Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizerski salon

Program za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizerski salon
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posebna automatizirana aplikacija za korištenje u frizerskom salonu bit će odličan i jednostavno nezamjenjiv pomoćnik za svo osoblje frizerskog salona. Zahvaljujući programu automatizacije frizerskog salona moguće je optimizirati i organizirati proces rada u frizerskom salonu. Jednom zauvijek možete zaboraviti na dosadnu papirologiju. Ručno računovodstvo oduzima mnogo truda i vremena. Od sada nećete morati provoditi sate u arhivi tražeći potreban dokument ako instalirate program USU-Soft iz frizerskog salona. Također, više ne možete brinuti da će se neki papir pokvariti ili jednostavno izgubiti. Specijalizovani program digitalizuje svu dokumentaciju, stavljajući je u posebnu elektronsku bazu podataka kojoj je pristup strogo poverljiv i privatan. Program frizerskog salona vam omogućava da izvrsno uštedite radno vrijeme i energiju osoblja. Sada možete provesti nekoliko sekundi tražeći važne informacije. I šta se zapravo ima tražiti? Samo unesite inicijale kupca kojeg tražite u liniju za pretragu ili nekoliko riječi ključne fraze i dobit ćete sve potrebne podatke na ekranu vašeg monitora za samo nekoliko sekundi. Frizerski program USU je novitet naših najboljih promotera, koji su uspeli da kreiraju veoma kvalitetan i popularan program. Automatizirani frizerski program ističe se ne samo po svojoj multifunkcionalnosti i svestranosti, već i po jednostavnijem i udobnijem načinu rada. Naši stručnjaci primjenjuju individualan pristup svakom klijentu, uzimajući u obzir sva mišljenja i želje korisnika, koje se 100% realizuju u frizerskom programu. To im omogućava da kreiraju zaista jedinstven program koji je savršen u svakoj organizaciji, a frizerski salon nije izuzetak. Automatizovani program naše kompanije odličan je pomoćnik za računovođu, menadžera i administratora. Program USU-Soft automatizuje procese kao što su računovodstvo, izvještavanje, upravljanje osobljem i cijeli frizerski salon. Možete kontrolirati frizerski salon 24 sata dnevno bez napuštanja kuće. Registracija klijenata za više stručnjaka postaje automatizirana. Potrošni materijali se preuzimaju automatski tokom rada stručnjaka.

Frizerski program koristi cjenovnike imenika za postavljanje cijene robe. Svi proizvodi dodani u nomenklaturu automatski se dodaju na listu na kojoj je naznačen iznos novca potreban za kupovinu proizvoda. Da biste ga ručno konfigurirali, odaberite cjenik na vrhu imenika, dvaput kliknite na željeni proizvod na dnu tablice u polju Cijena proizvoda i navedite njegovu cijenu. Zatim možete dodijeliti različite liste određenim kupcima za prodaju proizvoda po različitim cijenama, uzimajući u obzir njihov status i potrebu da ih potaknete da češće posjećuju vašeg frizera. Po defaultu, novi kupac dobija cjenovnik označen primarnim poljem za potvrdu. Prilikom kreiranja nove liste navedete ime kupca, popust ako postoji ili 0 ako nema popusta. Polje Tranziciona suma je naznačeno kako bi se osigurao automatski prelazak kupca na sljedeći nivo cjenovnika. Ako ne morate automatski prebaciti kupca na drugi cjenovnik, uvjerite se da polje za prijenos sadrži vrijednost 0. Za prijenos svih cijena na drugi cjenovnik koristite akciju Kopiraj cjenovnik. U tom slučaju navedete početni cjenovnik, onaj na koji želite da se cijene kopiraju, a zatim postotak promjene cijene, ako postoji. Na primjer, da biste smanjili cijene za 5%, naveli biste -5. Za štampanje cjenovnika za određenu kategoriju robe koriste se polja Izvještaji - Cenovnik. Možete odrediti određenu kategoriju i podkategoriju robe, kao i cijelu nomenklaturnu listu odjednom. Podaci se jednostavno mogu mijenjati u digitalnom dnevniku, a s ažuriranim informacijama obavljaju se i druge aktivnosti aplikacije. Dovoljno je da pravilno unesete početne podatke koji će biti analizirani frizerskim programom. Naši programeri razvili su besplatnu demo verziju programa za frizerski salon, koju možete preuzeti i instalirati u bilo koje vrijeme koje vam odgovara. Link do programa frizerskog salona dostupan je na službenoj web stranici (USU.kz). Možete ga koristiti bilo kada, danju ili noću. Izuzetan kvalitet naše aplikacije potvrđuju brojne pozitivne kritike zadovoljnih korisnika na službenoj web stranici. Budite sigurni, program frizerskog salona vas neće ostaviti ravnodušnim. Rezultati rada programa ugodno će vas iznenaditi nekoliko dana nakon što počnete aktivno koristiti program.

Da biste razvili uspješan posao potrebno je donijeti važne odluke. Morate imati strategiju koja će sigurno izgraditi vaš uspjeh. Ova strategija jednostavno mora sadržavati točku koju je izuzetno važno ispuniti. To je automatizacija poslovanja. Prije ili kasnije, biće nemoguće pokrenuti poslovanje naprijed kada se upravljanje obavlja ručno, jer ima sve više podataka o kojima treba računati. Samo program može parirati rastućoj količini informacija. Naše bogato iskustvo nam daje pravo da Vam damo dobre savjete i ponudimo Vam najbolji frizerski program koji Vam može pomoći da ostvarite željene ciljeve i snove! Ponekad sve što treba da uradite je samo da počnete da se krećete u pravom smeru, ma koliko to izgledalo teško. Kada počnete, vidjet ćete kako se ponašati i moći ćete s povjerenjem reći: Ovo je put!.