Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizere

Program za frizere • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizere
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovanje u frizerskom salonu zahteva da zaposleni u organizaciji odražavaju punu sliku, svaki pokret i svaki minut rada. Ovo je jedini način da dobijete pouzdane podatke o proizvodnji i imate ispravne izvještaje koji pomažu u analizi poboljšanja ili pada kompanije. Potrebno je donositi ispravne odluke i izbjegavati situacije koje vas sprječavaju u uspješnom razvoju. Frizerski program je neophodan za kvalitetno vođenje evidencije svake organizacije. Ovaj program omogućava frizerima da kontrolišu svoje aktivnosti i prikažu bolje rezultate rada i efikasnost. Uostalom, dobro uspostavljen sistem upravljanja radom omogućava postizanje najboljih rezultata u svakom poslu. Jasna je činjenica koju dokazuju mnoge uspješne kompanije koje su izabrale jedan dan da automatiziraju svoje poslovanje. Budući da je držanje frizera u Excelu beznadežno zastarjelo, sve više kompanija u industriji ljepote prelazi na automatizirane metode obračuna i kontrole frizera. Zato je važno da budete svjesni novih trendova i da nikada ne budete zadnji koji uvodite nove stvari u svoje poslovanje, jer u ovom slučaju to može značiti da nećete uspjeti i da se samo borite za opstanak. Biti poslednji je uvek loš znak! Jedan takav sistem za kontrolu i snimanje aktivnosti u image studijima i frizerima je USU-Soft, jedinstveni program koji ima izvanredne karakteristike i daje odlične rezultate u optimizaciji poslovanja bilo koje prirode. Povratne informacije organizacija koje već koriste ovaj program za frizere u svom svakodnevnom radu ukazuju da on pokriva čitav niz poslova, ima širok spektar funkcionalnosti i omogućava vam da efikasno upravljate aktivnostima kozmetičkog salona uopšte i radom svakog frizera. posebno. Uz naš program frizeri mogu u potpunosti upravljati svojim radnim vremenom i unaprijed planirati ostale aktivnosti. Uvijek smo spremni pružiti našim klijentima tehničku podršku da odgovorimo na sva pitanja koja mogu imati tokom korištenja programa. Ili ako odlučite da proširite funkcionalnost i dodate neke jedinstvene karakteristike, naš tim je uvek tu da vam pruži pažnju i brigu. Stvarni rad svakog frizera i drugog tima može se pratiti kako biste imali bolju kontrolu nad njima. Rukovodilac kompanije može da vidi ocjenu i kontrolu efikasnosti zaposlenih u posebnom izvještaju, a može i da vrši kompetentan menadžment frizera. Kontrola frizerskog salona i frizera u svakoj fazi omogućava vam da uvijek imate kontrolu nad situacijom i najpovoljnije utičete na razvoj organizacije. Frizerski program USU-Soft važan je u vođenju frizerskog salona i frizera iz više razloga.

Prvo, to je vođenje baze podataka klijenata u frizerskom programu. Automatizacijom ateljea putem našeg sistema za frizere možete brzo pronaći kontakt podatke bilo kojeg klijenta, pregledati historiju njihovih posjeta, saznati o prisutnosti dugova i poslati e-mail ili SMS obavještenje sa ponekom čestitkom ili obavještenjem o promocijama. Drugo, USU-Softov univerzalni frizerski program omogućava kvalitetan nadzor u svim fazama vašeg poslovanja. Program kozmetičkih salona može voditi elektronički registar klijenata za svakog majstora, izračunati određenu plaću ovisno o pruženim uslugama, pregledati ukupni učinak frizera i međusobno upoređivati zaposlenike, uzimajući u obzir rad svakog specijaliste. Treće, program frizerskih radnji vodi evidenciju o proizvodima i materijalima, što je veoma korisno, jer takve institucije često imaju prodavnice u kojima se prodaju neki dodatni proizvodi kako bi se poboljšao tok prihoda u kompaniji. Možete vršiti prodaju, prenijeti robu na izvještajno preduzeće kako bi je izdali za proizvodnju u kontrolnom programu i uvijek vidjeti stvarna stanja i ukupnu potrošnju. Frizerski program vam čak omogućava da napravite kalkulaciju tako da se materijali automatski preuzimaju za svakog klijenta. Na ovaj način, program USU-Soft nudi mogućnost uspostavljanja sistema kontrole nad materijalima i drugom imovinom organizacije. Održavanje frizerskog registra, koji je za vas organiziran frizerskim programom, omogućava vam i praćenje bilo kakvog drugog kretanja sredstava koja nije vezana za plaćanje klijenata, poput stanarine ili plate. Preuzmite sistem frizerskog salona koji automatizuje kontrolu rada i aktivnosti. Možete poslati zahtjev putem e-pošte da vas kontaktiramo i obavijestimo o svim detaljima poslovanja. Besplatan sistem upravljanja frizerskim salonom dostupan je sa smanjenom funkcionalnošću i radnim periodom za pregled. Program za frizere možete kupiti nakon potpisivanja ugovora sa nama. Automatizacija frizera stvara red u vašoj ustanovi i omogućava direktoru da izvrši efikasnu analizu i kontrolu aktivnosti. Kada frizerski program postane glavni alat za unos, obradu informacija i kontrolu procesa u kozmetičkom salonu, veoma ste sretni i na najefikasniji način postavite svoju poslovnu organizaciju! Kako biste bili sigurni da ste donijeli pravu odluku pri odabiru našeg frizerskog programa, odvojite vrijeme i konsultujte naše stručnjake. Nakon toga, kontaktirajte nas i imate instaliran najbolji program na vašim računarima.