Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za kozmetički salon

CRM za kozmetički salon



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za kozmetički salon
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prije ili kasnije bilo koja kompanija u kozmetičkom biznisu dođe do činjenice da se računovodstvene metode moraju revidirati u smjeru poboljšanja, više akcenta na brzini obrade informacija i njihovoj analizi. Najbolje rješenje u ovoj situaciji je korištenje CRM programa za kozmetički salon. Salon CRM softver, kao i svaki informacioni sistem salona, pomaže salonu da organizuje svoje aktivnosti tako da posao može da maksimalno iskoristi svoj potencijal. Od svih postojećih programa danas, najbolji CRM sistem za kozmetički salon je USU-Soft. Koja je tvoja prednost? Fokusirajmo se na njegove karakteristike. Automatizovani informacioni sistem kozmetičkog salona pomaže zaposlenima u kozmetičkim salonima da uštede radno vreme, jer preuzima sav posao prikupljanja, sistematizacije, čuvanja i obrade informacija, dajući konačni rezultat u vidu izveštaja. Naš salonski CRM sistem je pogodan za sve vrste poslovanja u industriji (banje, tattoo saloni, frizerski saloni, itd.). Već nekoliko godina postojanja, njegovu pogodnost cijene mnoge kompanije koje posluju u sektoru ljepote. Još jedna prednost UUS-Soft CRM sistema za kozmetički salon je ocjena popularnosti među sličnim programima. Previsoko je. Razlog je što je fokus našeg CRM softvera na potrebama i preferencijama kupaca. Cilj rada naše kompanije je razvoj informacionog sistema kozmetičkih salona koji uključuje što više funkcija, a kombinuje ih sa lakoćom korišćenja i pristupačnom cijenom. CRM aplikacija za kozmetičke salone može se dopuniti bilo kojim postavkama i bilo kojom funkcionalnošću na zahtjev kupaca. Vi samo trebate da nam kažete svoju viziju vašeg idealnog CRM softvera. CRM sistem za kozmetičke salone održava tim visokokvalifikovanih programera. Ispunjavaju svaku Vašu želju na vrijeme i na visokom profesionalnom nivou. Na našoj web stranici možete dobiti besplatnu demo verziju CRM softvera za kozmetički salon. Ako je potrebno, naši stručnjaci mogu razgovarati s vama jedan na jedan i pokazati vam prezentaciju našeg CRM softverskog proizvoda u pogodnom trenutku.

Računovodstveni CRM sistem za salone omogućava vam da kontrolišete sve aspekte poslovanja kompanije, da sagledate najmanja odstupanja u toku u brojnim izveštajima i mnoge druge rezultate poslovanja salona. Prema analizi konkurencije kompanije USU, naš CRM program za kozmetički salon se povoljno ističe među konkurentima i može se dobro takmičiti sa mnogim poznatim CRM softverskim proizvodima. Kombinacija jednostavnosti korištenja, jeftine cijene i visokog kvaliteta usluge privlači pažnju kompanija širom svijeta na naš informacioni sistem salona. Pogledajmo bliže sistemske resurse. Imenik “Zaposleni” je vrlo zanimljiv za rad. U polju 'Plaćanje' navodite sa kog će blagajnika ili računa organizacije zaposlenik podrazumevano obavljati finansijske poslove. Kontakt telefoni zaposlenika se upisuju u polje 'Telefoni'. Možete unijeti sve potrebne tekstualne informacije u polje 'Napomena' CRM programa. Za zaposlene koji ne rade, možete označiti polje za potvrdu 'Ne radi'. U podmodulu 'Stopa' možete odrediti kamatnu stopu ili određeni iznos prodaje kako biste automatizirali obračun plata vaših zaposlenika. Možete odrediti tarifu zasebno za kategoriju, podkategoriju robe ili za svu robu odjednom koristeći opciju 'Sva roba'. Čak i ako ne želite da izračunate sedmičnu platu koristeći CRM program, morate navesti stopu prodaje od 0 za cijeli proizvod u CRM sistemu za vašeg zaposlenika.

Jednom riječju, ne preporučujemo preuzimanje ovakvih CRM programa sa besplatnog pristupa Internetu, jer je računovodstveni program složena pojava koja zahtijeva materijalne troškove i fizički napor, kao i posebne talente. Dobri i popularni programeri neće to učiniti besplatno. Stoga je očigledno da su sistemi preuzeti besplatno sa Interneta nekvalitetni, pa čak i zlonamjerni softver, koji može naštetiti kompaniji, ukrasti važne informacije, pa čak i dovesti do propasti Vaše kompanije. Kako biste izbjegli da budete uhvaćeni u ovu zamku, preporučujemo da ne preuzimate ove sisteme. Vjerujte samo provjerenim programima koji su uspjeli zadobiti povjerenje kupaca i koji su na tržištu dugi niz godina.

Ta kompanija je USU. Uspješno poslujemo na tržištu već nekoliko godina, imamo veliko iskustvo u kreiranju CRM programa, dobili smo odobrenje svih naših kupaca i uvijek pružamo tehničku podršku ljudima koji su kupili naš softver i ponekad im treba savjet kako aplikacija radi, ili ako žele dodati posebnu funkcionalnost osnovnom skupu funkcija programa. USU-Soft je pomoćnik u vašoj poslovnoj rutini! Prednost ovog CRM programa je mogućnost potpune automatizacije vašeg poslovanja. Sta to znaci? Program analizira veliku količinu podataka o kupcima, zaposlenima, cijenama, proizvodima itd. i generiše izveštaje koji pokazuju u kom pravcu se vaše poslovanje razvija, kao i one trenutke na koje treba obratiti posebnu pažnju. Dakle, lavovski dio zadataka prenosite na kompjuter koji je savršeno sposoban da djeluje po algoritmima uspostavljenim u njegovom 'mozgu' i nikada neće pogriješiti niti dovesti do finansijskih gubitaka. Vrijeme koje oslobode vaši zaposlenici mogu se potrošiti na nešto vrijednije od rada s ogromnim količinama podataka. Energiju svojih zaposlenika možete usmjeriti u bližu suradnju s kupcima, pohađanje uzbudljivih obuka i majstorskih tečajeva, posebnih događaja za korisnike i još mnogo toga.