Automatizacija obrade aplikacija
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija obrade aplikacija

Automatizacija obrade aplikacija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas, kada nema oskudice, već naprotiv, tržište je u izobilju ispunjeno raznim proizvodima, uređajima i objektima, uslugama, svakoj organizaciji je potrebna automatizirana obrada aplikacija kako bi kupcima pružila svoje usluge i robu brzo i na najvišem nivou. jer će inače vaša konkurencija to učiniti umjesto vas, s obzirom na široku paletu alternativnih ponuda. Čak i za mala preduzeća, sistemi su potrebni da obezbede obradu aplikacija i izvođenje automatizacije poslovnih procesa. Pogledajmo prvo zašto je potrebna automatizacija prihvata i obrade narudžbe, jer je, čini se, prihvatio na obradu, ispravio narudžbu, izdao proizvod ili pružio uslugu i to je to. Ali ne. U praksi se otkrivaju praznine, aplikacija se gubi, čak i tokom obrade, ljuti kupci ne ostavljaju najbolje kritike i baza korisnika gubi na težini, zajedno sa zaradom. Zbog toga je toliko važno uvesti program automatizacije čak i za mala preduzeća, uzimajući u obzir politiku cijena naše kompanije USU Software System, koja, prije svega, brine o svojim kupcima. Naš sistem obrade aplikacija, veoma povoljna ponuda u pogledu cene i kvaliteta, jer je cena niža od tržišne, a kvalitet i efikasnost su veći, s obzirom na odsustvo pretplate. Automatizacija aplikacija štedi vreme i radne resurse, povećava produktivnost kompanije, brzo i efikasno izvršava postavljene zadatke, povećava nivo i kvalitet obostrano korisne saradnje sa kupcima.

Već je teško zamisliti računovodstvene aktivnosti koje se izvode ručno na papiru ili u improviziranim Excel formatima proračunskih tablica jer u ovoj fazi tehnološkog razvoja nijedna organizacija ne može sebi priuštiti gubljenje vremena ili greške. Svi procesi u našoj aplikaciji se odvijaju automatizovano, sagledavanjem realnih efektivnih indikatora i planiranog obima preduzeća, sa svim rezultirajućim podacima, uz obradu registracionih i obračunskih obrazaca. Automatizacija aplikacije omogućava obradu kreiranja kratkoročnih i dugoročnih podataka za analizu, sumiranje statističkih pokazatelja i obrasca aktivnosti nabavke i pružanja usluga. Automatizacija pružanja kvalitetnih usluga i aktivnosti omogućava povećanje mogućnosti za privlačenje većeg protoka kupaca i njihovo zadržavanje, čime se povećava profitabilnost i preporučljivost kompanije. Uvek, kupci, dolaze do onih dobavljača robe i usluga, čiju uslugu odlikuje blagovremena i kvalitetna usluga, počevši od obrade prijave, jer je to svojevrsni marketinški manevar, oglašavanje, podizanje statusa organizacije.

Naša aplikacija je multitasking i obavlja različite operacije uključujući upravljanje dokumentima, sortiranje podataka kroz filtriranje prema određenim kriterijima. Osim toga, moguća je automatizacija u generiranju izvještaja i dokumentacije (porezi, izvještaji, statistika, analitika, računovodstvo), od šablona i uzoraka dokumenata koji se nalaze u sistemu, koje ste vi lično izradili ili instalirali sa interneta. U trenutku obračuna možete odabrati automatizaciju izvršenja za sve kupce ili selektivno, navodeći određenu drugu stranu, kroz cjenovnik, uzimajući u obzir tekuće promocije, bonuse i druge događaje. O beskrajnim mogućnostima automatizovanog programa možete pričati dugo, ali zašto trošiti dragoceni resurs kada ovog trenutka možete samostalno analizirati, testirati aplikaciju, u privremenom režimu, demo verziju, potpuno besplatno. Ako je potrebno, naši stručnjaci pomažu vašim zaposlenima da instaliraju i razumiju aplikaciju te provedu kratku obuku, koja u principu nije toliko potrebna, s obzirom na dostupnost upravljanja i rada na sistemu, čak i za početnika.

Automatizirani program za automatizaciju aplikacija omogućava brzu obradu informacija. Automatizacija kontrole nad kozacima omogućava stalnu i potpunu evidenciju akcija. Prilikom izvođenja automatizacije, funkcija popunjavanja dokumenata i polja iz postojećih baza podataka, omogućava precizno, kvalitetno i brzo izvršavanje zadataka. Omogućavanjem automatizacije podešavanja programa moguće je konvertovati dokumente u različite elektronske formate. Veliki izbor stranih jezika korisnicima nudi produktivnu saradnju sa pružaocima stranih jezika. Uvoz materijala garantuje optimizaciju radnog vremena. Dobro osmišljen navigacioni sistem. Daljinsko upravljanje obradom više procesa, u integraciji sistema putem Interneta. Prisustvo kontekstualne pretrage pojednostavljuje rad pretraživača, pružajući informacije za nekoliko minuta. Automatizacija aplikacija pojednostavljuje i ubrzava obradu aplikacija, povećavajući rangiranje. Jednostavan, udoban i razumljiv interfejs korisnicima omogućava brze i produktivne aktivnosti i obradu. Pojedinačni dokumenti pod pouzdanom zaštitom sa automatskom bravom. Svaki zaposleni dobija lični login i lozinku, sa čitanjem prava korišćenja, na osnovu službenog stava. Aplikacija može komunicirati sa različitim instalacijama i sistemima. Može da radi u višekorisničkom režimu, za opšti ulazak svih zaposlenih, iz svih odeljenja i filijala, uzimajući u obzir njegovu konsolidaciju u jedinstven sistem. Automatizacija čuvanja istorije odnosa. Stroga kontrola u poštivanju rokova, diferencijacija rada po radnim zadacima zaposlenih, optimizacija vremena i radnih procesa, daljinsko upravljanje. Uz video kamere, moguće je i daljinsko upravljanje.