Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kozmetičara

Program za kozmetičara • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kozmetičara
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za kozmetičare je multifunkcionalni alat za automatizaciju odgovoran za ključne procese kozmetičke ordinacije: obračun baze posjetitelja ili CRM sistem, upravljanje osobljem, finansijsku kontrolu, analizu kompanije itd. Program kozmetičara koji se koristi u kozmetičkoj ordinaciji odlikuje se brzinom, višekorisničkim načinom rada i brzim startom. Kozmetičari mogu početi raditi s programom za upravljanje gotovo odmah nakon što ga instaliraju. U tom slučaju svi podaci mogu biti izvezeni ili uvezeni. Ovaj proces sprovode naši vrhunski stručnjaci koji imaju veliko iskustvo u instalaciji softvera na daljinu putem internet konekcije, tako da ne morate da brinete o ovom dijelu poslovanja. Ovaj zadatak preuzimamo na našu odgovornost i garantujemo da će biti obavljen bez ikakvih neuspjeha. Program kozmetičara proizvodi USU-Soft uz striktno poštovanje zahtjeva savremenih kozmetičkih ordinacija, gdje svaka radnja korisnika u sistemu pronalazi vizuelni prikaz. Možete imati različite analize i statistike koje su dostupne i proizvode rada programa estetičara. Program klinike estetičara prati osnovne procese organizacije, uključujući odnos sa kozmetičarskim timom. Možete zatražiti sveobuhvatnu količinu analitičkih podataka o svakom zaposleniku da biste razumjeli produktivnost i platni spisak. Takav nadzor ima brojne prednosti. Prije svega, kontrolirate ne samo administrativni dio toka posla kompanije, već i aktivnosti stručnjaka. To im je veliki poticaj da više rade i proizvode kvalitetnije usluge, jer znaju da se sve što rade bilježi i pomno analizira. Drugo, imate bolju sliku o produktivnosti vaše institucije i, kao rezultat, bolju kontrolu nad njenim razvojem.

Program kozmetičara možete konfigurisati u parametrima programa i u sekciji Imenik. Ovaj odjeljak sadrži sve podatke s kojima ćete raditi. Za podešavanje parametara idite na meni za podešavanje programa kozmetičara. Da biste to učinili, kliknite na dugme Postavke. Prikazuje se meni postavki. Prva kartica se zove Sistem. Naziv organizacije je mjesto gdje upisujete ime, koje će biti prikazano u naslovu prozora programa. Automatsko ažuriranje definira vremenski interval u sekundama u kojem će se skup podataka tablice automatski ažurirati ako je ova funkcija tamo omogućena. Pokreće se posebnim dugmetom na bilo kom stolu u programu kozmetičara. Druga kartica je grafička konfiguracija. Ovdje postavljamo logo kompanije. Da biste dodali sliku, kliknite desnim tasterom miša na prazan kvadrat i izaberite odgovarajuću komandu Paste da biste kopirali sliku iz međuspremnika ili Load da biste odredili putanju do grafičke datoteke. Treća kartica je konfiguracija korisnika. Ovdje su sva podešavanja podijeljena u kategorije. Da biste otvorili kategoriju, kliknite jednom lijevom tipkom na ikonu +.

Program kozmetičara instaliran u kozmetičkoj klinici prilično je jednostavan za korištenje. Dizajn se ne odlikuje vizualnom složenošću. I izuzetno zgodne postavke pretraživanja i navigacije implementirane su na pristupačan način, kako ne bi ometali kozmetičare, kao i korisnike koji nemaju veliko iskustvo u radu na računaru. Neke od prednosti programa trebale bi uključiti i mogućnost skladišnog knjigovodstva u kozmetičkoj ordinaciji, gdje je elektronski sistem odgovoran za nabavku, kreira narudžbe za odgovarajući materijal, prati stanje zaliha i opreme, daje podatke o učinku svakog kozmetičara. . Ovi faktori mogu izgledati nedovoljni kada se posmatraju odvojeno. Može se reći da sve to čovjek može lako učiniti bez pomoći kompjutera. Međutim, trebat će vam više zaposlenika da biste izvršili sve ove zadatke jer postoji mnogo informacija koje jedna osoba može jednostavno propustiti, pogrešno protumačiti ili izgubiti. Programi nemaju ovih problema jer se nikada ne umaraju, ometaju ili lijeni. Stvoreni su s jednim ciljem, a to je optimizirati poslovanje i malo olakšati život ljudima. Nadalje, zadaci koje zaposleni obavljaju u vašoj organizaciji su međusobno povezani. Jedna stvar zavisi od druge. Broj materijala u magacinu utiče na sposobnost obavljanja različitih poslova i sl. Jednoj osobi je teško uspostaviti veze između različitih elemenata vaše kompanije na najproduktivniji i najbrži način. Suština je da je za to dovoljno imati poseban program. Program kozmetičara može uspješno koristiti kozmetička klinika, kao i čitava mreža kompanija iz ove sfere djelatnosti. Na listi priključene opreme nalaze se akvizicioni terminali, čitači magnetnih kartica i drugi uređaji koji olakšavaju rad kozmetičarima i drugim zaposlenima. Moguće je savladati standardni set programskih operacija za samo nekoliko sati njegovog rada. Istovremeno, proces učenja nije posebno komplikovan. Tim kozmetičara će unaprijed proći kratak brifing pod vodstvom tehničkih stručnjaka USU. Prava pristupa programu su raspoređena na osnovu uloga, što vam omogućava da zasebno analizirate aktivnosti svakog korisnika i kozmetičara, naručite statističke podatke za bilo koji vremenski period i formirate poslovne planove za daljnji razvoj strukture kozmetičkog centra .