Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kozmetičkih salona

Program za računovodstvo kozmetičkih salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kozmetičkih salona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Industrija ljepote je vrlo specifično područje djelovanja. Kao i svaki posao, ima svoje suptilnosti u pogledu računovodstva, organizacije, održavanja i kontrole toka posla. Često se zbog instaliranja nepouzdanih programa za računovodstvo salona (češće kada pretražujete internet za zahtjevom poput besplatnog preuzimanja programa za računovodstvo salona ili besplatnog preuzimanja programa za računovodstvo salona) suočavate s problemom nedostatka vremena za obradu dostupnih informacija u održavanju menadžerskih , materijalnu i računovodstvenu evidenciju, vođenje statistike o posjetima kozmetičkih salona od strane klijenata, praćenje rada majstora, potrebno je uzeti u obzir i složen i razgranat program bonusa i popusta i mnoge druge operacije (npr. jedan besplatni usluga godišnje za stalne kupce). Izlaz iz ove situacije, pored sredstva za optimizaciju aktivnosti ove kompanije, zahteva i automatizaciju poslovanja. Predstavljamo vam novi proizvod na kazahstanskom tržištu - program Univerzalni računovodstveni sistem, koji vam omogućava da bezbolno automatizujete materijalno, računovodstvo, kadrovsko i menadžersko računovodstvo u kozmetičkom salonu. Korisnici programa Univerzalni računovodstveni sistem mogu biti kompanije iz najrazličitijih oblasti: kozmetički salon, estetika, manikir, spa, spa, solarijum, image studio, masaže itd. Univerzalni računovodstveni sistem kao program za organizaciju računovodstva u kozmetičkim salonima dokazao se na kazahstanskom tržištu i šire. Odlika USU kao softvera za računovodstvenu organizaciju u image studijima je njegova jednostavnost i lakoća korišćenja, pored mogućnosti pregleda i analize svih informacija vezanih za aktivnosti vašeg kozmetičkog salona. Dakle, USU kao alat za automatizaciju s jednakom lakoćom mogu koristiti i prvi šef salona i administrator, majstor ili novi zaposlenik salona. Posebno važna prednost implementacije ovog računovodstvenog programa je to što pruža mogućnost sagledavanja analitičkih i razvojnih trendova kompanije koristeći različite izvještaje. Prelazak Vaše kompanije na program Univerzalnog računovodstvenog sistema pružiće neprocenjivu pomoć šefu ili šefu studija slika u donošenju važnih upravljačkih odluka.

Drugim riječima, instalacija softvera USU značajno će ubrzati proces unosa i analize informacija, oslobađajući zaposlenicima vrijeme za druge značajnije poslove. Budući da je administrator zaštitno lice kozmetičkog salona (image studio, frizer) i sav rad sa posjetiteljima ovisi o njemu, upravo je on glavni korisnik USU programa kao računovodstvenog programa u kozmetičkom salonu. Zahvaljujući našem razvoju, administrator kozmetičkog salona će uvijek moći organizirati razuman pristup rasporedu rada svoje organizacije, uspostaviti rad s klijentima i kontrolirati njihove informacije (na primjer, o popustima i promocijama ili novim uslugama), te, ako je potrebno, pokrenu potragu za informacijama kako bi izgradili pozitivnu sliku o svojim organizacijama. Drugim riječima, USU se lako može prilagoditi potrebama Vaše kompanije, ne samo kao računovodstveni program u kozmetičkom salonu, već i kao program računovodstva klijenata. I bila bi velika greška zanemariti savremene prednosti novih tehnologija. Uz pomoć ovih dostignuća sve je moguće. Pošto je već prodrlo u sve aspekte svakodnevnog života, ne čudi što je i računovodstvo kozmetičkih salona na najbolji mogući način poprimilo prednosti koje donosi svakoj kompaniji. Automatizacija nije nedostatak, a zaposleni ne bi trebali strahovati da će korijeni i programi moći zamijeniti ljude. Način na koji osoba razmišlja nikada neće biti usklađen sa umjetnom inteligencijom. Način na koji „osjećamo“ život je veoma poseban, barem zahvaljujući činjenici da smo živi. Međutim, hrpe podataka se najbolje obrađuju softverom jer ima stroge algoritme koji ne dozvoljavaju mašini da napravi greške. Zato iskoristimo te kvalitete u korist poslovanja i natjerajmo ljude da rade druge stvari kako bi privukli nove kupce i stupili u interakciju s njima. Sigurno ćete cijeniti ove karakteristike nakon prvih nekoliko trenutaka rada s programom jer on čini sve da vam olakša i oteže.

Moći ćete pratiti koji je zaposlenik uputio poziv, na koji broj, koliko je poziv trajao i po potrebi ga snimiti. Dalje, vidite da određeni poziv nije primljen, a podaci o dolaznom pozivu i broju sa kojeg se vaš zaposlenik nije javio protivnoj strani će biti sačuvani. Ovo osigurava potpunu kontrolu nad radom vaših menadžera. Za korištenje ove funkcije potrebna je dodatna oprema. Listu odgovarajuće opreme možete odrediti kontaktiranjem naše tehničke podrške. Naše iskusno osoblje je uvijek na raspolaganju i spremno da pomogne oko bilo kakvih problema i upita koji se mogu pojaviti prilikom korištenja salonskog računovodstvenog programa. Osim toga, željeli bismo dobiti daljnje prijedloge o funkcionalnosti i perspektivi programa te ga možemo prilagoditi potrebama vašeg salona. Stoga, ako ne želite više gubiti vrijeme, kontaktirajte nas i recite nam kako uz pomoć našeg programa možemo pomoći da vaše poslovanje bolje funkcionira i postigne sjajne rezultate.