Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za iznajmljivanje ureda

Program za iznajmljivanje ureda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za iznajmljivanje ureda
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za kancelariju za iznajmljivanje

Besplatno preuzimanje programa za kancelariju za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za mjesto za iznajmljivanje

 • Preko USU-a možete automatizirati mjesto za iznajmljivanje;
 • a mjesto za iznajmljivanje možete voditi evidenciju prihoda i rashoda;
 • ožete efikasno poslovati sa klijentima;
 • ožete registrovati različite kategorije najma u sistemu;
 • arte će odražavati sve karakteristike i karakteristike;
 • bjekti za iznajmljivanje mogu imati sliku u sistemu;
 • oći ćete voditi detaljnu evidenciju o zauzetosti objekta za iznajmljivanje;
 • azličite kategorije se mogu specificirati kao kolateral;
 • oći ćete odrediti najprofitabilnije pozicije za iznajmljivanje;
 • udimo dodatne opcije po narudžbi;
 • oći ćete pratiti troškove održavanja objekata za iznajmljivanje;
 • ad se može organizovati i za filijale;
 • roces rezervacije može se izvršiti u prikladnim stolovima;
 • ategorije iznajmljivanja mogu biti istaknute bojom;
 • svom radu možete koristiti praktične analitičke izvještaje, oni će vam pomoći da vaše računovodstvo bude savršenije.

Program za iznajmljivanje ureda

Iznajmljivači mogu iznajmiti razne predmete: automobile, opremu, alate, odjeću, rekvizite, potrepštine za domaćinstvo i tako dalje. Da biste efikasno upravljali procesima, potreban vam je program za mjesto za iznajmljivanje.

Zahvaljujući programu za iznajmljivanje mjesta, možete značajno pojednostaviti računovodstvo, optimizirati rad zaposlenika i smanjiti troškove. Sistem će vam pomoći da poboljšate svoje procese iz dana u dan. U ovom članku ćemo detaljnije pogledati program za iznajmljivanje mjesta koji je razvio USU.

Program za mjesto za iznajmljivanje automobila

USU program iznajmljivanja automobila pomoći će vam da postavite sve računovodstvene kategorije. Kada radite sa objektima za iznajmljivanje, možete im dodijeliti kategorije. Na primjer, kada radite u iznajmljivanju automobila, automobilima možete dodijeliti kategorije: poslovna klasa, SUV, ekonomska verzija itd. Sve zavisi od politike kompanije. Kategorije proizvoda mogu biti istaknute bojom.

U programu za mjesto za iznajmljivanje automobila, USU može svakom objektu dodijeliti fotografiju, što će vam pomoći da se brzo krećete prilikom odabira automobila i pružanja informacija klijentu. Prilikom rezervacije, željene kategorije možete istaknuti u boji. Ovo će dodatno olakšati aktivnost.

Kako naručiti? Da biste to učinili, morate obratiti pažnju na glavni prozor programa, s lijeve strane, on odražava sve dostupne opcije za objekte za iznajmljivanje. Prilikom odabira automobila možete provjeriti ima li rezervacija. Ako je sve u redu, prijeđite na područje kalendara i odaberite datum i sate rezervacije (ako je takav format predviđen). Nakon toga morate odabrati klijenta, broj usluga, depozit i izvršiti operaciju. Prilikom prodaje srodnih proizvoda, podaci se mogu prikazati općim redoslijedom.

Prilikom odabira kategorije najma ili dodatnih usluga, iznosi se automatski obračunavaju na osnovu cjenika. Ostaje samo da odštampate fakturu za plaćanje. Nakon izvršene usluge, klijentu možete dostaviti bilo koju drugu dokumentaciju (račun, otpremnica, potvrda o završetku radova). Ako je potrebno, možete generirati izvještaj usaglašavanja za svakog klijenta.

Ako klijent promijeni zahtjev, možete jednostavno unijeti trenutnu narudžbu i promijeniti vrijeme rezervacije.

CRM sistem za mjesto za iznajmljivanje

CRM sistem za mjesto iznajmljivanja iz USU će vam pomoći da detaljno zabilježite dolazne prihode. Na taj način možete odrediti profitabilna područja aktivnosti. Na primjer, iznajmljuju se različite vrste automobila i morate odrediti koji smjer donosi veći prihod.

U CRM sistemu za mesto zakupa možete voditi detaljnu istoriju saradnje sa svakim klijentom. To u budućnosti omogućava personaliziraniji pristup, koristeći metode lojalnosti kako bi se stimulirala potražnja u budućnosti.

Također, prikupljene informacije mogu pomoći u donošenju zaključaka o glavnim preferencijama kupaca. Kada imate posla s nepouzdanim klijentima, možete koristiti restriktivne mjere kako biste izbjegli gubitke. U softveru se takvi klijenti mogu označiti bojom i dodijeliti im uskličnik. Na taj način možete brzo shvatiti s kim kompanija ima posla i izgraditi odgovarajuće odnose, na primjer, radeći na punom avansnom plaćanju ili u potpunosti odbijajući usluge.

SRM za mjesto za iznajmljivanje

SRM za mjesto iznajmljivanja od USU pun je raznih vrsta analitike. Može utjecati na gotovo bilo koju oblast: kupce, asortiman, profitabilnost procesa, zaposlenike, troškove i još mnogo toga.

Na primjer, ako trebate saznati koliko novca imate na svojim računima i kasi, možete koristiti izvještaj: “Novac”. Ako trebate identificirati najskuplja područja, to možete lako učiniti putem odgovarajućih izvještaja. U softverskom resursu možete pronaći mnoge druge funkcije i izvještaje koji mogu učiniti vaše aktivnosti optimiziranijim.

SRM za mjesto za iznajmljivanje ima jednostavan interfejs možete povezati bilo koji broj zaposlenih na posao i definirati prava pristupa za njih. Prijava se vrši preko prečice na stolu. Za brzi početak rada u softveru možete koristiti uvoz podataka sa elektronskih medija.

Razvili smo i implementirali interaktivna uputstva koja vam pomažu da brzo shvatite kako raditi u sistemu. Na našoj web stranici pozivamo vas da gledate video zapise, članke i postavljate nam pitanja putem chata na web stranici. Možete naručiti i individualnu prezentaciju potpuno besplatno. Probna verzija je dostupna za preuzimanje. Univerzalni računovodstveni sistem savršen je za upravljanje kancelarijom za iznajmljivanje.