Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program iznajmljivanja alata

Program iznajmljivanja alata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program iznajmljivanja alata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje alata

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje alata

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje alata

 • USU – može djelovati kao program iznajmljivanja alata;
 • vaki alat u sistemu ima svoju kategoriju;
 • ožete kreirati posebnu karticu za svaki tip;
 • artice mogu pohraniti podatke o karakteristikama i fotografijama;
 • USU možete raditi sa rezervacijama;
 • tabeli rezervacija možete istaknuti određene kategorije u boji;
 • SU pomaže u vođenju evidencije prihoda i rashoda;
 • rihodi od najma se mogu podijeliti na stavke i odrediti najprofitabilnija područja rada;
 • ožete uvesti sistem obavještenja i podsjetnika putem različitih sredstava komunikacije;
 • MS pomaže u efikasnom upravljanju interakcijama sa klijentima;
 • udimo funkcionalnost u različitim smjerovima;
 • SU radi na različitim jezicima;
 • ožete povezati posao na osnovu oblaka;
 • ostupna besplatna probna verzija;
 • niverzalni računovodstveni sistem – efikasno upravljajte procesom iznajmljivanja alata.

Program iznajmljivanja alata

Iznajmljivanje alata je prilično obećavajuća i korisna aktivnost. Ne može svako sebi priuštiti kupovinu profesionalnog instrumenta, a onda u pomoć priskače iznajmljivanje. Kako efikasno voditi evidenciju o aktivnostima iznajmljivanja? A u tome će vam pomoći program iznajmljivanja alata.

U programu iznajmljivanja alata USU možete implementirati sve aspekte računovodstva najma alata. Da bismo to učinili, pružamo mogućnosti za registraciju prihoda, troškova, alata, klijenata, partnera i drugih kategorija.

Prvo morate unijeti osnovne kategorije u program. To su podaci o kompaniji, cjenovnici, kreiranje baze alata i klijenata. Ako ste prije USU-a već radili s elektronskim formatom indikatora, onda možete lako uvesti informacije u program. Ako tek počinjete s radom, podatke možete unijeti ručno. Također možete dodati informacije po potrebi.

Kartice za instrument će odražavati potpune informacije: karakteristike, svojstva i druge karakteristike. Odabirom kategorije možete pratiti cjelokupnu historiju iznajmljivanja određenog instrumenta i njegovu isplativost.

CRM sistem za iznajmljivanje alata

CRM sistem za iznajmljivanje alata USU prikazuje kompletnu listu alata u glavnom prozoru sa leve strane. Da biste naručili, morate odabrati kalendar i dan za iznajmljivanje. Ako se praktikuje iznajmljivanje po satu, onda su i oni naznačeni. Zatim, klijent se bira sa predložene liste, ako je ovo novi potrošač, onda možete odmah kreirati novi zapis i dodati ga narudžbini.

Zatim se naznačuje količina alata, ako su povezani materijali navedeni u fakturi. Na primjer, klijent iznajmljuje motornu testeru i zahtijeva benzin za rad, nezgodno je ići na benzinsku pumpu (a morat ćete kupiti cijeli kanister, bolje je odmah kupiti u potrebnoj količini); rental store.

Zatim ti podaci ulaze u sistem, iznosi se obračunavaju na osnovu cjenovnika i generiše se faktura, a nakon uplate dokumenti se automatski obrađuju.

CRM sistem za iznajmljivanje alata se lako integriše sa komunikacijskim servisima, možete odabrati bilo koji format: e-mail, SMS, messenger. Tada možete odmah programirati sistem da pošalje podsjetnik za vraćanje alata.

Tokom procesa rezervacije možete lako pratiti dostupnost određenog alata. Recimo da klijent odluči produžiti zakup i obavijesti vas o tome. Bez kreiranja nove narudžbe, možete urediti staru: samo trebate ući u nju i promijeniti vrijeme najma.

U bilo kojoj aktivnosti često se susreću nepošteni klijenti. Da biste se pravilno nosili s njima, morate ih označiti u sistemu. U USU-u, takvi klijenti su označeni znakom uzvika. Uočivši to, zaposlenik iznajmljivača može se odmah snaći i, na primjer, odmah preuzeti punu uplatu za najam ili uopće odbiti iznajmljivanje.

Program također može istaknuti druge procese u boji. Također možete lako pronaći potrebne kategorije u programu. Ako korisnik ima poteškoća, može koristiti interaktivne upute ugrađene u program.

CRM za računovodstvo najma alata

SRM za instrumentalno računovodstvo iz USU pomaže u efikasnom radu sa klijentima. Na primjer, ako povežete integraciju s poštom, možete organizirati slanje pošte s uvjetima programa lojalnosti. Ukoliko se odlučite za uvođenje popusta, bonusa, popusta, transakcije možete jednostavno obraditi putem softvera.

Prikupljanje istorije saradnje može pomoći u identifikaciji profitabilnih pravaca u iznajmljivanju alata. Posjedovanje velikog broja izvještaja može pomoći u analizi operacije iznajmljivanja. Izvještaji blagajne će pokazati dostupnost sredstava na računima. Izvještaji o imovini iznajmljivanja će vam pokazati koji alati generiraju najveći prihod u vašem poslovanju.

Ako ne radite samo sa jednom filijalom, već imate mnogo njih, onda ćemo vam pružiti mogućnosti da ih servisirate. Također ćete moći primati izvještaje o profitabilnosti, troškovima i odrediti njihovu isplativost.

SRM za snimanje iznajmljivanja alata može se koristiti na bazi oblaka, što je posebno pogodno za filijale ili u slučajevima kada nije moguće raditi sa velikom kancelarijskom infrastrukturom. Rado ćemo vam ponuditi i druge mogućnosti, za to morate podnijeti prijavu. Pogledajte našu web stranicu za dodatne materijale i preuzmite besplatnu probnu verziju.