Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za brijačnicu

CRM za brijačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za brijačnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sistem za brijačnice je neophodan za poboljšanje kvaliteta računovodstva i upravljanja dokumentacijom, uzimajući u obzir dobru uslugu i kvalitet usluge klijentima, za poboljšanje statusa salona. Barbershop CRM program vam omogućava da brzo upravljate evidencijom kupaca za šišanje, stilizovanje i druge usluge brijačnice, ne ručno, već automatski, uz mogući upit i potvrdu vremena i datuma. Za klijente brijačnice važno je da budu pažljivi i pruže kvalitetnu uslugu, posebno u oblasti ljepote. Stoga je CRM program za brijačnice neophodan. Na kraju krajeva, podaci o kupcima i evidencija brijačnice unose se samo jednom, formirajući bazu podataka o kupcima koja se može dopunjavati i proširivati svaki dan. Možete unijeti tačne podatke, uzimajući u obzir učestalost posjeta svakog kupca, pružanje popusta, kontakte kupaca, kalkulacije, dugovanja, najnovije objave, kao i slanje poruka, kako za potvrdu ulaska u brijačnicu tako i za procjenu kvaliteta usluge dao podatke o promocijama i mogućim bonusima. Naš CRM program za brijačnice pomaže da sve zadatke obavite u kratkom vremenu, pružajući ne samo primanje i obradu narudžbi, već i praktično sortiranje podataka, vođenje evidencije po upravljanju proizvodima i dokumentima, praćenje aktivnosti zaposlenih i još mnogo toga. što možete vidjeti za sami potpuno besplatno preuzimanjem demo verzije CRM sistema za brijačnice. Prednosti održavanja CRM sistema upravljanja za berbernice su praktičnost, jednostavnost, udobnost i javna dostupnost. CRM softveru potrebno je samo nekoliko minuta da naučite kako ga koristiti. Multitasking CRM programa za brijačnice omogućava istovremeno vođenje i računovodstvo više brijačnica ili kozmetičkih salona, pružajući brz odgovor na sve potrebne procedure, optimiziranje radnog vremena i automatizaciju procesa upravljanja, uz niske troškove i bez dodatnih plaćanja, što je važno ako izračunavate godišnju uštedu. Sami možete odlučiti želite li proširiti ili skupiti konfiguracijske postavke i module. Imate priliku da upravljate fleksibilnim konfiguracijama, koristeći sve funkcionalnosti u potpunosti sa CRM konceptima.

Izračuni se mogu izvršiti s obzirom na tradicionalna gotovinska plaćanja kao i bezgotovinske transfere evidentiranjem podataka u CRM sistemu berbernice i slanjem automatske obavijesti o plaćanju. Takođe možete izvršiti inventuru proizvoda berbernice u skladištu, upoređujući i identifikujući u CRM sistemu materijale koji će uskoro nestati, zamenjujući nedostajuću količinu čim se završi, garantujući nesmetan rad brijačnice . Plata menadžera, administratora, frizera se isplaćuje po fiksnoj stopi na obavljeni rad i odrađene sate. Instalirane video kamere će vam pomoći u kontroli vaših aktivnosti. Kamere se mogu integrirati u CRM sistem putem interneta, pružajući podatke u realnom vremenu (može im se pristupiti putem mobilnih uređaja). Izvještaji vam omogućavaju da kontrolišete profitabilnost brijačnice, rast kupaca, potražnju za stručnjacima, relevantnost usluga, potrošnju materijala, itd. sa CRM konceptima. Pošaljite zahtjev i naši konsultanti će Vas blagovremeno kontaktirati i konsultovati se sa Vama o svim pitanjima koja Vas interesuju. Imenik 'Filijale' sadrži informacije o mreži poslovnica za automatizaciju brijačnica vaše organizacije. Ovdje možete odrediti listu svojih ekspozitura kako biste razdvojili rad službenika i blagajnika, kao i da vodite detaljnu evidenciju prodaje i kretanja robe između ekspozitura. U ovom imeniku su navedena i skladišta. Istovremeno, radi praktičnosti i kontrole, možete navesti ne samo fizički odvojena skladišta, već i bilo koju količinu u slučaju, na primjer, ako ste neku robu prenijeli na odgovornost određenih zaposlenika. U imenik 'Zaposleni' uključujete sve zaposlene koji rade u vašoj organizaciji. To mogu biti majstori ljepote, menadžeri, blagajnici, skladištari. Prvo, morate dodati zaposlenike koji imaju vlastitu prijavu u CRM sistem. Kada počnete da dodajete novog zaposlenika, vidjet ćete nekoliko polja koja treba popuniti. Obavezna polja su označena zvjezdicom. Polje 'Filijala' pokazuje kojoj filijali pripada ovaj zaposlenik. Polje 'Ime' označava ime, prezime i prezime zaposlenog. Polje 'Login' prikazuje ime za prijavu koje zaposleni koristi za prijavu u CRM sistem, ako ga ima. Ova prijava mora biti kreirana u CRM sistemu kao što je gore opisano. U polje 'Specijalizacija' ubacujemo poziciju ili je biramo sa padajuće liste, ako je takva pozicija već bila uneta. U polju 'Piši iz' navedite skladište iz kojeg će se roba po defaultu prodavati. Da biste izbjegli greške i neuspjehe u radu kozmetičkog salona, morate imati na umu da je poslovanje težak zadatak, koji zahtijeva puno truda od strane čelnika organizacije, kao i puno rada od strane osoblja, budući da je potrebno obraditi veliki protok podataka o različitim oblastima života u berbernici. Postoji novi moderan način baziran na CRM konceptima za pojednostavljenje zadataka i za vašeg menadžera salona i za stručnjake. Potrebno je instalirati USU-Soft CRM program za brijačnicu.