao i završene akcije. Za svaki nalog možete kontrolisati fazno izvršenje. U slučaju postupnog izvršavanja naloga, možete organizirati raspodjelu zadataka među zaposlenima. Za uključene zaposlenike možete pratiti faze napretka dodijeljenih zadataka za svaku narudžbu. Na automatizovanoj platformi možete voditi evidenciju svih usluga i radova, prodate robe. Dostupna je detaljna skladišna računovodstvena evidencija, može se raditi sa bilo kojim brojem odjeljenja, skladišta i ekspozitura, dostupna je integracija u jedinstvenu bazu podataka. Automatski proizvod konfiguriran za automatsko popunjavanje ugovora, obrazaca i druge dokumentacije. U softveru možete voditi statistiku aplikacije. Dostupna je kontrola interakcije dobavljača. Detaljna finansijska evidencija se može čuvati u softveru. Prihodi i rashodi Vaše kompanije pod potpunom kontrolom. Za kupce, možete pratiti potraživanja. Aktivnosti svakog zaposlenog pod Vašom punom kontrolom. Automatizacija se može podesiti da vas podsjeti na važne stvari. U programu možete napraviti kompletan izgled po datumima, po zadacima zaposlenima.

Putem automatizirane funkcije, možete organizirati masovne i pojedinačne SMS poruke. Moguće je prilagoditi izvještaje za direktora, karakteristike vam omogućavaju da pružite analizu aktivnosti sa različitih strana. Automatski informacioni sistem se integriše sa telefonijom.

Preko softvera je moguće konfigurisati procenu kvaliteta pružene usluge. Sistem se integriše sa terminalima za plaćanje. Automatizacija se može zaštititi sigurnosnom kopijom podataka. Automatizovana platforma je dobro dizajnirana i lagana. Dostupna je integracija sa telegram botom. Softverski sistem USU je najautomatizovaniji informacioni program za poslovanje. Postoji mnogo vrsta proizvoda za naručivanje računovodstvenih korisničkih narudžbi, obračunskih popusta i besplatnih narudžbi, ali većina njih se koristi u širokom području naručivanja i ne mare za specifikacije određene organizacije. Neki od njih nemaju bitnu funkcionalnost, drugi imaju beskorisne funkcije. USU softverski sistem zahteva individualnu kreativnost proizvoda sistema za potrebe vaše proizvodne narudžbe.