Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad kozmetičkog salona

Program za rad kozmetičkog salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za rad kozmetičkog salona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program rada kozmetičkog salona je osmišljen tako da pruži ugodne uslove za interakciju između majstora i klijenata. Bez posebnih programa za automatizaciju računovodstva kozmetičkih salona bilo bi mnogo teže poslovati. Program poslova u salonu USU-Soft nailazi na pohvalne kritike poslovnih lidera širom svijeta. Prilikom izrade programa za rad salona posebnu pažnju treba posvetiti računovodstvu klijenata. Nemaju svi spa centri sistem registracije posjetitelja. Koristeći širok spektar mogućnosti USU-Soft programa za rad kozmetičkog salona, ne samo da održavate transparentno računovodstvo, već i povećavate nivo orijentacije na potrebe kupaca u vašem spa centru. Prilikom obavljanja poslova u kozmetičkom salonu potrebno je razmotriti i načine osiguranja sigurnosti klijenata. Svakodnevno salone ljepote posjećuje ogroman broj ljudi. Administratori ne mogu pratiti sve posjetioce zbog ljudskog faktora. Programeri programa za rad u kozmetičkom salonu pružili su USU-Softu dodatne mogućnosti za kontrolu klijenata. Osim toga, kupci mogu prestati brinuti o sigurnosti svojih ličnih stvari ostavljenih u ćelijama ili na policama za skladištenje. USU-Soft je u interakciji sa nadzornim kamerama. Kada koristite kamere sa mogućnošću izrade visokokvalitetnih slika, program USU-Soft za rad u kozmetičkim salonima povezuje se s prepoznavanjem lica. Zaštitar ili administrator moći će izračunati prisustvo osumnjičenih u kozmetičkom salonu i spriječiti krađu materijalnih vrijednosti.

Nivo povjerenja kupaca u osoblje vašeg salona će se povećati za tren oka. Program rada kozmetičkog salona također je od interesa za mnoge dobavljače robe. Kozmetički saloni povećavaju svoje prihode u naše vrijeme ne samo pružanjem usluga. Masters nastoji kupcima prodati visokokvalitetne proizvode kako bi produžio trajanje postupka. Kompanije koje proizvode potrošni materijal mogu kreirati bazu podataka kozmetičkih centara. Program USU-Soft za rad u kozmetičkim salonima garantuje sigurnost informacija dugi niz godina. Imenik 'Finansijske stavke' sadrži informacije o tome koje vrste finansijskih kretanja se provode u vašoj organizaciji, odnosno vrste troškova, prihoda ili bilo čega drugog. Zapisi su grupisani po polju 'Kategorija'. Da vidite koji se zapisi nalaze u ovoj ili onoj grupi, odnosno da je proširite, kliknite na znak plus pored naziva polja sa nazivom grupe. Ako vam ovo grupisanje nije potrebno, možete vratiti tabelu u njen uobičajeni oblik. Da biste to učinili, samo pomaknite željeni naziv kolone prema dolje (u ovom slučaju to je 'kategorija'). Prije nego počnete raditi u programu kozmetičkih salona, trebate instalirati automatsku registraciju prihoda od prodaje za određenu finansijsku stavku. Da biste to uradili, kliknite desnim tasterom miša na željeni zapis i izaberite 'Uredi' ili dvaput kliknite levim tasterom miša. Nakon toga, označite liniju 'Prihodi od fonda' i kliknite na 'Sačuvaj'. Isti postupak mora biti specificiran za plaćanje dobavljačima. Uz pomoć ovog programskog imenika možete jednostavno pratiti ukupne troškove i prihode za određene finansijske stavke ili vizualno procijeniti dinamiku promjena prihoda.

Stručnjaci vašeg salona mogu komunicirati s dobavljačima i kupcima putem mobilne aplikacije USU-Soft. Spektar usluga kozmetičkih salona se svake godine širi. Stručnjaci će putem USU-Soft aplikacije moći provoditi ankete među korisnicima kako bi izračunali potrebu za pružanjem novih usluga. Program rada kozmetičkog salona možete preuzeti na personalne računare ili mobilne telefone. Vaši zaposleni će moći obavijestiti dobavljače o željenim danima prijema robe. Računovodstvo potrošnog materijala je dobro koordiniran sistem. Program studija ljepote može raditi bez prekida dugi niz godina. Softver za rad u spa studijima mogu koristiti ne samo zaposleni ili administratori salona, već i računovodstvo, služba obezbeđenja, menadžer itd. Ne morate svaki mjesec obnavljati uslove korištenja nakon kupovine programa za salonski rad. Pretplate za korišćenje sistema nisu obavezne. Implementacija računovodstvenog programa pomaže da se minimiziraju mnogi troškovi i izdaci. Na primjer, zaposleni ne moraju proći plaćenu obuku za rad sa softverskim funkcijama USU-Soft. Sve funkcije programa su jednostavne za korištenje. Rad stručnjaka je olakšan računovodstvenim operacijama sistema u automatskom režimu. Zahvaljujući programu, zaposleni mogu dodatno raditi i višestruko povećati zaradu. Teško je uspostaviti kontrolu u kompaniji koja je specijalizovana za takvu industriju. I često dovodi do situacije da postoji mnogo sličnih salona koji se samo čine posebnim i uspješnim. U stvarnosti, unutrašnji procesi su daleko od savršenstva i potrebno im je nešto da se ovdje uvede red. I kao rezultat toga, lako je zaobići ove rivale jednostavno radeći nešto što ne mogu ili neće. Mislimo na automatizaciju i najkvalitetniji interni rad koji uz implementaciju programa rada u estetskom centru može vašu ustanovu podići na do sada nezamislive nivoe. Pa, prvi korak bi bio da shvatite da uvijek postoji prostor za napredak – nemojte prestati razvijati svoj studio za uljepšavanje, čak i ako vam donosi stalne prihode. Drugo je shvatanje da vam je potreban poseban program za rad vašeg kozmetičkog salona. Sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi najbolju moguću opciju - USU-Soft program. Vidjet ćete da se ne samo hvalimo, već vam iznosimo zaključak koji možete razumjeti nakon prvih nekoliko sati rada na programu.