Automatski sistemi kontrole izvršenja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatski sistemi kontrole izvršenja

Automatski sistemi kontrole izvršenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani sistemi kontrole izvršenja omogućavaju svakoj kompaniji da dostigne novi nivo razvoja. Automatske mogućnosti ovakvih sistema daleko nadmašuju čak i najrigorozniju ručnu kontrolu. Svaki menadžer zna koliko je teško upravljati čak i malim timom, a koliko težak zadatak postaje u velikim kompanijama. Informacioni sistemi mogu uspostaviti automatizovano praćenje svake faze prijave, naloga, zbog čega je izvršenje tačno, jasno, regulisano rokovima.

Uvođenje automatizovane kontrole omogućava postizanje visokog stepena timske discipline. Tokom izvršenja, zaposleni prave manje grešaka, troše manje vremena na rutinu, jer se automatizuje protok dokumenata, prebacivanje aplikacija, distribucija naloga slobodnim zaposlenima.

Uz pomoć ovakvih sistema nema potrebe za zapošljavanjem stručnjaka za kontrolu. Program pamti vrijeme, hitnost i status svakog zahtjeva kako zaposleni ne bi pogriješili, ne zaboravili na bitne stvari, možda automatski podsjetnik prilikom izvršenja, kao i automatsku promjenu statusa kada se nalog završi.

Softver omogućava konfigurisanje za automatizovanu kontrolu ne samo dokumenata registrovanih u sistemima, već i usmenih instrukcija i naloga šefa. Prilikom njegovog izvođenja takođe nije bilo ozbiljnijih grešaka, nemara ili nepreciznosti.

Sistemi informacione automatizacije omogućavaju potpunu optimizaciju rada kompanije, povećanje agilnosti i produktivnosti tima, smanjenje troškova, garantuju visoku preciznost u korisničkom servisu, narudžbi, isporuci, proizvodnji, logistici, finansijama, skladištu. Sve je to važno i ne može postojati bez kontrole. Automatizirane funkcije će vam omogućiti da kontrolišete sve u isto vrijeme, bez ikakvih nadljudskih napora. Mnogo preciznije izvođenje nego ranije, kada su supervizori koristili oznake crvenom olovkom u dokumentaciji ili jaku riječ u usmenim uputstvima kako bi privukli pažnju izvođača. Automatizovani sistemi vam omogućavaju da održavate stalnu kontrolu nad svim nalozima, radnjama, operacijama, dokumentima za koje rokovi odgovaraju. Menadžer u dva klika može dobiti sve informacije o važnosti projekata koji se izvode, koliko je zadataka i zahtjeva već završeno, koji ističu, kao i zadaci koje nije izvršio zaposlenima, čak i ako su upozoreni na takvu potrebu.

Menadžer može primati automatske izvještaje. Kontrolni sistemi ih sami sastavljaju prema rasporedu ili u bilo koje vrijeme kada su potrebne analitičke informacije. Neki moderni reditelji započinju svoja radna jutra upravo ovim informacijama na kompjuterima, nakon čega imaju temu za jutarnji sastanak sa umjetnicima. Izvještaji o učinku pomažu u rješavanju složenih i osjetljivih pitanja ljudskih resursa, pokazuju zaposlenike vrijedne unapređenja i nagrade, a zaposlenike koji ne rade niže rezultate kompanija može otpustiti.

Automatizovani pristup sistemima rada kompanije omogućava dobijanje podrške i poštovanja kupaca i poslovnih partnera. Ako je sve u vezi sa firmom jasno, nepogrešivo, na vreme i po ugovorima, tada ta kompanija postaje vernija, dovode u nju svoje poznanike i preporučuju je drugim kolegama. Automatska kontrola nad izvršenjem radi za vas i vašu reputaciju 24 sata dnevno, omogućavajući vam da steknete značajne konkurentske prednosti bez dodatnih troškova. Automatizirani sistemi rješavaju problem interakcije, tim brže i preciznije komunicira o poslovnim pitanjima, isključujući situacije poput 'pogrešno sam razumio' ili 'pogrešno si rekao'. Kontrola je uspostavljena u finansijama, skladištima, transportnom voznom parku, proizvodnji, odjelu prodaje kao i drugim odjelima i filijalama kompanije. Od uvođenja ovakvih sistema svi pouzdano znaju da se izvođenje posla ne može odlagati, gurati kolegi, niti ignorisati.

Automatizirane fabrike i firme rješavaju ne samo goruće probleme kontrole, već i sigurnosna pitanja. Sistemi štite informacije, eliminišu neprijatne situacije u kojima podaci o klijentima, ugovori cure u ruke konkurentskih kompanija ili dospevaju u ruke prevaranta. Ako trebate brzo i precizno izvršiti automatizaciju, odaberite program koji nudi USU Software sistem. USU Software je moćan industrijski kompleks sposoban za sve oblike računovodstvenih aktivnosti, uključujući kontrolu nad izvršavanjem aplikacija, naloga i instrukcija.

