Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu kozmetičkog salona

Program za kontrolu kozmetičkog salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu kozmetičkog salona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka osoba nastoji izgledati dobro i imati pouzdan reprezentativni izgled. Neke kategorije ljudi moraju s vremena na vrijeme promijeniti svoj imidž. To može biti potrebno zbog specifičnosti vašeg posla ili samo ličnih preferencija. Da biste stvorili imidž ili ga održali, postoje kozmetički saloni. Posebnost kozmetičkog salona kao područja djelovanja je da ima svoja pravila koja reguliraju proces organizacije, održavanja i kontrole toka rada. Nažalost, problemi ponekad mogu nastati nakon instaliranja nepouzdanih programa za kontrolu upravljanja (u frizerskim salonima, spa studijima, solarijumima, kozmetičkim studijima, studijima za manikir itd.). Problemi mogu biti vrlo različiti, kao što je nedostatak vremena za obradu sve veće količine podataka u kontroli, kao i upravljanje, materijalno i računovodstveno upravljanje svakodnevnim kontrolama proizvodnje i mnogim drugim poslovima majstora. Rješenje, osim što je alat za optimizaciju rada vaše kompanije, je i automatizacija kontrole u aktivnostima vaše institucije. Greške koje se javljaju najčešće su uzrokovane instalacijom sistema za upravljanje i proizvodnju, koji se pokušava preuzeti sa interneta. Bilo bi pogrešno pretpostaviti da se program automatizacije i kontrole proizvodnje može besplatno preuzeti s interneta ili drugih izvora. Možete ga preuzeti, ali postoji razumno pitanje: trebate li programski proizvod niske kvalitete? Ako želite da instalirate visokokvalitetan program u svojoj organizaciji, nije moguće besplatno ga preuzeti sa Interneta. To je jednostavno nemoguće i to je činjenica. Treba shvatiti da softver takvog nivoa zahtijeva vrijeme, energiju i novac za njegovu izradu. Potrebni su vam i resursi i vještine da ga prilagodite kako bi zadovoljio potrebe određenog centra za uljepšavanje i da, ako je potrebno, proizvedete njegovo poboljšanje i druge radove tehničke podrške. Nije lako i stoga ne može biti besplatno. Predlažemo da obratite pažnju na USU-Soft (Univerzalni računovodstveni sistem). Ovaj program kontrole proizvodnje kozmetičkog salona (frizer, spa, solarijum, kozmetički salon, manikir i dr.) pomoći će da se optimizira materijalno, računovodstveno, kadrovsko i menadžersko računovodstvo, kao i da se uspostavi kontrola kvaliteta na osnovu dobijenih informacija kroz funkcionalnost programa. Kompanije različitih smerova mogu koristiti kozmetički salon USU-Soft sistem upravljanja, kao što su: kozmetički salon, kozmetički studio, salon za nokte, spa centar, solarijum, frizerski salon, studio za slike, salon za masažu itd. USU-Soft kao program kontrole proizvodnje salona je veoma popularan u Kazahstanu i inostranstvu. Prednost programa kontrole proizvodnje za kozmetički salon je praktičnost i jednostavnost korištenja proizvodnih aktivnosti, mogućnost analize svih dostupnih informacija o djelatnosti salona.

Moguće je blokirati program upravljanja bez završetka rada. Drugim riječima, možete blokirati pristup podacima ako ste, na primjer, napustili svoj računar. Da biste to učinili, kliknite na dugme 'Blokiraj' na vrhu. Tada ćete vidjeti prozor u kojem ćete morati unijeti svoju lozinku da biste ponovo pristupili programu. Blokiranje može biti automatsko, nakon određenog vremenskog perioda, kada nije poduzeta nikakva radnja u upravljačkom programu, ili omogućeno ručno, korištenjem posebne akcije 'Blokiraj' na kontrolnoj tabli. Ovo je jedna od mjera sigurnosti i kontrole pristupa vašim podacima. Program takođe ima mogućnost promene interfejsa, odnosno stila prikaza prozora. Da biste to učinili, kliknite na dugme 'Interfejs' iznad. Od vas će se tada tražiti da napravite svoj izbor odmah nakon prve prijave u program za upravljanje, ali možete i odgoditi ovu radnju. Pojavljuje se meni u kojem možete odabrati bilo koji stil prikaza programa za kontrolu salona koji preferirate između više od 50 opcija. Ako je potrebno, možete lako prebaciti sučelje na bilo koji drugi stil. U ovom slučaju, koristeći akciju 'Gledajte primjer' možete vidjeti jasan primjer stila u svim elementima interfejsa. Zahvaljujući tome, vi i vaši zaposleni možete prilagoditi vizualni stil kontrolnog programa beauty centra za najbolji rad u programu. Ovo je važan faktor koji utiče na efikasnost i pažnju tima. USU kao sistem kontrole proizvodnje kozmetičkog salona sa jednakom lakoćom mogu koristiti i menadžer, administrator, majstor kozmetičkog salona (frizer) pa čak i početnik koji nikada nije poznavao takve sisteme. Automatizovani sistem kontrole proizvodnje kozmetičkih salona pružiće mogućnost da se izvrši analitička kalkulacija u kontekstu perspektiva kompanije. Program kontrole proizvodnje USU dobar je pomoćnik vlasniku kozmetičkog salona, jer uz njegovu pomoć može koristiti pouzdane primljene informacije za donošenje važnih upravljačkih odluka, regulišući ujedno i produktivnu aktivnost kompanije. Sistem automatizacije i kontrole proizvodnje kozmetičkog salona čini mehanizam za unos informacija lakšim i bržim. Sistem radi kao sat i pomaže u organizaciji metoda analize aktivnosti kozmetičkog studija (frizera), omogućavajući zaposlenima u kompaniji da obavljaju svoje direktne dužnosti bez da ih ometa rutina. Upoznajte se sa nekim karakteristikama USU-Soft-a kao softvera za kontrolu proizvodnje u kozmetičkim salonima (frizeri, spa centri, solarijumi, studiji za manikir, itd.).