Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za iznajmljivanje stanova

Program za iznajmljivanje stanova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za iznajmljivanje stanova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za iznajmljivanje stanova

Besplatno preuzimanje programa za iznajmljivanje stanova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje stanova

 • Program USU je odličan za obavljanje aktivnosti za iznajmljivanje stanova ili apartmana;
 • programu možete dodijeliti kategorije objektima nekretnina, na primjer: stan, stan, ured i tako dalje;
 • roz USU ćete moći upravljati bazama podataka, na primjer, po objektima ili po klijentima;
 • rilikom računovodstva možete koristiti različite opcije za obračunavanje: po satu, dnevno, mjesečno;
 • a vas smo spremni razviti druge mehanizme za naplatu vaše narudžbe;
 • rogram će vam pomoći da kontrolišete svoje prihode i rashode;
 • istem može odražavati troškove održavanja nekretnina;
 • oftver vam omogućava da organizirate proces rezervacije;
 • sistemu, zauzetost objekata može biti istaknuta bojom;
 • nalitički izvještaji će pomoći u poboljšanju računovodstva;
 • vojim računovodstvom možete upravljati putem softvera;
 • oći ćete kontrolisati dugove klijenata;
 • rogram može da istakne nepouzdane klijente znakom uzvika;
 • oftver se može prilagoditi potrebama korisnika: promjena dizajna radne površine, brze komande, veličina prozora, dostupnost određenih podataka;
 • z USU možete efikasno obavljati aktivnosti iznajmljivanja.

Program za iznajmljivanje stanova

Iznajmljivanje stanova je prilično česta vrsta poslovne aktivnosti. Danas se ovom djelatnošću može baviti svako ko posjeduje veći broj nekretnina.

Firme za nekretnine također su aktivno uključene u ovu vrstu djelatnosti. Na primjer, sklapaju ugovore sa stanodavcima i pronalaze klijente za njih, a ja zauzvrat dobijam proviziju od transakcije.

Softver za iznajmljivanje stanova može biti odličan alat za poslovanje. Proizvod koji je razvio USU omogućava računovodstvo različitih poslovnih subjekata, dok se softver lako prilagođava potrebama kompanije ili pojedinca. Sve je individualno, a ličnim kontaktom saznajemo Vaše potrebe i nudimo odgovarajuće rješenje.

Postoji mnogo različitih funkcija dostupnih u softveru za iznajmljivanje stanova, pogledajmo neke od njih.

Program najma apartmana

Program iznajmljivanja stanova od USU nudi mogućnosti vezane za upravljanje imovinom. U ove svrhe program kreira poseban slučaj za svaku osobinu, a zatim se detaljno popunjava: karakteristike, karakteristike, tip svojstva i tako dalje. Također možete dodati fotografije ili video zapise objekata.

U programu izdavanja stanova možete održavati ugovore o najmu: registrovati ih, kontrolirati rokove i obaveze. Softver se čak može konfigurirati za slanje različitih vrsta obavijesti ili podsjetnika. Za ovo možete odabrati bilo koji format: instant messenger poruke, SMS, interna obavještenja i tako dalje. Postoji mnogo mogućnosti u ovom pravcu.

CRM sistem za iznajmljivanje stanova

CRM sistem za iznajmljivanje stanova pomaže u vođenju detaljne evidencije o interakcijama sa klijentima. Može odražavati podatke o klijentima i prikupljati pojedinačne slučajeve sa istorijom saradnje. čemu služi? U cilju pružanja kvalitetne usluge, vodeći računa o preferencijama. Ova vrsta informacija također može pomoći u izbjegavanju nesporazuma.

U sistemu možete definirati klijente po kategorijama, na primjer: pouzdani, nepouzdani, stalni. Oni klijenti kod kojih se pojave problemi mogu se označiti uzvikom. To će vam pomoći da izgradite pravi odnos s njima, na primjer, ako je on uporni neplatiša, tada morate raditi s takvim klijentom na punoj otplati unaprijed. Također možete priložiti ugovore vašoj kartici klijenta.

CRM sistem za iznajmljivanje stanova iz USU-a je jednostavan za savladavanje, uveli smo interaktivna uputstva u program;

SRM za obračun isporuka stanova i stanova

SRM za obračun isporuka stanova i stanova pokazuje zauzetost objekata. Vrlo je zgodno pregledati dostupne objekte neposredno tokom konsultacije (zauzeti objekti će biti istaknuti bojom). Ako ste dali narudžbu, ali su se planovi vašeg klijenta promijenili, možete jednostavno unijeti izmjene u narudžbu, samo trebate ući u nju i promijeniti datum ili sate.

SRM za računovodstvo izdavanja stanova i stanova omogućava detaljno obračunavanje prihoda i rashoda. Osim toga, možete provesti analizu i odrediti koja područja ostvaruju prihod i provoditi analitiku po oblastima. Računovodstvo se može voditi iu kontekstu troškova održavanja imovine. Svi ovi podaci se mogu analizirati i identifikovati oblasti za poboljšanje i održavanje postignutih rezultata.

U USU možete registrirati zakup i depozit ako je predviđen. Kolateral može varirati od gotovine do dokumenata i dragocjenosti. Ako je potrebno, možete generirati dokumentaciju u programu. Na primjer, ako su to priznanice, onda se mogu generirati i masovno slati iznajmljivačima.

Ako je potrebno, možemo vam pružiti dodatne mogućnosti: integraciju sa opremom, video, audio, PBX, IP, instant messengere i mnoge druge funkcije.

U radnom prostoru možete organizovati rad za bilo koji broj zaposlenih, definisati prava za njih i izvršiti internu reviziju poslovanja. Ako postoje podružnice, možemo pružiti funkcije za upravljanje njima. Za detaljnije informacije, pozivamo Vas da podnesete zahtjev za prezentaciju.

USU – kod nas ćete raditi po savremenim standardima.