Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program najma

Program najma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program najma
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Preuzmite besplatno softver za iznajmljivanje

Preuzmite besplatno softver za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje

 • Softver USU će vam pomoći da vodite evidenciju iznajmljivanja bilo koje kategorije;
 • ategorije mogu imati bilo koje karakteristike i svojstva: nekretnine, automobili, odjeća, alati i tako dalje;
 • vaka kategorija u sistemu će imati posebnu karticu u kojoj se mogu detaljno opisati karakteristike objekata;
 • bračun zakupnine se može izvršiti: po satu, danu, mjesecu, možete odabrati format ili kombinaciju koji vam odgovara;
 • ko je potrebno, možete održavati bazu podataka klijenata;
 • programu možete kreirati i održavati registraciju ugovora;
 • ožete koristiti standardne šablone za formiranje ugovora;
 • ko je potrebno, možete se integrirati s opremom, na primjer, sa skenerom bar kodova;
 • ada vodite evidenciju, možete koristiti format barkodiranja;
 • istem omogućava automatsku internu registraciju objekata;
 • udimo dodatne opcije na zahtjev;
 • istem će pomoći da se evidentiraju prihodi i rashodi;
 • okumentacija će biti generisana automatski;
 • nalitički izvještaji mogu pomoći u poboljšanju računovodstva i cjelokupnog poslovanja;
 • od nas možete voditi evidenciju o najmu prema prihvaćenim standardima.

Program najma

Program iznajmljivanja može biti relevantan za agenciju za nekretnine ili malog poduzetnika koji iznajmljuje vlastiti dom.

Program koji je razvio USU je specijalizirano rješenje za optimizaciju procesa. Pomaže menadžerima ili vlasnicima nekretnina za iznajmljivanje da automatiziraju računovodstvo i interakciju s klijentima. U tom slučaju rješenje se može prilagoditi skali aktivnosti, odabrati funkcije itd.

Softver za iznajmljivanje sada je dostupan u probnoj verziji. Da biste to učinili, morate ga pronaći na našoj web stranici, ali za sada ćemo vam otkriti glavne mogućnosti softvera.

CRM za iznajmljivanje

Rental CRM vam pomaže da pravilno upravljate svojim nekretninama. U bazi podataka možete kreirati kartice za objekte i definirati njihove kategorije (na primjer: komercijalni, privatni, stambeni ili nestambeni). Kartice će odražavati informacije o rasporedu, broju soba, adresi, fotografijama i drugim karakteristikama i karakteristikama.

CRM za iznajmljivanje pomaže da se izvrši direktno upravljanje kroz određeni raspored. Pred očima odgovorne osobe u sistemu, svi objekti za iznajmljivanje biće locirani u glavnom prozoru. Oni će biti razdvojeni bojom. Ovo će pokazati da li je objekat iznajmljen ili besplatan.

Također će biti moguće pratiti zaposlenje u zavisnosti od formata isporuke: dan, sat, mjesec. Za svaki objekat biće moguće pratiti kada je isporučen: datum, sati, klijent i tako dalje za bilo koji period. Ovaj format za predstavljanje informacija će pomoći da se informacije brzo pruže zainteresovanim stranama.

U sistemu možete izvršiti proces registracije stanara, odnosno, zapravo, kreirati bazu podataka o njima, a to će biti i pojedinačne kartice u kojima će biti koncentrisana celokupna istorija saradnje.

Ako imate agenciju za nekretnine, onda najvjerovatnije privlačite stanodavce, u ovom slučaju možete kreirati bazu podataka o stanodavcima i voditi evidenciju o ugovorima.

CRM sistem za računovodstvo najma

CRM sistem za računovodstvo iznajmljivanja može registrovati ugovore i generisati ih prema šablonu. Također možete implementirati podsjetnike, na primjer, o obnavljanju ugovora ili za praćenje određenih obaveza.

CRM sistem za računovodstvo iznajmljivanja iz USU je lako savladati i ne morate imati računovodstveno obrazovanje: funkcije su jednostavne i razumljive. Na primjer, u programu možete jednostavno platiti zakup i automatski izdati račun za plaćanje. U svakom slučaju, bez obzira koje operacije koristite, uvijek ćete imati interaktivne upute pri ruci.

SRM računovodstvo najma

CRM za računovodstvo iznajmljivanja od USU će vam pomoći da vodite potpunu računovodstvenu evidenciju. Na primjer, možete generirati izvještaje o prihodima i rashodima, automatizirati plaćanja i podsjetnike za plaćanje.

Računovodstveni sistem za iznajmljivanje može vam pomoći da poboljšate komunikaciju. Integracija programa sa komunikacijskim uslugama pomoći će u tome. Osim toga, možete odabrati format koji vam odgovara: SMS, e-mail, messenger ili glasovna poruka.

Vremenom, svaki komad nekretnine zahtijeva održavanje, tehničku podršku i popravke. Sve ovo zahtijeva trošenje novca. Ove troškove ćete moći evidentirati u USU.

Šta još možete dobiti od USU sistema? Velika količina analitike. U savremenim uslovima veoma je važno pratiti razvoj poslovanja i njegovih pojedinačnih procesa. Zahvaljujući analitici USU, moći ćete procijeniti svoju aktivnost i njena pojedinačna područja iz različitih uglova.

Na primjer, možete dobiti analitiku o zauzetosti objekata, dugu kupaca, dostupnosti gotovine i tako dalje. Također možete dobiti analitiku u obliku grafikona i drugih vizualnih efekata za vizualizaciju trendova.

Rado ćemo vam pružiti mnoge druge mogućnosti, na primjer u oblasti analitike. Vi samo trebate da nam kažete o svojim preferencijama i potrebama, a mi ćemo pronaći rješenje za vas. Možete naručiti bilo koji broj naloga i za njih razlikovati prava pristupa sistemu. Ako je potrebno, možete izgraditi upravljanje svojim podružnicama kroz USU.

Univerzalni računovodstveni sistem - upravljanje iznajmljivanjem je jednostavno i efikasno.