Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program najma

Program najma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program najma
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzmite program za iznajmljivanje

Besplatno preuzmite program za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje

 • USU program vam pomaže da radite sa širokim spektrom tipova iznajmljivanja;
 • rilikom registracije djelatnosti možete koristiti različite oblike kolaterala;
 • istem će pomoći u kreiranju i upravljanju bazama podataka nekretnina za iznajmljivanje, klijenata i partnera;
 • vaki objekat za iznajmljivanje u programu može se specificirati što je moguće više detalja;
 • ožete priložiti fotografiju, video, uputstva i tako dalje na karticu objekta;
 • istem može efikasno upravljati interakcijama sa klijentima koristeći CRM princip;
 • oftver se može individualno konfigurirati za računovodstvene mehanizme;
 • rogram može uzeti u obzir procese rezervacije;
 • ožete označiti potrebne kategorije u boji;
 • radnom prostoru mogu raditi razni zaposlenici: računovođe, menadžeri, direktori i drugi;
 • rava pristupa za svaki nalog mogu se posebno konfigurisati;
 • ože se implementirati u obavještenjima;
 • odsjetnici se mogu implementirati na osnovu automatskog načina rada;
 • istem može raditi na različitim jezicima;
 • niverzalni računovodstveni sistem pruža odlične mogućnosti za iznajmljivanje ili upravljanje zakupom.

Program najma

Gotovo svaki grad ima rent-a-car. Mogu se iznajmiti razne stvari, alati, automobili, oprema i tako dalje. Ako ste aktivno uključeni u ovu vrstu aktivnosti, možda će vam trebati program iznajmljivanja za servisiranje procesa.

Kompanija USU vam može ponuditi takav program najma. Razvili smo softver za servisiranje osnovnih procesa u industriji iznajmljivanja. Željeli bismo vam reći više o našem proizvodu.

Dakle, Univerzalni računovodstveni sistem vam omogućava rad sa bazama podataka i one se mogu održavati u apsolutno različitim kategorijama: objekti za iznajmljivanje, klijenti, partneri i drugo. Istovremeno, možete snimiti bilo koju vrstu informacija: karakteristike, svojstva, fotografije, video zapise, ako je potrebno. U stvari, možete kreirati slučaj informacija za svaki objekat.

Takođe možete voditi evidenciju o klijentima, možete registrovati karakteristične karakteristike, preferencije, priložiti istoriju interakcija (pisma, pozive, SMS, komercijalne ponude, itd.). To će vam omogućiti da ove informacije koristite u budućnosti za poboljšanje usluge ili za privlačenje još većeg interesa kroz programe lojalnosti.

Rad u USU nije težak zbog intuitivno dizajniranog interfejsa koji olakšava rad sa zadacima na poslu. Prvo, morate obratiti pažnju na popunjavanje osnovnih indikatora: u odnosu na kompaniju, klijente, objekte za iznajmljivanje (možete raditi sa različitim kategorijama). Ako je moguće, možete koristiti uvoz podataka sa elektronskih medija. Dakle, ovaj proces će se značajno ubrzati.

Ako imate mali broj nekretnina za iznajmljivanje, onda tokom rada možete raditi sa rezervacijskim stolom što je brže moguće. Uz veliki asortiman, možete aktivno koristiti pretragu. Na primjer, unosom prvih znakova imena.

U tablici oklopa potrebne okolnosti su istaknute bojom. Ovo se radi u cilju što bržeg rada sa podacima. Na primjer, objekti za iznajmljivanje bit će istaknuti plavom bojom. Pomicanjem kroz tablicu, korisnik može brzo identificirati sve nekretnine za iznajmljivanje. Isti princip vrijedi i za druge vrste procesa.

Ovo je vrlo zgodno kada razgovarate s klijentom, možete gotovo trenutno utvrditi dostupnost određenog predmeta za iznajmljivanje i dati mu odgovor. Ako su se planovi klijenta promijenili, dovoljno je ponovo upisati narudžbu i ručno pomjeriti vrijeme ili datum, naravno, ako još nema rezervacije.

USU program vam pomaže da lako upravljate svojim financijama. Preko softvera možete upravljati: prihodima, rashodima, obavezama prema dobavljačima i drugim finansijskim komponentama poslovanja. Ako vaš najam ima nekoliko smjerova, onda pomoću određenih stavki prihoda možete odrediti najprofitabilniji.

Prilikom evidentiranja troškova možete odrediti stavke troškova i vidjeti glavne troškove kompanije. Održavanje nekretnina za iznajmljivanje također može uzrokovati troškove popravki ili potrošnog materijala. U USU možete voditi detaljnu evidenciju i uključiti ove troškove u troškove usluga.

U procesu poslovanja izgradnja odnosa sa klijentima je veoma važna. Od toga zavisi budućnost iznajmljivanja, jer se zadovoljni kupci iznova vraćaju uspešnim prodavcima. Kako postići ovaj nivo? Na primjer, možete pokušati uvijek biti u kontaktu sa klijentom i pružiti mu punu informacijsku podršku. U tome će pomoći funkcije koje se odnose na podsjetnike, obavještenja i jednostavno informativne SMS-ove.

Također možete aktivno koristiti mogućnosti slanja pošte. Na primjer, putem USU možete automatski pokrenuti bilten. O tome možete saznati na našoj web stranici. Šta ako privučete partnere za posao, iznajmljivače, a sami dobijete proviziju za usluge?

U tom slučaju možete raditi sa ugovorima, kreirati ih, registrovati ih i pratiti ispunjenje obaveza. Program se može konfigurirati za obavještenja, na primjer, možete programirati podsjetnik za obnovu ugovora.

Softver iz USU je jedinstveno rješenje: lako ga je prilagoditi, možete odabrati funkcije bez preplaćivanja i povećati funkcionalnost po potrebi. Spremni smo da Vam pružimo kompletnu prezentaciju o mogućnostima programa najma i individualno odgovorimo na Vaša pitanja. Prezentaciju možete naručiti putem naše web stranice.