Automatski proces je generalno takav. Zaposlenik prihvata aplikaciju, brzo je obrađuje, koordinira preko sistema i prenosi u druge odjele. Vrhunski stručnjaci mogu vidjeti sve tekuće naloge, njihov status i tempo izvršenja. Možete pratiti popunjenost redova i osoblje u realnom vremenu kako biste regulirali nove narudžbe, distribuirajući ih onima koji su već napušteni ili uskoro napušteni.

Šta to daje na kraju? Povećane narudžbe, povećana proizvodnja, povećan profit. Nije to. Automatske mogućnosti softvera USU šire su nego što se čini na prvi pogled. Sisteme možete testirati u praksi i prije kupovine licence. Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati besplatnu demo verziju. Ako se kontrolne funkcije čine nedovoljnim ili kompanija ima sopstvenu šemu evaluacije performansi, programeri mogu ponuditi kreiranje jedinstvenih automatizovanih sistema. Program lako radi na bilo kom jeziku, generira dokumente, automatizira kalkulacije u različitim valutama, što je vrlo važno pri kontroli međunarodnih naloga. Lako korisničko sučelje automatiziranih sistema ne dovodi osoblje u tešku poziciju i ne usporava rad. Automatizovani računovodstveni softver ne mora da plaća pretplatu. Automatizovano upravljanje svim procesima postaje moguće u jedinstvenoj informacionoj mreži koju sistemi formiraju iz različitih odeljenja, službi, blokova i filijala organizacije. Menadžer može kontrolirati sve s jednog monitora, mobilnog uređaja daleko od radnog mjesta.

Svaka aplikacija prolazi kroz nekoliko faza kontrole. U programu se mogu vizualizirati izvještaji o izvršenju, promjena stanja, završetak aplikacije, mogu se sastaviti statistike i izvještaji. Mogućnosti automatizovane kontrole postaju opsežnije ako su sistemi integrisani sa veb sajtom i telefonijom, video kamerama, skenerima i kasama. Aplikacije, zahtjevi, isporuke i distribucija resursa, monetarne transakcije prikupljene u softveru u realnom vremenu. Ugrađeni planer vam pomaže da prihvatite planove i podijelite ih na manje zadatke, rasporedite zadatke među izvršiocima u zavisnosti od njihovog stvarnog zaposlenja, postavite rokove obavijesti i nadgledate izvršenje. Osim toga, planer postaje profesionalni asistent u budžetiranju, izradi prognoza.

U automatizovanom režimu, sistemi izrađuju sve dokumente, sertifikate, aplikacije neophodne za rad. Za to se u sistem postavljaju potrebni šabloni za ugovore, fakture, akte i druge obrasce. Možete ih promijeniti u bilo kojem trenutku uvozom novih uzoraka. Softver će vam omogućiti da ispravno rješavate radne probleme s kupcima i dobavljačima. Za pouzdanu kontrolu formiraju se detaljne evidencije, u kojima je za svaku osobu ili organizaciju moguće pratiti sve odnose i obračune, izvršene naloge i one koji su u toku. Automatizirani proizvod USU Software vam omogućava da bez ograničenja radite s datotekama bilo kojeg formata i tipa. Mogu se dodati kao prilog ličnim karticama kupaca, robnim i materijalnim karticama, za zadatke tehnološke proizvodnje. Ovo povećava preciznost izvršenja. Kontrolu mogu uspostaviti ili odjeli ili lično stručnjaci. Sistemi prikazuju obim obavljenog posla, odrađeno vrijeme, poštovanje interne discipline i automatski izračunavaju iznos plaće u zavisnosti od količine obavljenog posla.

Na automatizovan način, sistemi sastavljaju sve izveštaje, radeći ne samo sa brojevima i zapisima, već i sa grafikonima, tabelama i dijagramima. U grafičkom obliku, složenije indikatore je uvijek lakše procijeniti. Pouzdano upravljanje omogućeno elektronskim sistemima referenci, u koje je moguće uneti tehnološke standarde, GOST-ove, karakteristike koje su važne za izvršenje, ali ih je teško zapamtiti i ručne proračune. Program automatski šalje oglase i biltene putem SMS-a, e-pošte ili messengera. Tako je moguće informisati kupce o dostupnosti narudžbi, o novim zanimljivim i atraktivnim ponudama.

USU softver pomaže u regulaciji i kontroli svih finansijskih i skladišnih pitanja, osiguravajući pouzdanu kontrolu svake transakcije, isključujući bilo kakvu zloupotrebu ili prevaru i pogrešne odluke tokom izvršenja. Za zaposlene u kompaniji i stalne kupce, kao dopunu automatizovanim sistemima, USU Software je razvio zvanične mobilne aplikacije. Uz njihovu pomoć, daljinsko upravljanje je jednostavno, a komunikacija postaje efikasnija i produktivnija. Organizacija može organizirati prikupljanje recenzija kupaca, koji mogu ocijeniti izvršenje njihovih naloga putem SMS-a. Zahvaljujući tome, moguće je stalno pratiti uslugu i kvalitet. Automatske funkcije softvera USU su najefikasnije ako menadžer implementira upravljačku kontrolu uz korisne savjete iz Biblije modernog vođe.